Maciau, kad kazkas kalbejot apie cemeryciu vandeny. As esu naudojus senai labai ir tikrai pagreitindavo plauku augima, bet manau, kad dabartinio sudetis nera pati geriausia ir netgi produkto aprasyme parasyta:
Čemeryčių vanduo- odos tirpalas VALENTIS, 40 ml*1
Terapinės indikacijos
Preparatas vartojamas ant odos. Jis tinka odos niežams, utėlėms, blusoms ir kitokiems odos parazitams naikinti.
Pastaba. Anksčiau vartotas plaukų augimui skatinti, pleiskanojimui mažinti, skausmui lengvinti sergant trišakio nervo neuralgija, dėl galimo toksinio poveikio dabar nevartojamas.
Tad bukit atsargios
QUOTE(Egliukasz @ 2012 10 27, 18:43)
Maciau, kad kazkas kalbejot apie cemeryciu vandeny. As esu naudojus senai labai ir tikrai pagreitindavo plauku augima, bet manau, kad dabartinio sudetis nera pati geriausia ir netgi produkto aprasyme parasyta:
Terapinės indikacijos
Preparatas vartojamas ant odos. Jis tinka odos niežams, utėlėms, blusoms ir kitokiems odos parazitams naikinti.
Pastaba. Anksčiau vartotas plaukų augimui skatinti, pleiskanojimui mažinti, skausmui lengvinti sergant trišakio nervo neuralgija, dėl galimo toksinio poveikio dabar nevartojamas.
Tad bukit atsargios
Terapinės indikacijos
Tad bukit atsargios
Aha, as karta pabandziau, ir kazkaip pabijojau toliau naudoti, pasiskaiciau, kad jis siaip labai nuodingas.. Bet nemanau, kad jis dabar kitoks nei seniau, juk gaminamas is to pacio augalo, tiesiog seniau , gal nebuvo tokiu aprasymu.
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 27, 22:32)
Aha, as karta pabandziau, ir kazkaip pabijojau toliau naudoti, pasiskaiciau, kad jis siaip labai nuodingas.. Bet nemanau, kad jis dabar kitoks nei seniau, juk gaminamas is to pacio augalo, tiesiog seniau , gal nebuvo tokiu aprasymu.
Turejau omeny, kad gal skiriasi procentai, kiek tu cemeryciu ir kiek etanolo, bet tikrai nezinau, ar skirias, ar tas pats, siaip ydomu tik Manau anksciau nebuvo tiek istirta kiek dabar, juk ir zibalas buvo laikomas geriu plaukams, pati irgi bandziau
Bandžiau ir čemeryčias, ir žibalą - niekas nedavė pastebimo efekto. Vis tik labiausiai man suveikė Pantogaras (bet su baisiais šalutiniais poveikiais, tad teko mesti) ir biotinas bei Maxi hair.
Dabar irgi po kiekvieno galvos plovimo traukiu iš vonios po baisų pundą plaukų, bet tuo pačiu matau daug ataugančių, tai vis tikiuosi, kad sustos kristi. Geriu po 2 Maxi-hair kasdien, galvoju, gal reikėtų galvos odai kokį pylingą pasidaryt, nes kažkada buvo užsinešusi, per tyrimą sakė...
Dabar irgi po kiekvieno galvos plovimo traukiu iš vonios po baisų pundą plaukų, bet tuo pačiu matau daug ataugančių, tai vis tikiuosi, kad sustos kristi. Geriu po 2 Maxi-hair kasdien, galvoju, gal reikėtų galvos odai kokį pylingą pasidaryt, nes kažkada buvo užsinešusi, per tyrimą sakė...
QUOTE(Miaška @ 2012 10 28, 14:02)
Bandžiau ir čemeryčias, ir žibalą - niekas nedavė pastebimo efekto. Vis tik labiausiai man suveikė Pantogaras (bet su baisiais šalutiniais poveikiais, tad teko mesti) ir biotinas bei Maxi hair.
kokie salutiniai nuo pantogar jums?
Miaška, o kokia vandens kokybe is ciaupo, ten, kur jus gyvenat? Gal reiketu po kiekvieno galvos plovimo nuskalauti gerai plaukus virintu, filtruotu vandeniu, galima siek tiek acto ypilt ir perpilt plauka Pylinguojantis arba deep cleaning sampunas kartais irgi neblogas variantas, ka is priemoniu naudojat pastoviai? Zinau, kad tai nesukelia baisaus plauku slinkimo, bet gal tiesiog galvos oda kokiais brudais uzkimsta ir padengta, kad negali normaliai plauku saknys kvepuot O nebandet linu semenu aliejaus pagert? Man gan neblogai padeda irgi
QUOTE(Arguendo @ 2012 10 28, 16:36)
As tik antra savaite kaip pradejus kursa svogunu sulciu, tai tikrai maziau slenka jau dabar Imaisau pora lasau kosmetinio aliejaus, ir butinai cinamono. Jis ne tik numusa svoguo kvapa, bet ir suaktyvina kraujotaka
O kaip išgaunat tas svogūnų sultis ir kokiom proporcijom?
Šiandien ryte gaminausi svogūnų kaukę, bet jaučiu su proporcijom nepataikiau, nes man nei kiek negražė, nedilgčiojo. Kitą kart labiau pasistengsiu
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 28, 14:36)
kokie salutiniai nuo pantogar jums?
Klaikūs giluminiai spuogai, kentėjau, kol galėjau, bet kai jau veidą prausti tapo kančia, nes skauda - mečiau tą pantogar, nors tikrai mačiau antenas ant galvos
Nuo Maxi hair nieko panašaus nesidaro, palaikymui gėriau pusę normos, dabar vėl geriu kiek parašyta - dvi tabletes.
QUOTE(Egliukasz @ 2012 10 28, 15:57)
Miaška, o kokia vandens kokybe is ciaupo, ten, kur jus gyvenat?
Pylinguojantis arba deep cleaning sampunas kartais irgi neblogas variantas, ka is priemoniu naudojat pastoviai?
O nebandet linu semenu aliejaus pagert? Man gan neblogai padeda irgi
Pylinguojantis arba deep cleaning sampunas kartais irgi neblogas variantas, ka is priemoniu naudojat pastoviai?
O nebandet linu semenu aliejaus pagert? Man gan neblogai padeda irgi
Kokybė tikrai gera, virdulys neapsineša metų metus, labai retai kada pravalau su citrinos rūgštimi.
Kol kas nieko, tiesiog prisiminiau, kai prieš daug metų tyriausi galvos odą (irgi dėl slinkimo), tai ir pati mačiau ekrane, kad tarsi skaidriais klijais padengta galvos oda - o galva buvo ryte plauta Sakė, nieko naudingo tada ir nepasisavina iš išorės. Užsisakiau dvi priemones iš iHerb galvos odos valymui, bet teks luktelėti, kol gausiu.
Dar esu dariusis pylingą su druska, na bet man kiek žiaurokas tai būdas atrodo...
Linų sėmenų aliejaus irgi pagerdavau, o šiaip kasdien jau keletą metų rytais visa šeima geriam po šaukštą alyvuogių aliejaus. Gal reikės vėl sėmenų kokį buteliuką sugert, ačiū, kad priminėt
QUOTE(Malena @ 2012 10 28, 17:06)
Šiandien ryte gaminausi svogūnų kaukę, bet jaučiu su proporcijom nepataikiau, nes man nei kiek negražė, nedilgčiojo. Kitą kart labiau pasistengsiu
Sėdžiu dabar su svogūnais ant galvos kaip tik
Aš tai imu vieną nemažą galvą, sublenderiuoju iki košytės, ir per sietuką išspaudžiu sultis. Nieko daugiau į jas nededu, vatos tamponėliu įtrinu į galvos odą, apsimaunu maišiuką, užsivynioju storą skarą, ir palaikau valandą. Irgi niekada nedilgčioja, nors dukra skundžiasi, kad jai akys ašaroja, vien man kambary sėdint
QUOTE(Malena @ 2012 10 28, 17:06)
Tik, prasau, nesijuokite imu 2 nedidelius svogunus, supjaustau mazais gabaliukais ir isspaudziu sultis per cesnako spaudykle tada idedu puse saukstuko cinamono, kelis lasus aliejaus, su rozmarinu ea, ismaisau ir dedu i nailonine puskojinyte prisiperku tokiu specialiai sitam reikalui. Ir "einu" per sklastymus. Jei desit visa svoguno kosyte, su visais tirsciais, turesit grazaus laiko rankiojant ta svoguna isplovus plaukus, mat jie labai prikimba ir atrodo kaip dideles pleiskanos
Miaska, as jusu vietoje pasidaryciau kavos tirsciu pilinga, kadangi kava yra gerai plaukus nuskalauti, suaktyvina kraujotaka, kofeinas skatina plauku augima, manau tikrai nepakenktu