QUOTE(^May^ @ 2012 10 15, 23:33)
Na va mergaites, ir as pradejau gerti vitaminus plaukam, ieina biotinas bet nepamenu dbr kiek
reiks rytoj pazet. Ir ampulytes loreal firmos.
Nors raset kad buna kad atsistato pilnai atauga plaukai bet as buciau laiminga jei nors nesviestu galvos oda, kad nesigedyciau vaisciuor palaidais, kad gumytes laikytusi ant plauku...
Dar galvoju ar plaukam kenkia saldumynai? Na as megeja
Ka manot?
Na manau kad gerio nepriduoda bet ir nekenkia tiek kad plikti pradetumeme,
,manau kiekvienam savaip,o gal man kenks per didelis suvartotos mesos kiekis,o gal kas kita..na cia tirtis reikia.....zinoma jei pas tave pusryciai,pietus ir vakariene saldumynai tai tada gal galima sakyti kad kenkia
Kiek laiko slenka plaukai? Kaip kovojai ir kovoji su tuom ?
Na va merginos,vakar ploviau galva net neziuredama kiek slenka,nenorejau saves stresuoti....pastebejau kad pas mane labai isreteja paciam priekyje,netgi tie mazyciai plaukai,kazkur apie du centimetrus nuo kaktos prasidedant plauku augimo linijai
na tiesiog ziauru,o jei dar suslapini ar plaukai pasiriebalina siek tiek tai jau sviecia kaip lempute
uh.... Labai liudna kai matai kad tavo pati graziausia puosmena baigia sunykti
kitose vietose tai dar normaliai atrodo,
,pradejau galvoti gal man taip priekyje isslinko todel kad pastoviai sioje vietoje tikrinu ar slenka plaukai,zinot viena kart patrauki ,antra kart,trecia,ketvirta tai turbut pati sau daugiau issitraukiau nei man jie isslinko patys
daug metu nevartojau alkoholio,tai dabar kyla mintys prisigerti,nes jau nervas ir neviltis ima,norisi pailseti,ramiai pasedeti su konjako taure ir kad nieks netrukdytu,bet deja mano sirdis neleidzia man palikti savo dukrytes bet kam
Ryt vel galvos plovimas laukia
,noreciau ramiai tai padaryti neziuredama akies krasteliu na ar daug iskrito....ak...
As dabar naudoju savo lazerines sukas,loreal ampules....kai baigsiu naudoti ampules darysiu svogunu kaukes,jau geriau smirdanti vaiksciosiu nei be plauku, as mazai kada turiu laiko pasisveciuot kur nors,nebent su vezimeliu pasivaikstau.....na ir prirasiau cia,merginos tik neprapulkit tos kurios skundesi del plauku slinkimo,parasykite kaip jums sekasi,sekesi kovoti su sia problema
linkiu jums visoms nuostabios ir storos kupetos plauku ant galvos