Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(imdigo @ 2012 10 17, 00:00)
Man drauge sake reikia sumaisyti po lygias dalis medu ir svoguna,uzsideti maisiuka ir kepure kad silta butu galvai,ir miegot taip visa nakti

Taip ta pati loreal naudoju,as jau viena dezute sunaudojau,dabar po savaites jau antra pradejau,tas lorealis jis skatina isaugti naujus plaukus daugiau nei stabdo ta slinkima

Beje pas mane smilkiniuose nelabai isslinke,pas mane yra paciam virsuje,per viduri grifkos,salia palauku linijos....tiesa centimetras du nuo plaukuaugimo linijos...tikiuosi aiskiai paaiskinau

Imdigo va del to ir bijau tas kaukes darytis kurias paciai reik darytis, nes tiksliai neaisku kaip ir ka doh.gif Girdejau va kad su svogunu gera, bet tai kaip ja teisingai pasidaryt ir kiek laikyt vat klausimas, nes kad gi blogiau nebutu..

As ir skaiciau apie loreal kad tipo nelabai ir padeda nuo slinkimo, bet tai zmones labai gerai apie ji raso...na paziuresim....

Aiskiai, as supratau, tai pas mane irgi taip kaip pas tave plius ir smilkiniuose unsure.gif

QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 17, 00:40)
Per nakti nelaikyciau jokiu kaukiu, man atrodo negerai sitaip ilgai galvos odai.

Kaip greitai galima sugadinti plaukus ir kaip ilgai juos reikia poto atstatineti.. Auginu jau 3 metus, dar liko apie metus ir tie sviesinti sugadinti  bus visi nuauginti. Bet dabar plauku bukle tikrai zyymiai geresne nei pries metus, kaip buvo pradeje beprotiskai slinkti. Manau visos priemones daugiau maziau padeda, tik reikia netingeti pasiterlioti  4u.gif

Va ir man baisu butu visai nakciai...na nzn net.

Labai greitai. mano plaukai dabar iki peciu.
As tikiuosi kad pades ir ampules ir vitaminai...lb lb noreciau, daugiau prizadu sau jokiu peroksidu schmoll.gif

QUOTE(Saulužė @ 2012 10 17, 10:03)
Tai japonės turėtų būt plikos...

Bet tai jos gan gerus plaukus turi lyg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 17, 08:00)
Vakar buvau pas ginekologe, tai sake kazkas dabar negerai su tarsa... kas antra kliente skundziasi ne paprastu plauku slinkimu bet tokiu kad kuokstais eina  doh.gif

Ka dar prigalvos doh.gif ? Tarsa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 17, 13:05)
Ka dar prigalvos  doh.gif  ? Tarsa  doh.gif

As tai pilnai tikiu, kodel gi ne? Juk viskas itakoja zmogaus bukle ir savijauta. Oras, maistas, vandens kokybe, emocijos, net ir tai , kas kosmose dedasi, saules aktyvumas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 17, 16:28)
As tai pilnai tikiu, kodel gi ne? Juk viskas itakoja zmogaus bukle ir savijauta. Oras, maistas, vandens kokybe, emocijos, net ir tai , kas kosmose dedasi, saules aktyvumas ir t.t.

visko gali buti tik vienu organizmai silpnesni kitu stipresni... bet cia tik tuo atveju jei kitu ligu neranda, nes man randa smile.gif
Atsakyti
Tikrai taip, pirmiausia ir reiketu pradeti nuo tyrimu 4u.gif
Atsakyti
manes rytoj laukia ziaurusis tyrimas cistoskopija.. cia jau kaip ir paskutinis del ligu itarimu kiti tyrimai lyg ir geri..
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 17, 19:08)
Tikrai taip, pirmiausia ir reiketu pradeti nuo tyrimu  4u.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 17, 20:04)
manes rytoj laukia ziaurusis tyrimas cistoskopija.. cia jau kaip ir paskutinis del ligu itarimu kiti tyrimai lyg ir geri..

Sekmes rytoj 4u.gif

Panos ar jus kuri nors turejot/turit spirale mirena ar paprasta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^May^: 17 spalio 2012 - 19:40
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 17, 21:04)

Sekmes tau ! :-)
Atsakyti
ploviau galva prisiduodu rolleyes.gif vis dar slenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 17, 22:31)
ploviau galva prisiduodu  rolleyes.gif vis dar slenka  biggrin.gif

as vakar ploviau ir slenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^May^ @ 2012 10 17, 20:39)
Panos ar jus kuri nors turejot/turit spirale mirena ar paprasta?

Turejau Mirena ,nesiojau 5 menesius ,issitraukiau ,nes nuslinko puse plauku verysad.gif
Kodel klausi ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 17, 22:30)
Turejau Mirena ,nesiojau 5 menesius ,issitraukiau ,nes nuslinko puse plauku  verysad.gif
Kodel klausi ?

Nes kazkada lb norejau mirenos ir lb daug kur parasyta kad nuo jos slenka lb. Tai galvoju gal ir cia rasancios/skaitancios turi ta bruda doh.gif kaip supratau kad ji daug blogiau uz kt plaukus veikia bet kodel kazin g.gif
O pries kiek laiko issitraukei? Ar gereja situacija? na gi turi atsistatyt

O as kai plaunu galva tai neziuriu kiek ten isslinko...bet kai reik susisukuot doh.gif verysad.gif ir ant rubu kiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^May^: 17 spalio 2012 - 22:20