Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(muse115 @ 2012 10 16, 15:34)
labas merginos,vakar tvarkiausi plaukus ir kirpeja pastebejo isslinkusi ploteli plauku,ji sake kad po gimdymo taip buna,bet jau praejo pusantru metu,beje,iki siol maze maitinu pati,gal truksta vitaminu,ka patartumete,zodziu strese dabar... cray.gif

Ar didelis tas plotelis? Ir kokioje vietoje? Ar paciai slenka plaukai? Jei ne tai manau nereik labai nerimauti,atsistatys viskas,tuo labiau kad maitini,manau yra vitaminai maitinancioms,vertetu gal ju pagerti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2012 10 16, 16:01)
Sveikos, gavau feritino tyrimų atsakymus, tai rodiklis 13, kiek suprantu per žemas, o dar pasidariau ir hemoglobino tyrimus, bet atsakymų dar nežinau. Kažkuri mergina minėjo apie straipsnį, kuriame rašė, kad norint užsiauginti plaukus, feritinas turėtų būti ne mažiau kaip 70. Lapkričio pradžioje eisiu pas šeimos gyd., tikiuosi, kad kažką patars.

Ar tas tyrimas taip ir vadinasi? Gal vertetu ir man pasidaryti....
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 16, 15:44)
Ar tas tyrimas taip ir vadinasi? Gal vertetu ir man pasidaryti....

Taip, vadinasi Feritino tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 10 16, 14:56)
lotuliukas.gif
Kai dvi gerdavau - tada taip, salotinis, nuo vienos tik šiaip intensyviai geltonas lotuliukas.gif
Dzin man, galiu siusiot ir žydrai, jei tik plaukai ataugs bigsmile.gif

drinks_cheers.gif tiksliai , svarbu padeda.

bet cia nieko baisaus , cia B grupes vitaminu perteklius, kuris nepasisavinamas pasisalina su slapimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 16, 17:36)
bet cia nieko baisaus , cia B grupes vitaminu perteklius, kuris nepasisavinamas  pasisalina su slapimu smile.gif

Tikrai taip, esu gėrusi tiesiog B grupės vitaminus, tai irgi spalvotas reikalas gaudavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 16, 04:04)
zinoma jei pas tave pusryciai,pietus ir vakariene saldumynai tai tada gal galima sakyti kad kenkia doh.gif

Kiek laiko slenka plaukai? Kaip kovojai ir kovoji su tuom ?

pastebejau kad pas mane labai isreteja paciam priekyje,netgi tie mazyciai plaukai,kazkur apie du centimetrus nuo kaktos prasidedant plauku augimo linijai verysad.gif  na tiesiog ziauru,o jei dar suslapini ar plaukai pasiriebalina siek tiek tai jau sviecia kaip lempute

As dabar naudoju savo lazerines sukas,loreal ampules....kai baigsiu naudoti ampules darysiu svogunu kaukes,jau geriau smirdanti vaiksciosiu nei be plauku

Oj ne, ne taip baisiai...bet vs blogai darzoviu mazai valgau ir mesos...

Na pirma kart lb isslinko kai 17 metu sudeginau, balinau su pigiais dazais,reikejo pamenu 30 min laikyt o man po 3 jau galva atrode dege...Begau plaut bet...plaukai buvo sniego baltumo sutrumpejo 10 cm...Slinko po to lb...Bet tik pradejo atsigauti ir chemini padidariau doh.gif po to nestumas ir vel slinko, lb nutrumpinau...Po to jau ploni lb ir liko...Tai lyg maziau slinko jau graziau atrodydavo...o va po antro nestumo ir streso jau visai blogai...
Na kaip kovoju...tiesa sakant kai va pagalvoju tik bloginau situacija...Buvo vitaminus visokius geriau bet gi ilgai reik gert o as 3 men ir mesdavau tipo nepadeda...kaukes visokias...Trumpai kirpdavau galvojau gal atsigaus taip bet ne...
Na jau netikiu kad bus kazkas lb grazaus ant galvos bet nenoriu kad galvos oda taip matytusi sad.gif
Va pas mane panasiai kaip rasai...

O kaip te su svogunu daryt reik tiksliai? Man dzin kad smirdesiu...na per atostogas daryciau, gal i darba smirdanti pabijociau eit...
O kokios pas tave loreal ampules aminixilio? Kiek jau naudoji? As tik antra diena.

QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 16, 10:55)
Pas mane taip pat priekyje, ties smilkiniais tokie plotai is abieju pusiu buvo galima sakyti pliki 

Va va ir pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(^May^ @ 2012 10 17, 00:45)
Oj ne, ne taip baisiai...bet vs blogai darzoviu mazai valgau ir mesos...

Na pirma kart lb isslinko kai 17 metu sudeginau, balinau su pigiais dazais,reikejo pamenu 30 min laikyt o man po 3 jau galva atrode dege...Begau plaut bet...plaukai buvo sniego baltumo sutrumpejo 10 cm...Slinko po to lb...Bet tik pradejo atsigauti ir chemini padidariau doh.gif po to nestumas ir vel slinko, lb nutrumpinau...Po to jau ploni lb ir liko...Tai lyg maziau slinko jau graziau atrodydavo...o va po antro nestumo ir streso jau visai blogai...
Na kaip kovoju...tiesa sakant kai va pagalvoju tik bloginau situacija...Buvo vitaminus visokius geriau bet gi ilgai reik gert o as 3 men ir mesdavau tipo nepadeda...kaukes visokias...Trumpai kirpdavau galvojau gal atsigaus taip bet ne...
Na jau netikiu kad bus kazkas lb grazaus ant galvos bet nenoriu kad galvos oda taip matytusi sad.gif
Va pas mane panasiai kaip rasai...

O kaip te su svogunu daryt reik tiksliai? Man dzin kad smirdesiu...na per atostogas daryciau, gal i darba smirdanti pabijociau eit...
O kokios pas tave loreal ampules aminixilio? Kiek jau naudoji? As tik antra diena.
Va va ir pas mane unsure.gif

Man drauge sake reikia sumaisyti po lygias dalis medu ir svoguna,uzsideti maisiuka ir kepure kad silta butu galvai,ir miegot taip visa nakti,sako kad svogunas per nakti labai susigeria ir to stipraus kvapo nelabai ir yra,daryt viena kart per savaite, bet as tokiu skeptisku atzvilgiu paziurejau i ja del laikymo visa nakti,ar nuo tokio dalyko isvis nenukris tie plaukai? Svogunas gi astrus...
Taip ta pati loreal naudoju,as jau viena dezute sunaudojau,dabar po savaites jau antra pradejau,tas lorealis jis skatina isaugti naujus plaukus daugiau nei stabdo ta slinkima( taip man bent sake kirpykloje) nes pas save kaime neredau jokiu kitokiu priemoniu nuo slinkimo,tik sampuna,tai nebuvo pasirinkimo.....sakiau gerai kad mano mama su seserimi prekiauja plauku prieziuroa priemonemis,tai is ju visko pasiimsiu nuo slinkimo...
Beje pas mane smilkiniuose nelabai isslinke,pas mane yra paciam virsuje,per viduri grifkos,salia palauku linijos....tiesa centimetras du nuo plaukuaugimo linijos...tikiuosi aiskiai paaiskinau
Atsakyti
Per nakti nelaikyciau jokiu kaukiu, man atrodo negerai sitaip ilgai galvos odai. As kaukes laikau valanda ir uztenka, efektas matosi, galima pasedet dvi tris valandas jei norisi ilgiau . Kvapa nuima cinamonas, asmeniskai mano plaukai nesmirda nei sausi nei kaip gauna dregmes. Plius kai laikau kauke su medum man tas medus bega iki bambos, neisivaizduoju, kaip reiketu miegoti biggrin.gif Jei laikyti per nakti mano nuomone reikia tepti keli cm nuo galvos odos, kad pamaitinti pati plauka. Na bet aisku kiekvienai savaip. 4u.gif

Ziuriu daug musu sugadinusios plaukus 4u.gif Man panasiai buvo, plauku niekad neturejau storu ir labai ilgu, mazdaug iki liemeneles sagteles, bet uzsimaniau viena diena is juodaplaukes tapti blondine. Ir tapau. Kaip greitai galima sugadinti plaukus ir kaip ilgai juos reikia poto atstatineti.. Auginu jau 3 metus, dar liko apie metus ir tie sviesinti sugadinti bus visi nuauginti. Bet dabar plauku bukle tikrai zyymiai geresne nei pries metus, kaip buvo pradeje beprotiskai slinkti. Manau visos priemones daugiau maziau padeda, tik reikia netingeti pasiterlioti 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvau pas ginekologe, tai sake kazkas dabar negerai su tarsa... kas antra kliente skundziasi ne paprastu plauku slinkimu bet tokiu kad kuokstais eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 17, 07:00)
Vakar buvau pas ginekologe, tai sake kazkas dabar negerai su tarsa... kas antra kliente skundziasi ne paprastu plauku slinkimu bet tokiu kad kuokstais eina  doh.gif

Fukusima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 17, 09:24)
Fukusima  biggrin.gif

Tai japonės turėtų būt plikos...
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 10 17, 09:03)
Tai japonės turėtų būt plikos...

Nezinia, gal ir plinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 17 spalio 2012 - 09:20
Merginai kuri maitina mergyte - nusipirkt specialiai maitinanciom vitaminu vitabiotic ir pagerk kokius 3 men, rekomendavo gydytoja butent del plauku slinkimo, man padejo fantastiskai mirksiukas.gif

O kitos kurioms kuokstais varo nebandet pantogar panaudoti? Visos labai giria ji, as del greitesnio augimo geriu, pas mane slinko man rodos proto ribose, geriu dar tik menesi bet dabar beveik isvis neslenka smile.gif

As irgi naudoju alieju, kas menesi ar pora darausi drekinimo procedura yury salone, labai patinka, taciau mano nuomone vis gi geriausias rezultatas kai eina is prganizmo vidaus o ne is isores. Sekmes 4u.gif
Atsakyti