Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 28, 20:01)
Miaska, as jusu vietoje pasidaryciau kavos tirsciu pilinga, kadangi kava yra gerai plaukus nuskalauti, suaktyvina kraujotaka, kofeinas skatina plauku augima, manau tikrai nepakenktu  4u.gif

Nea... Kartą chna, kuria dažau plaukus, užplikiau kava, tai paskui gal dvi savaites man plaukai ta kava kvepėjo, o kaip ne kavos mėgėjai - užkniso juodai. Jau geriau svogūnas lotuliukas.gif

Šiaip laukiu pareinant, net dvi priemones užsisakiau galvos odos valymui, išmėginsiu gavusi, ir parašysiu, ar yra koks efektas.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 10 28, 13:02)
Bandžiau ir čemeryčias, ir žibalą - niekas nedavė pastebimo efekto. Vis tik labiausiai man suveikė Pantogaras (bet su baisiais šalutiniais poveikiais, tad teko mesti) ir biotinas bei Maxi hair.

O kur perkate Maxi hair ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 29, 12:14)
O kur perkate Maxi hair ?  4u.gif

iHerb.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 10 28, 18:06)
O kaip išgaunat tas svogūnų sultis ir kokiom proporcijom?
Šiandien ryte gaminausi svogūnų kaukę, bet jaučiu su proporcijom nepataikiau, nes man nei kiek negražė, nedilgčiojo. Kitą kart labiau pasistengsiu biggrin.gif

Per sulčiaspaudę, kadangi iš naminių svogūnų dariausi, iš pradžių bandžiau su kojine terliotis, bet buvo neįmanoma, maniau tikrai akis išės biggrin.gif Proporcijas dėjau iš akies, bet svogūno sulčių tikrai nepagailėjau, ant galo jų liko, tai dar užsipyliau vien jų. Jeigu galvos oda sveika, tai griaužti ir neturi smile.gif Jeigu pleiskanojanti, dažymų, aštrių šampūnų paveikta oda, tada taip, tikrai griaužti turėtų, bet čia toli gražu nėra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 28, 18:01)
Miaska, as jusu vietoje pasidaryciau kavos tirsciu pilinga, kadangi kava yra gerai plaukus nuskalauti, suaktyvina kraujotaka, kofeinas skatina plauku augima, manau tikrai nepakenktu  4u.gif

O kaip jus darotes si pilinga? Tiesiog trinat galvos oda su tirsciais ar dar ko nors dedat? Ir ar lengavai issiplauna ? Niekada nebandziau, bet sudomino smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 10 29, 19:52)
O kaip jus darotes si pilinga? Tiesiog trinat galvos oda su tirsciais ar dar ko nors dedat? Ir ar lengavai issiplauna  ? Niekada nebandziau, bet sudomino smile.gif .

Sveiki,
Na as pilingo galvos odai nedarau, nes man kaip ir nera butinumo, cia tiesiog patarimas buvo skirtas narei Miaskai, kadangi ji turi problema su galvos oda . Paskaiciusi, kad bande su druska, pagalvojau iskarto apie kavos tirscius smile.gif O pati as plaukus kartais nupilu stirpia kava 4u.gif Bet pilingo nedarau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 29, 19:46)
Sveiki,
Na as pilingo galvos odai nedarau, nes man kaip ir nera butinumo, cia tiesiog patarimas buvo skirtas narei Miaskai, kadangi ji turi problema su galvos oda . Paskaiciusi, kad bande su druska, pagalvojau iskarto apie kavos tirscius smile.gif O pati as plaukus kartais nupilu stirpia kava  4u.gif  Bet pilingo nedarau  4u.gif

Aciukas smile.gif
Atsakyti
Na, o as kadangi jau susidomejau tuo pilingu, tai sakau, reiks pasidaryti. Dar radau informacijos, kad jis tinka bet kokiai galvos odai t.y. sausa paminkstina, pamaitina, riebia isvalo, skatina plauku augima, gerina naudingu medziagu pasisavinima naudojant kaukes, serumus. Skamba neblogai...Darysiu toki: 1s naturalaus pasirinkto aliejaus, 1s plauku balzamo, 1s medaus ir cukrus.Ziuresim smile.gif . Kad tik ta visa kombinacija neispestu puse mano seveliuros lotuliukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 10 29, 22:53)
Na, o  as kadangi jau susidomejau tuo pilingu, tai sakau, reiks pasidaryti. Dar radau informacijos, kad jis tinka bet kokiai galvos odai t.y. sausa paminkstina, pamaitina, riebia isvalo, skatina plauku augima, gerina naudingu  medziagu pasisavinima naudojant kaukes, serumus. Skamba neblogai...Darysiu toki: 1s naturalaus pasirinkto aliejaus, 1s plauku balzamo, 1s medaus ir cukrus.Ziuresim smile.gif . Kad tik ta visa kombinacija neispestu puse mano seveliuros lotuliukas.gif !

o tai kodel be kavos? g.gif ji turetu tikrai gaivinti ir skatinti plauku augima smile.gif
na bet kokiu atveju laukiam ispudziu po pilingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 10 29, 22:53)
Na, o  as kadangi jau susidomejau tuo pilingu, tai sakau, reiks pasidaryti. Dar radau informacijos, kad jis tinka bet kokiai galvos odai t.y. sausa paminkstina, pamaitina, riebia isvalo, skatina plauku augima, gerina naudingu  medziagu pasisavinima naudojant kaukes, serumus. Skamba neblogai...Darysiu toki: 1s naturalaus pasirinkto aliejaus, 1s plauku balzamo, 1s medaus ir cukrus.Ziuresim smile.gif . Kad tik ta visa kombinacija neispestu puse mano seveliuros lotuliukas.gif !

As plauku balzamo nepatariu deti ant saknu, nes jis skatina plauku slinkima. Pastebejau tai pati "ant saves" , o veliau ir forumuose skaiciau, kad pasirodo ne man vienai taip doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos matai intensyviai valotes galvos oda, reikes gal ir man pazaisti, nors baisu perspausti tiek jau tu vaistiniu preparatu teplioju... apart tu mistiniu antenu kurias mate kirpeja tai jie toliau mano akimis slenka daugokai...
ypac plaunant galva, smagu butu kad kiek apmazetu tas slinkimas smile.gif
svoguno imtis vis nedristu biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu pylingavusi druska: tiesiog įsiberi dubenėlin rupios druskos, vos vos padrėkini ją vandeniu - ne per daug, kad netirptų, ir tada virš vonios pasilenkus trini į galvos odą. Išsiplauna lengvai, nes tirpsta beplaunant, bet odą man paperštėdavo, na ir šiaip, žiaurokai atrodo toks pylingas...
Tai pamėginsiu truputį chemijos dabar smile.gif
Atsakyti