Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Gintute.M @ 2012 07 12, 09:27)
Sveikos, žiauriai slenka plaukai. Taigi nusprendžiau nusipirkti rozmarinų eterinį aliejų, bet jo nebuvo tai įsiūlė rozmarinų hidrolato vandenį. Klausimas: Kaip jį naudot? Taip kaip eterinį? (įpilti 3-5 lašus į šampūno 10g ir išplauti). Patarkit. Ačiū. smile.gif

Per silpnas poveikis bus, jei pilsit į šampūną. Geriau ant išplautų plaukų purkšti ir nenuplauti. Gerai tai, kad jie natūralūs.
http://www.graziai.l...rolatai-kas-tai
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 07 13, 09:40)
Per silpnas poveikis bus, jei pilsit į šampūną. Geriau ant išplautų plaukų purkšti ir nenuplauti. Gerai tai, kad jie natūralūs.
http://www.graziai.l...rolatai-kas-tai

O purkšti daugiau ant šaknų ar vienodai ant visų plaukų? smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju darnasvali jau mėnesį, taip pat geriu pantogar, naudoju šampuną ir serumą nuo slinkimo+įvarius žolelių nuovirus. Kol kas nepastebėjau pagerėjimo. Kaip slinko, taip ir slenka. Apie tą 100 plaukų per dieną: mano plaukai žemesni pečių, bet be galo ploni. Kažkaip atrodo, kad tie 100 per dieną mano būklei tikrai per daug g.gif Būna taip, kai iš ryto susišukuoju iškrenta apie 15-20, bet, kai išplaunu galvą ir plaukai išdžiūsta, kai pradedu juos šukuot, tai paprastai 60-80 iš karto iškrenta, visa kriauklė mano plaukų. Ar normalu, kad po plovimo iš karto tiek išslenka? + dar susidaro per diena kažkiek išslenka. Visumoj gal ir susidaro apie 100, bet kaip sakiau, mano ploniems plaukams, manau tikrai tiek per daug g.gif

Kita savaitę planuoju patrumpint plaukus, dar perskaičiau, kad labai padeda kosmetinis žibalas. Tai planuoju išbanyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute.M @ 2012 07 13, 10:49)
O purkšti daugiau ant šaknų ar vienodai ant visų plaukų? smile.gif

tik ant šaknų, nes hidrolatai veikia per odą. Bet geriau pasiieškot ko stipresnio, nes jei plaukai slenka stipriai, turi būti tam priežastis. Juk dabar vasara, maistas įvairus, daugiau vitaminų su juo gauname. Gal yra kokių sveikatos bėdelių, uždegimėlių, reikėtų pasidomėti.
Atsakyti
Laba diena,
sakykite gal kas išbandėte Revlon pleistrus nuo plaukų slinkimo?
Atsakyti
Man labai padėjo fitoval vitaminai, aišku tas pagerėjimas pasimatė tik po poros savaičių verysad.gif tiesą sakant vienu metu galvojau, kad plika liksiu...
po dviejų mėnesių nustojau juos vartoti, nes taip parašyta ant pakuotės, bet nuo rudens vėl gersiu.
man plaukų slinkimas priklauso nuo stero - vos tik jo daugiau tai viskas - saujom plaukai krenta, tik kai jų daug ir truputį linkę banguotis nesimato.
Atsakyti
kas nebandete galiu pasiulyti isbandyti argano aliejumi tepti plaukus smile.gif netgi moksliskai irodyta kad padeda atstatyti slenkancius plaukus smile.gif pati siandien nusipirkau butent argano aliejaus skirto nuo plauku slinkimo rolleyes.gif nepigus...bet manau ilgam uzteks.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 07 17, 19:12)
kas nebandete galiu pasiulyti isbandyti argano aliejumi tepti plaukus  smile.gif  netgi moksliskai irodyta kad padeda atstatyti slenkancius plaukus smile.gif pati siandien nusipirkau butent argano aliejaus skirto nuo plauku slinkimo  rolleyes.gif  nepigus...bet manau ilgam uzteks..  g.gif

net nežinojau... naudoju ir kaukę ir aliejų, gal ir tai man labai pagelbėjo, ne tik vitaminai...
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2012 07 17, 21:37)
net nežinojau... naudoju ir kaukę ir aliejų, gal ir tai man labai pagelbėjo, ne tik vitaminai...

manau turejo padeti smile.gif kazkur buvau radusi straipsni anglu kalba apie tuos eksperimentus su argano aliejumi.. unsure.gif
Atsakyti
Pasidariau kraujo tyrimus, nes įtariau, kad man trūksta geležies, tą problemą turiu visą laiką, bet prieš pusę metų jau išgėriau 3 geležies kursus (t.y. 3 mėn), tada ir plaukai pradėjo gerėt, atsirado ežiukas. Po to praėjus laikui kaip rašiau vėl pradėjos slinkt. Taigi nuėjau pas gydytoją. Bendras kraujo tyrimas puikus, hemoglobinas 125, daktarė patarė dar pasidaryt atskirai feritino tyrimą (kainavo 30 lt). Na ir ką visai visai ant ribos. Norma moterims 15 – 150 mg/l, o man 17. Taigi daktarė liepė tris mėnesius gert geležį.
Feritinas – tai geležį saugantis baltymas.
Čia geras straipsnis apie feretiną:
http://webcache.goog.....l=lt",,0,0,,,,

Dabar pradėsiu gert geležį, pranešiu kaip seksis...
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 07 04, 10:00)
Zinokit, man buvo taip: 3-cia savaite Pantogar vartojimo man pradejo dar labiau slinkti plaukai blink.gif Issigandau...Bet perskaiciau, kad taip gali buti...Geriau toliau, ir mazdaug 4-5 savaite slinkimas zenkliai sumazejo thumbup.gif Bet visiskai sustabde ta baisuji slinkima gal koki 3-4 menesi.
Kai baigiau vartoti Pantogar jau laukiau blogiausio biggrin.gif Nes buvau prisiskaicius visko, bet man plaukai kol kas neslenka. Nors baigiau vartoti si vaista pries 2,5men g.gif  Tikiuosi, ir neprades. Niu bet vistiek, padarius 0,5metu pertrauka, vartosiu ji vel 6 men. + Biotinas ax.gif Paskui vel pertrauka darysiu puse metu 4u.gif

Dar daug kas priklauso nuo organizmo. Jai man buvo taip, nereiskia, kad ir kitam taip bus. Teko skaityti, kad kai kam Pantogar is vis nepadejo. Aisku, klausymas-ar saziningai vartojo...Ir ar pabaige visa kursa. Nes isgeria 2-3 pakuotes-nepadeda ir meta. As saziningai vartojau, nes tikrai baisiai slinko plaukai ax.gif Tiesiog neturejau ka prarasti biggrin.gif

Ir dabar dar naudoju priemones nuo slinkimo. Tiesa-tik sampuna, kad galvos oda gerai isvalytu (nes nuo to daug kas priklauso). Kadangi pati dirbu su priemonem plaukams ir viskam kas tik imanoma, tai pasirinkau ekologiskus produktus.
Aisku, visos priemones nuo slinkimo sausina plauka, nuplauna dazus ir t.t. Todel viena plovima naudoju sampuna nuo slinkimo, kita plovima-drekinanti koki ar maitinanti. Tokiu budu palaikau balansa.

Ar nebuvo pašalinių padarinių vartojant pantogar ? pvz. padidėjęs viso kūno plaukuotumas ar problemos su inskstais ?
Atsakyti
Dar dėl feritino pridursiu, radau senus SM diskusijas irr vienos forumietės pasisakymas;
Norint tureti sveika plauka feritinas turi buti ne maziau 70 hemoglobino skaicius gali padeti nustatyti esanti paslepta gelezies trukuma.
Cia yra pagrindiniai veiksniai sukeliantys plauku slinkima.
Mano atveju hemoglobinas skaicius nepadėjo nustatyt feritino kiekio, dariausia atskirai šį tyrimą.
Atsakyti