Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 18, 10:41)
doh.gif Visiems skirtingai va..  Na tos cemerycios kiek girdejau nedaug kainuoja, gal verta pabandyti. 
O jus tyrimus daretes? Atleiskit neskaiciau visos temos..

Nerekomenduoju naudoti čemeryčių, naudojau jas prieš 10 metų, kažkaip sugebėjau perdozuoti, tai susiformavo odos problema kaklo srityje, kurią gydžiau ilgai ir nuobodžiai.
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2012 10 18, 16:46)
O kokiu butent rezultatu sulauket naudojant si purskaliuka?

Plaukai tikrai pradejo sparciai augti, nes apie 3 metus jie pas mane buvo to pacio ilgio, aisku as daug ka naudojau vienu metu, pantogar, si purskala, galiuku seruma, ampoles, namines kaukes, bet paskutiniu momentu, apie 4 menesius nebenaudojau nieko isskyrus si purskala ir galiuku seruma. Per situos 4 menesius 2 kartus kirpausi galiukus, ir nejauciu , kad butu nutrumpeje. Tad as dristu deti pliusa siam purskalui. Beto, skaiciau cia SM,kad jis daug kam patiko g.gif
Atsakyti
sveikuite, atidejo mano tyrima mmm aplanke... negalima daryti pasirodo..
siandien tvarkiausi namus eina ... X visur mano plaukai kuokstais doh.gif
jau va ipusejau pantagor pakuote nieko nei kiek ne maziau...
nebegaliu zeti i ta sviecianti lopa smilkiniuose.
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 18, 20:03)
siandien tvarkiausi namus eina ... X visur mano plaukai kuokstais  doh.gif

Man kazkur antra ar net trecia menesi pasimate nauji plaukeliai . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 18, 20:29)
Plaukai tikrai pradejo sparciai augti, nes apie 3 metus jie pas mane buvo to pacio ilgio,  aisku as daug ka naudojau vienu metu, pantogar, si purskala, galiuku seruma, ampoles, namines kaukes, bet paskutiniu momentu, apie 4 menesius nebenaudojau nieko isskyrus si purskala ir galiuku seruma. Per situos 4 menesius 2 kartus kirpausi galiukus, ir nejauciu , kad butu nutrumpeje.  Tad as dristu deti pliusa siam purskalui. Beto, skaiciau cia SM,kad jis daug kam patiko  g.gif

Skaiciau ir as geru atsiliepimu . Manau reikes isbandyt smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varenė @ 2012 10 18, 20:21)
Nerekomenduoju naudoti čemeryčių, naudojau jas prieš 10 metų, kažkaip sugebėjau perdozuoti, tai susiformavo odos problema kaklo srityje, kurią gydžiau ilgai ir nuobodžiai.

oho o tikrai nuo cemeryciu? gal sutapimas koks g.gif ?

QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 18, 21:03)
siandien tvarkiausi namus eina ... X visur mano plaukai kuokstais  doh.gif

Na va 4u.gif
tai dar mazai geri vitaminus kad jau kazkas matytusi. As visad 3 men pagerdavau, tipo nieko nesikricia ir mesdavau...o juk reik nors 6 men kad rezultatai butu. Dbr geriu ir sakau sau saziningai 6 men gersiu o po to jau zesiu ar keist ar ne...
O tu neziurek i svieciancias vietas, stenkis nepastebet...As stengiuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2012 10 18, 21:16)
Skaiciau ir as geru atsiliepimu . Manau reikes isbandyt smile.gif
Aciu  4u.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 18, 15:05)
Stai toks : http://www.blujay.co...05720_s1_i1.jpg
Pirksiu jau antra buteliuka, man patiko. 

NakedA- na gal del to ir nelabai kas veiksinga, tiesiog reikia pasalinti slinkimo priezastis..  4u.gif

o kur butent ji perkate,vaistineje? 4u.gif
Atsakyti
Na, jei pas ginekologę einančios pacientės kas antra skundžiasi kuokštiniais slinkimais, taip pat daug moterų, merginų skundžiasi didžiuliu slinkimu ir kai kurios tai sieja būtent su Mirenos įsidėjimu, tai mintys peršasi pačios... Ir kaip tai gali paneigti ginekologai, jei tai, kaip vienas iš šalutinių poveikių yra parašyta Mirenos anotacijoj:

"Odos ir poodinio audinio sutrikimai

Hirsutizmas (pernelyg didelis kūno plaukuotumas)
Plikimas
Niežėjimas
Egzema (odos uždegimas)"

Nukopijuota iš čia

Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 10 19, 11:32)
Na, jei pas ginekologę einančios pacientės kas antra skundžiasi kuokštiniais slinkimais, taip pat daug moterų, merginų skundžiasi didžiuliu slinkimu ir kai kurios tai sieja būtent su Mirenos įsidėjimu, tai mintys peršasi pačios... Ir kaip tai gali paneigti ginekologai, jei tai, kaip vienas iš šalutinių poveikių yra parašyta Mirenos anotacijoj:

"Odos ir poodinio audinio sutrikimai

Hirsutizmas (pernelyg didelis kūno plaukuotumas)
Plikimas
Niežėjimas
Egzema (odos uždegimas)"

Nukopijuota iš čia

Manau kas daugeliui nuo KT... as galiu pasakyti kad iki KT naudojimo buvau isties sveika moteris, tepineliai visada budavo idealus, nieko nerasdavo, jokui uzdegimu nieko... pradejus KT kaip ir raisiau anskciau geriau 1.5m.. viskas ir prasidejo nesibaigiantys uzdegimai, net ir metus po puses metu nepraeina
Atsakyti
QUOTE(muse115 @ 2012 10 19, 10:19)
o kur butent ji perkate,vaistineje? 4u.gif

Eurokos parduotuveje ju yra pirkti 4u.gif
Nusipirkau siandien kaip tik .
Atsakyti
QUOTE(^May^ @ 2012 10 18, 23:00)
oho o tikrai nuo cemeryciu? gal sutapimas koks g.gif ?
Na va 4u.gif
tai dar mazai geri vitaminus kad jau kazkas matytusi. As visad 3 men pagerdavau, tipo nieko nesikricia ir mesdavau...o juk reik nors 6 men kad rezultatai butu. Dbr geriu ir sakau sau saziningai 6 men gersiu o po to jau zesiu ar keist ar ne...
O tu neziurek i svieciancias vietas, stenkis nepastebet...As stengiuosi verysad.gif

nemanau, kad sutapimas, mano gydytoja aiškino, kad ten kažkokio metalo berods per daug, ir reikia atsargiai vartoti. buvau studentė, norėjau gražių plaukų, o pinigų nebuvo.rinkausi pigų variantą, tai vėliau ant odos gydymo leidau sutaupytus pinigėlius.
Atsakyti