QUOTE(imdigo @ 2012 10 17, 00:00)
Man drauge sake reikia sumaisyti po lygias dalis medu ir svoguna,uzsideti maisiuka ir kepure kad silta butu galvai,ir miegot taip visa nakti
Taip ta pati loreal naudoju,as jau viena dezute sunaudojau,dabar po savaites jau antra pradejau,tas lorealis jis skatina isaugti naujus plaukus daugiau nei stabdo ta slinkima
Beje pas mane smilkiniuose nelabai isslinke,pas mane yra paciam virsuje,per viduri grifkos,salia palauku linijos....tiesa centimetras du nuo plaukuaugimo linijos...tikiuosi aiskiai paaiskinau
Taip ta pati loreal naudoju,as jau viena dezute sunaudojau,dabar po savaites jau antra pradejau,tas lorealis jis skatina isaugti naujus plaukus daugiau nei stabdo ta slinkima
Beje pas mane smilkiniuose nelabai isslinke,pas mane yra paciam virsuje,per viduri grifkos,salia palauku linijos....tiesa centimetras du nuo plaukuaugimo linijos...tikiuosi aiskiai paaiskinau
Imdigo va del to ir bijau tas kaukes darytis kurias paciai reik darytis, nes tiksliai neaisku kaip ir ka Girdejau va kad su svogunu gera, bet tai kaip ja teisingai pasidaryt ir kiek laikyt vat klausimas, nes kad gi blogiau nebutu..
As ir skaiciau apie loreal kad tipo nelabai ir padeda nuo slinkimo, bet tai zmones labai gerai apie ji raso...na paziuresim....
Aiskiai, as supratau, tai pas mane irgi taip kaip pas tave plius ir smilkiniuose
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 17, 00:40)
Per nakti nelaikyciau jokiu kaukiu, man atrodo negerai sitaip ilgai galvos odai.
Kaip greitai galima sugadinti plaukus ir kaip ilgai juos reikia poto atstatineti.. Auginu jau 3 metus, dar liko apie metus ir tie sviesinti sugadinti bus visi nuauginti. Bet dabar plauku bukle tikrai zyymiai geresne nei pries metus, kaip buvo pradeje beprotiskai slinkti. Manau visos priemones daugiau maziau padeda, tik reikia netingeti pasiterlioti
Kaip greitai galima sugadinti plaukus ir kaip ilgai juos reikia poto atstatineti.. Auginu jau 3 metus, dar liko apie metus ir tie sviesinti sugadinti bus visi nuauginti. Bet dabar plauku bukle tikrai zyymiai geresne nei pries metus, kaip buvo pradeje beprotiskai slinkti. Manau visos priemones daugiau maziau padeda, tik reikia netingeti pasiterlioti
Va ir man baisu butu visai nakciai...na nzn net.
Labai greitai. mano plaukai dabar iki peciu.
As tikiuosi kad pades ir ampules ir vitaminai...lb lb noreciau, daugiau prizadu sau jokiu peroksidu
QUOTE(Saulužė @ 2012 10 17, 10:03)
Tai japonės turėtų būt plikos...
Bet tai jos gan gerus plaukus turi lyg