Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Skaiciau kad slinkima stabdo rozmarinas,galima etriniu aliejumi istrynti galvos oda ar i sampuna ilasinti,ar praskalauti galva virintu rozmarinu,dar maciau internete pirkti arbatzoliu misini nuo plauku slinkimo.....eisiu visko pirkti blogiau nebus...nes kol geriau Pantagor atsigavo dabar vel nekas.Tiesa gal kas bande biotina,skirta katems sunims,skaiciau forume kad viena nare gere tik maesne doze,bet as skeptiska tokiom intervencijom i savo organizma,manau kas skirta zmonem tai zmonesm,kas katem tai katems,nors ir sampunus arkliams naudoja sako gerai,nebandziau nezinau.Tai va banbysiu rozmarina,ir reiks gal biotina pirkt ar kazka panasaus ax.gif
Atsakyti
Kai paskaitau kitų forumiečių postus, jau net juokas pro ašaras - atrodo, kad mėginau viską viską doh.gif
Rozmarinų eterinį aliejų kaskart lašinu į plaukų dažus (dažau chna), jaučiasi toks kaip šaltukas, kai užsitepi. Nežinau, ar padeda, bet tikriausiai nekenkia. Įlašinu ir į šampūnus.

Šiaip, kiek pamenu, nuo vėlyvos paauglystės plaukų slinkimas man buvo problema. Bet vis dar neišplikau, tai gal taip jau lemta, kad plaukai gausiai slenka, bet gal jie ir atauga? Aišku, tokios kasos, kaip turėjau, jau niekada nesusipinsiu doh.gif
Atsakyti
Nu bet tiktrai paskaiciau postus apie Pantagor tikrai tuo metu ziauriai bere veida o as nesupratau nuo ko...dabar aisku...lauksiu biotino gerai,kad suzinojau,kad jau yra pas mus nereiks siustis ir ilgai laukti,aciu siai temutai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ferari @ 2012 10 30, 11:16)
...dar maciau internete pirkti arbatzoliu misini nuo plauku slinkimo.....eisiu visko pirkti blogiau nebus...

Keletą metų naudojau tą arbatžolių mišinį nuo slinkimo, tai tikrai padėdavo.
Ten įeina dilgėlės, ajerų šakniastiebiai, apynių spurgai, ažuolo žievė. Dar įmaišydavau ramunėlių, rozmarino ar kt. turimų žolelių (pvz. medetkų, liepžiedžių), užpildavau degtine ir po poros savaičių antpilas jau paruoštas naudoti. Po plovimo reikia įtrinti juo galvos odą, padeda ir nuo pleiskanų, ir mažiau riebaluojasi, ir aišku, skatina plaukų augimą thumbup.gif
QUOTE(Miaška @ 2012 10 30, 10:29)
Aš esu pylingavusi druska: tiesiog įsiberi dubenėlin rupios druskos, vos vos padrėkini ją vandeniu - ne per daug, kad netirptų, ir tada virš vonios pasilenkus trini į galvos odą. Išsiplauna lengvai, nes tirpsta beplaunant, bet odą man paperštėdavo, na ir šiaip, žiaurokai atrodo toks pylingas...

Mažiau drastiškas būdas - pylingas su soda. Keletas receptelių su soda:
Soda puikiai pašalina plaukų riebalų perteklių ir įvairių kosmetinių produktų (pavyzdžiui, lako, gelio, kaukių pertekliaus) likučius. Sumaišyk įprastinį šampūną su soda (santykiu 4:1), išplauk galvą, kaip visada. Plaukai taps labai minkšti ir blizgūs.

Sodos ir vandens mišiniu tinka plauti plaukus, ypač tuos, kurie linkę riebaluotis. Stiklinėje vandens ištirpinkite šaukštelį sodos, užpilkite ant drėgnų plaukų, gerai išplaukite ir išskalaukite. Toks mišinys gerai šalina nešvarumus, nuplauna riebalus, naudotas plaukų modeliavimo priemones.

Sodą galima naudoti kaip švelnų šveitiklį – ji gerai nuvalo senas ląsteles. Tiesiog įmaišyk šiek tiek jos miltelių į savo įprastą pienelį arba prausimosi gelį (gali tai daryti tiesiog savo delnuose). Išeis švelnus šveitiklis. Įpilk truputėlį vandens, paplak, kad susidarytų putos, ir užtepk ant veido švelniais judesiais. Keletą minučių pamasažuok, tada nusiprausk vėsiu vandeniu. Oda taps lygi ir švelni. Kadangi soda pasižymi minkštinamosiomis ir slopinančiomis uždegimus savybėmis, toks šveitiklis ypač tinka jautriai ir linkusiai į sudirgimus odai.
Atsakyti
Man nuo plaukų slinkimo padėjo ši kaukė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(happypersonality @ 2012 10 30, 14:02)
Man nuo plaukų slinkimo padėjo ši kaukė

Kokios ji firmos? Ir kur ją įsigijote?? 4u.gif
Atsakyti
Atrodo BiTэкс firmos smile.gif
Pirkau prieš porą mėnesių Eurokos smile.gif
Atsakyti
Mane buvo nuo biotino išbėrę pulingais dideliais spuogais be viršūnėlių, įdomiausia kad ne veidą, o tik dekoltė, kur šiaip niekad bėrimų neturėjus. Mečiau biotiną, o spuogus gydžiausi spec.tepalu apie mėnesį. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gryztu pasipasakoti apie savo galvos odos pilinga biggrin.gif . Visdelto labai norejau isbandyti kavos tirscius, tai juos sumaisiau su alyvuogiu aliejum, ilasinau glicerino, siek tiek rozmarino ir arbatmedzio EA ir dar kiausinio tryni, kad geriau issiplautu aliejus. Viska itryniau i suslapinta galvos oda, gerai masazavau. Patiko, nes masazavosi tirsciai gana svelniai. O jau su sakalavimu, tai turejau pavargti. Kazkada daziau plaukus su chna, tai su skalavimu viskas labai panasiai. Siaip siuo metu man plaukai neslenka, bet skalaujant ir plaunant sampunu tai tikrai nemazai ju issiplove, daugiau nei iprastai verysad.gif . Po sampuno ir balzamo dar plaukus perskalavau zoleliu nuoviru. Nezinau, jei mano plaukams tai labai patiks, tai ateity kartosiu, bet merginoms, kurioms labai slenka plaukai, patarciau buti atsargioms, nes manau procedura siuo atveju per siurksti silpniems plaukuciams.
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 10 31, 12:51)
Sveikos,
Gryztu pasipasakoti apie savo galvos odos pilinga biggrin.gif . Visdelto labai norejau isbandyti kavos tirscius, tai juos sumaisiau su alyvuogiu aliejum, ilasinau glicerino, siek tiek rozmarino ir arbatmedzio EA ir dar kiausinio tryni, kad geriau issiplautu aliejus. Viska itryniau i suslapinta galvos oda, gerai masazavau. Patiko, nes masazavosi tirsciai gana svelniai. O jau su sakalavimu, tai turejau pavargti. Kazkada daziau plaukus su chna, tai  su skalavimu viskas labai panasiai. Siaip siuo metu man plaukai neslenka, bet skalaujant ir plaunant sampunu tai tikrai nemazai ju issiplove, daugiau nei iprastai verysad.gif . Po sampuno ir balzamo dar plaukus perskalavau zoleliu nuoviru. Nezinau, jei mano plaukams tai labai patiks, tai ateity kartosiu, bet merginoms, kurioms labai slenka plaukai, patarciau buti atsargioms, nes manau procedura siuo atveju per siurksti silpniems plaukuciams.

Nu netikiu, kad kokie tirsciai, kauke isrove sveikus plaukus, tikrai ne, tiesiog istrauke tuos, kurie buvo jau atititruke nuo galvos,bet plaukai juos laike, isiveldavo iskibdavo i kitus plaukus. Arba jau visiskai visiskai iskristi pasiruosusius plaukus pasalino, tik tik dienos klausimas, kada tai butu buve be pilingo. Ar nepastebejot ,kad po geresnes kaukes balzamo irgi daugiau plauku islysta lauk ,nei tarkim plaunant tik sampunu? Arba jeigu neplautumet galvos ilgiau ir nesukuotumet perdaug,tada kai isiplautumet, plauku butu labai daug iskritusiu.
Jeigu plaunant galva su kokia kauke ar pilingu israutumete sveikus plaukus is galvos, jums gu skaudeti, jaustumet.

Savo pleiskanojancia nuo netinkamu sampunu ( Kerastase, Tigi) istryniau su suslapinta druska ir kavos tirsciais, biski pagrauze, ko laikiau (~15min), tada isploviau su savo mylimiausiu Head&shoulders. thumbup.gif Pleiskanu neber, oda rami ir zinau, kad nebenieztes praejus dienai/dviem po plovimo.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 10 31, 10:02)
Nu netikiu, kad kokie tirsciai, kauke isrove sveikus plaukus, tikrai ne, tiesiog istrauke tuos, kurie buvo jau atititruke nuo galvos,bet plaukai juos laike, isiveldavo iskibdavo i kitus plaukus. Arba jau visiskai visiskai iskristi pasiruosusius plaukus pasalino, tik tik dienos klausimas, kada tai butu buve be pilingo. Ar nepastebejot ,kad po geresnes kaukes balzamo irgi daugiau plauku islysta lauk ,nei tarkim plaunant tik sampunu? Arba jeigu neplautumet galvos ilgiau ir nesukuotumet perdaug,tada kai isiplautumet, plauku butu labai daug iskritusiu.
Jeigu plaunant galva su kokia kauke ar pilingu israutumete sveikus plaukus is galvos, jums gu skaudeti, jaustumet.

Savo pleiskanojancia nuo netinkamu sampunu ( Kerastase, Tigi) istryniau su suslapinta druska ir kavos tirsciais, biski pagrauze, ko laikiau (~15min), tada isploviau su savo mylimiausiu Head&shoulders.  thumbup.gif  Pleiskanu neber, oda rami ir zinau, kad nebenieztes praejus dienai/dviem po plovimo.

Patikekite, tikrai neisrove ir nerove man tu sveiku plauku, as rasiau, kad daugiau issiplove ir tirsciai masazavo svelniai. Atidziau skaitykite biggrin.gif . Sutinku, kad buvo pasalinti silpnesni ar jau iskrite plaukai, del to ir norejau merginas perspeti. Juk kai slenka plaukai, tai kazkaip savaime norisi su jais elktis kuo svelniau t.y. svelniai plauti ir sukuoti, todel ir parasiau, kad mano manymu procedura per siurksti. As savo draugei, su slenkanciais plaukais, nerekomenduociau, o tai , kuri turi pleiskanu, taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos
Labai seniai man jau plaukai slenka, daugiau ar mažiau, bet neseniai ėmė slinkti pašėlusiai sparčiai, šonuose matosi tokie gilūs išretėjimai. Ryt sužinosiu kraujo tyrimų rezultatus. jei viskas bus gerai, pradėsiu gerti pantogarą. Kitos išeities nematau. verysad.gif
Atsakyti