Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Geriant papildus po menesio neverta tiketis pokyciu, palaukit du ar tris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 24, 23:22)
Geriant papildus po menesio neverta tiketis pokyciu, palaukit du ar tris  4u.gif

drinks_cheers.gif net galvoju 6 men.
Papildyta:
QUOTE(sausio_antra @ 2012 10 24, 14:56)
Nieko naujo turbut nepasakysiu bet man padejo svogunas, i savaite po du kartus darydavau, su blenderiu sutrindavau ,isspausdavau sultis, kad nedirgintu ir ne taip sausintu ipildavau alyvuogiu aliejas, o , kad numustu kvapa  - dedavau arbatini sauksteli medaus, cinamono,citrinos sulciu. Tepiau tik saknis, po menesio laiko plaukai nustojo slinkti ,per menesi paaugo  2 centimetrus, tai man labai daug,nes siaip paauga tik viena cm......Kol slapi aisku yra kvapelis, bet kai sausi ne....kam daviau uostyti nieks neatpazino svoguno kvapo biggrin.gif . Aisku, moraliskai nusiteikti sia kauke daryti man labai sunku buna doh.gif .... bet metodas labai efektingas ir pinigine neverkia  4u.gif

Aciu lb uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sausio_antra @ 2012 10 24, 14:56)
Nieko naujo turbut nepasakysiu bet man padejo svogunas, i savaite po du kartus darydavau, su blenderiu sutrindavau ,isspausdavau sultis, kad nedirgintu ir ne taip sausintu ipildavau alyvuogiu aliejas, o , kad numustu kvapa  - dedavau arbatini sauksteli medaus, cinamono,citrinos sulciu. Tepiau tik saknis, po menesio laiko plaukai nustojo slinkti ,per menesi paaugo  2 centimetrus, tai man labai daug,nes siaip paauga tik viena cm......Kol slapi aisku yra kvapelis, bet kai sausi ne....kam daviau uostyti nieks neatpazino svoguno kvapo biggrin.gif . Aisku, moraliskai nusiteikti sia kauke daryti man labai sunku buna doh.gif .... bet metodas labai efektingas ir pinigine neverkia  4u.gif

Na nenuostabu, nes į vieną kaukę sudėdavot kelis labai plaukams naudingus ingredientus smile.gif
Medus + cinamonas nuo plaukų slinkimo

Kenčiantys dėl plaukų slinkimo ar plikimo gali naudoti pastą, padarytą iš karšto alyvų aliejaus, 1 valgomojo šaukšto medaus ir 1 arbatinio šaukštelio cinamono miltelių. Šia pasta reikia ištepti galvą prieš ją plaunant, palaikyti apie 15 minučių, po to išplauti. Labai veiksminga netgi palaikius tik 5 minutes.
Atsakyti
As merginos ir nesitkiu kad prades man kasos augti, plaukai blizgeti ir t.t.
Bet jei toliau taip visus 6 men as tikrai liuksiu be plauku unsure.gif
labai smarkiai sviecia plotas prie smilkiniu bet tik vienoje puseje atrodo ziaurutiniskai biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,
man po gimdymo irgi ziauriai slenka...vyras nupirko minoxidilio, bet pasirodo jo negalima zindymo metu doh.gif gal kuri noretu puse kainos paimt? smile.gif
Atsakyti
Siandien buvau pas kirpeja tai sake pilna galva eziuku ataugusiu neina susitvarkyti.. as jai sakau gal cia nuluzineja plaukai, ne sako galunes smailos nebuna taip kai nuluzta plaukas.. nu tikiuosi kad tikrai butent taip ir yra, nuotaika pakele.
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 26, 17:00)
Siandien buvau pas kirpeja tai sake pilna galva eziuku ataugusiu neina susitvarkyti.. as jai sakau gal cia nuluzineja plaukai, ne sako galunes smailos nebuna taip kai nuluzta plaukas.. nu tikiuosi kad tikrai butent taip ir yra, nuotaika pakele.

Dziaugiuosi uz tave drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 26, 15:00)

thumbup.gif
Atsakyti
As tai nejauciu ir nemata tu joziku biggrin.gif gal sakau paguosti mane norejo g.gif biggrin.gif
Pastebejau keista dalyka kad lieciant galvos oda ji tokia riebi, lygtais lipsni ar normalu cia taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute_as: 27 spalio 2012 - 09:24
QUOTE(Jira @ 2012 10 25, 09:37)
Na nenuostabu, nes į vieną kaukę sudėdavot kelis labai plaukams naudingus ingredientus smile.gif
Medus + cinamonas nuo plaukų slinkimo

Kenčiantys dėl plaukų slinkimo ar plikimo gali naudoti  pastą, padarytą iš karšto alyvų aliejaus, 1 valgomojo šaukšto medaus ir 1 arbatinio šaukštelio cinamono miltelių. Šia pasta reikia ištepti galvą prieš ją plaunant, palaikyti apie 15 minučių, po to išplauti. Labai veiksminga netgi palaikius tik 5 minutes.

Buvau dariusi pagal šį receptą, nemačiau poveikio. Dabar bandysiu su naminiais svogūnaus darytis plius šituo marmalu, dar kokio rozmarinų ea įdėsiu. Ateisiu pasipasakot. Iki šiol niekas nepadėjo dariausi skydliaukės, kraujo tyrimus - viskas tvarkoje, leidausi B grupės vitaminus, gėriau kalį, magnį, jokių pokyčių. Tokias kasas turėjau, kad verkt noris dabar...
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 10 27, 12:37)
Buvau dariusi pagal šį receptą, nemačiau poveikio. Dabar bandysiu su naminiais svogūnaus darytis plius šituo marmalu, dar kokio rozmarinų ea įdėsiu. Ateisiu pasipasakot. Iki šiol niekas nepadėjo dariausi skydliaukės, kraujo tyrimus - viskas tvarkoje, leidausi B grupės vitaminus, gėriau kalį, magnį, jokių pokyčių. Tokias kasas turėjau, kad verkt noris dabar...

Pabandykit : svoguno sultys, medus, alyvuogiu aliejus siltas, kiausinio trynys, cinamonas, na as dar sauksteli brendzio ipilu, sako suaktyvina kraujotaka ir padeda geriau isisavinti 4u.gif

O man siandien uzsikiso vonia, tai tiek plauku istraukiau, kad baisu, ir kas nenesi po toki didziausia kuoksta, nors atrodo ir neslenka labai, bet ten is vonios issistraukia tiek pat, kiek turiu ant galvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 27, 17:16)
Pabandykit : svoguno sultys, medus, alyvuogiu aliejus siltas, kiausinio trynys, cinamonas, na as dar sauksteli brendzio ipilu, sako suaktyvina kraujotaka ir padeda geriau isisavinti  4u.gif 
O man siandien uzsikiso vonia, tai tiek plauku istraukiau, kad baisu, ir kas nenesi po toki didziausia kuoksta, nors atrodo ir neslenka labai, bet ten is vonios issistraukia tiek pat, kiek turiu ant galvos  doh.gif

pas mane po plovimo kisasi viskas kas imanoma, kurmis eina pas mus buteliais, praktiskai po kiekvieno plovimo doh.gif
Atsakyti