Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Miaška @ 2012 10 15, 21:18)
Mane nuo Pantogaro labai labai bėrė, o va nuo Maxi hair - nieko, nors ir ten vitamino B į valias g.gif

Nu man irgi nelabai ziauriai isbere... galvoju gal pakaks biotino juk doze namaza..
Atsakyti
Na va mergaites, ir as pradejau gerti vitaminus plaukam, ieina biotinas bet nepamenu dbr kiek g.gif reiks rytoj pazet. Ir ampulytes loreal firmos.
Nors raset kad buna kad atsistato pilnai atauga plaukai bet as buciau laiminga jei nors nesviestu galvos oda, kad nesigedyciau vaisciuor palaidais, kad gumytes laikytusi ant plauku...
Dar galvoju ar plaukam kenkia saldumynai? Na as megeja ax.gif Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(^May^ @ 2012 10 15, 23:33)
Na va mergaites, ir as pradejau gerti vitaminus plaukam, ieina biotinas bet nepamenu dbr kiek g.gif reiks rytoj pazet. Ir ampulytes loreal firmos.
Nors raset kad buna kad atsistato pilnai atauga plaukai bet as buciau laiminga jei nors nesviestu galvos oda, kad nesigedyciau vaisciuor palaidais, kad gumytes laikytusi ant plauku...
Dar galvoju ar plaukam kenkia saldumynai? Na as megeja ax.gif Ka manot?

Na manau kad gerio nepriduoda bet ir nekenkia tiek kad plikti pradetumeme, g.gif ,manau kiekvienam savaip,o gal man kenks per didelis suvartotos mesos kiekis,o gal kas kita..na cia tirtis reikia.....zinoma jei pas tave pusryciai,pietus ir vakariene saldumynai tai tada gal galima sakyti kad kenkia doh.gif
Kiek laiko slenka plaukai? Kaip kovojai ir kovoji su tuom ?
Na va merginos,vakar ploviau galva net neziuredama kiek slenka,nenorejau saves stresuoti....pastebejau kad pas mane labai isreteja paciam priekyje,netgi tie mazyciai plaukai,kazkur apie du centimetrus nuo kaktos prasidedant plauku augimo linijai verysad.gif na tiesiog ziauru,o jei dar suslapini ar plaukai pasiriebalina siek tiek tai jau sviecia kaip lempute verysad.gif uh.... Labai liudna kai matai kad tavo pati graziausia puosmena baigia sunykti unsure.gif kitose vietose tai dar normaliai atrodo, g.gif ,pradejau galvoti gal man taip priekyje isslinko todel kad pastoviai sioje vietoje tikrinu ar slenka plaukai,zinot viena kart patrauki ,antra kart,trecia,ketvirta tai turbut pati sau daugiau issitraukiau nei man jie isslinko patys fool.gif fool.gif daug metu nevartojau alkoholio,tai dabar kyla mintys prisigerti,nes jau nervas ir neviltis ima,norisi pailseti,ramiai pasedeti su konjako taure ir kad nieks netrukdytu,bet deja mano sirdis neleidzia man palikti savo dukrytes bet kam 4u.gif
Ryt vel galvos plovimas laukia unsure.gif ,noreciau ramiai tai padaryti neziuredama akies krasteliu na ar daug iskrito....ak...
As dabar naudoju savo lazerines sukas,loreal ampules....kai baigsiu naudoti ampules darysiu svogunu kaukes,jau geriau smirdanti vaiksciosiu nei be plauku, as mazai kada turiu laiko pasisveciuot kur nors,nebent su vezimeliu pasivaikstau.....na ir prirasiau cia,merginos tik neprapulkit tos kurios skundesi del plauku slinkimo,parasykite kaip jums sekasi,sekesi kovoti su sia problema smile.gif linkiu jums visoms nuostabios ir storos kupetos plauku ant galvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 16, 05:04)
Na manau kad gerio nepriduoda bet ir nekenkia tiek kad plikti pradetumeme, g.gif ,manau kiekvienam savaip,o gal man kenks per didelis suvartotos mesos kiekis,o gal kas kita..na cia tirtis reikia.....zinoma jei pas tave pusryciai,pietus ir vakariene saldumynai tai tada gal galima sakyti kad kenkia doh.gif
Kiek laiko slenka plaukai? Kaip kovojai ir kovoji su tuom ?
Na va merginos,vakar ploviau galva net neziuredama kiek slenka,nenorejau saves stresuoti....pastebejau kad pas mane labai isreteja paciam priekyje,netgi tie mazyciai plaukai,kazkur apie du centimetrus nuo kaktos prasidedant plauku augimo linijai verysad.gif  na tiesiog ziauru,o jei dar suslapini ar plaukai pasiriebalina siek tiek tai jau sviecia kaip lempute verysad.gif  uh.... Labai liudna kai matai kad tavo pati graziausia puosmena baigia sunykti unsure.gif  kitose vietose tai dar normaliai atrodo, g.gif ,pradejau galvoti gal man taip priekyje isslinko todel kad pastoviai sioje vietoje tikrinu ar slenka plaukai,zinot viena kart patrauki ,antra kart,trecia,ketvirta tai turbut pati sau daugiau issitraukiau nei man jie isslinko patys fool.gif  fool.gif  daug metu nevartojau alkoholio,tai dabar kyla mintys prisigerti,nes jau nervas ir neviltis ima,norisi pailseti,ramiai pasedeti su konjako taure ir kad nieks netrukdytu,bet deja mano sirdis neleidzia man palikti savo dukrytes bet kam 4u.gif
Ryt vel galvos plovimas laukia unsure.gif ,noreciau ramiai tai padaryti neziuredama akies krasteliu na ar daug iskrito....ak...
As dabar naudoju savo lazerines sukas,loreal ampules....kai baigsiu naudoti ampules darysiu svogunu kaukes,jau geriau smirdanti vaiksciosiu nei be plauku,  as mazai kada turiu laiko pasisveciuot kur nors,nebent su vezimeliu pasivaikstau.....na ir prirasiau cia,merginos tik neprapulkit tos kurios skundesi del plauku slinkimo,parasykite kaip jums sekasi,sekesi kovoti su sia problema smile.gif  linkiu jums visoms nuostabios ir storos kupetos plauku ant galvos thumbup.gif

Nabagyte console.gif pas mane irgi krenta toliau, gal kiek maziau pastarosiomis dienomis bet krenta... masciau traukiau senas foto man sveikata susibaige lygiai per metus laiko... keli metai atgal isgyvenau skaudzias skyrybas su ilgameciu draugu, veliau nauji santykiai, KT vartojimas susidejo labai daug dalyku, kuriu pasekoje organizmo streikas prasidejo.. taigi as labiau palinkesiu visoms sielos harmonijos ir ramybes pacioms savyje... o visos priemones tik pagalbines, daug procesu vyksta galvoje... deja
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 16, 03:04)
pastebejau kad pas mane labai isreteja paciam priekyje,netgi tie mazyciai plaukai,

Pas mane taip pat priekyje, ties smilkiniais tokie plotai is abieju pusiu buvo galima sakyti pliki doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 16, 07:08)
taigi as labiau palinkesiu visoms sielos harmonijos ir ramybes pacioms savyje... o visos priemones tik pagalbines, daug procesu vyksta galvoje... deja

Sutinku su jumis drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 16 spalio 2012 - 09:56
Man pirmiausia smilkiniuose nutrumpėja plaukai - ilgą laiką jie ten teataugdavo tokie, kad galėčiau už ausų užkišt, o buvo laikas - vos ausų viršų dengė. Va dabar, po n metų, jie jau prisisega segtukais, kai susirišu plaukus bigsmile.gif , jei taip ir toliau - netrukus susiriš į uodegą, ko jau net nepamenu, kaip būdavo doh.gif
Esu tikra, kad tik biotino ir maxi hair pagalba ataugo tie plaukai, vien dėl jų nestresuoju labai smarkiai dėl paūmėjusio slinkimo.
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 16, 09:08)
Nabagyte  console.gif pas mane irgi krenta toliau, gal kiek maziau pastarosiomis dienomis bet krenta... masciau traukiau senas foto man sveikata susibaige lygiai per metus laiko... keli metai atgal isgyvenau skaudzias skyrybas su ilgameciu draugu, veliau nauji santykiai, KT vartojimas susidejo labai daug dalyku, kuriu pasekoje organizmo streikas prasidejo.. taigi as labiau palinkesiu visoms sielos harmonijos ir ramybes pacioms savyje... o visos priemones tik pagalbines, daug procesu vyksta galvoje... deja

Na taip manau teisingiausia palinketi ramybes ir harmonijos,nes gi mums labai jos truksta.... Man taip pat, Meskute buvo skaudziu isgyvenimu,uzjauciu del skyrybu,pries penkis metus as ta pati isgyvenau,bet visa tai praejo ir dabar laimingai gyvenu,na tas laimingai gal negaliu pasakyti,nes per pastaruosius 12 menesius gyvenimas ismoke kad nera jis toks jau nuostabus,budama nescia vos nepersileidau( pries tai turejau daug persileidimu) palaidojau tris artimus zmones per siuos menesius,is draugo ateme dukryte kuris ja rupinosi( oi kaip jis verke) ,ir per visa ta laika buvau nescia,paskutinius nestumo menesius isvis buvau viena,ir dabar su draugu susitinku retkarciais..na bet ka cia jau padarysi,nors plaukus dabar issaugoti reiketu g.gif ,na bandom ir rasome kaip mums sekasi,o kokiu stresu patyrem kokiu ne tai jau nieko nebepakeisim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 10 15, 19:58)
Po 10 mg biotino ir mes sugėrėm su dukra - abiem vienu metu pradėjo krist plaukai. Bet ten lyg 60 ar 90 kapsulių buvo, tai mėnesį taip pagėrėm, ir perėjom prie silpnesnio, 5 mg. Maxi hair su pertraukomis geriu jau beveik metai, pirma gėriau po 2 tabletkas, kaip parašyta, paskui palikau tik po 1. Kai taip geriu, jokių šalutinių poveikių nėra.
Šalutinis poveikis buvo nuo Pantogaro, antrą mėnesį išmėtė tokiais skausmingais giluminiais spuogais, kad teko mest jį gert, nes veidą tiesiog skaudėjo. Bet plaukučiams patiko - pridygo antenų smile.gif

as nuo maxi hair pastebiu viena salutini poveiki slapimas salotines spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 16, 13:12)
as nuo maxi hair pastebiu viena salutini poveiki slapimas salotines spalvos biggrin.gif

o taip taip, sita sunku nepastebet, bet jau tooookia spalva lotuliukas.gif o siaip as sugeriau irgi nemazai Maxi hair tableciu, bet man rodos kad Pantogaras labiau man tiko g.gif nes priaugindavo plaukuciu mazu tokiu bigsmile.gif
Atsakyti
labas merginos,vakar tvarkiausi plaukus ir kirpeja pastebejo isslinkusi ploteli plauku,ji sake kad po gimdymo taip buna,bet jau praejo pusantru metu,beje,iki siol maze maitinu pati,gal truksta vitaminu,ka patartumete,zodziu strese dabar... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 16, 14:12)

lotuliukas.gif
Kai dvi gerdavau - tada taip, salotinis, nuo vienos tik šiaip intensyviai geltonas lotuliukas.gif
Dzin man, galiu siusiot ir žydrai, jei tik plaukai ataugs bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau feritino tyrimų atsakymus, tai rodiklis 13, kiek suprantu per žemas, o dar pasidariau ir hemoglobino tyrimus, bet atsakymų dar nežinau. Kažkuri mergina minėjo apie straipsnį, kuriame rašė, kad norint užsiauginti plaukus, feritinas turėtų būti ne mažiau kaip 70. Lapkričio pradžioje eisiu pas šeimos gyd., tikiuosi, kad kažką patars.
Atsakyti