Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 15, 02:15)
Sunku pasakyti, nes kartu dar geriau pantogar ir naudojau ampoles nuo plauku slinkimo, bet viskas kartu - taip, padejo. O plaukai slinko tikrai stipriai, pradejo slinkti rudeni, susiemiau pavasari, kaip vyras eme sakyti, kad tuoj liksiu plika, nes sviecia virsugalvis  doh.gif  Bet nuo vasario men. iki vasaros slinkimas tikrai ryskiai sumazejo.

tau ne tik sustabde slinkima bet ir ataugino tai kas islinko visos sios priemones?
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 15, 00:35)
tau ne tik sustabde slinkima bet ir ataugino tai kas islinko visos sios priemones?

Taip, priaugo nauju plaukeliu, dabar jau gan ilgoki, kaip grifkute is sonu. Tiesa, viska pradejau naudoti vasario menesi, balandi kirpeja pastebejo naujas "antenas" smile.gif

Dabar plauku bukle tikrai geresne, tiesa ir auga plaukai geriau, naudoju dabar babuskos agafijos pipirini purskala, manau jo deka plaukuciai greiciau auga, subaigiau buteliuka, pirksiu dar viena.

Pantogar baigiau gerti birzelio men, dabar rudeni plaukai vel eme slinkti, sikart pirkau biotina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 15 spalio 2012 - 00:53
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 15, 02:51)
Taip, priaugo nauju plaukeliu, dabar jau gan ilgoki, kaip grifkute is sonu. Tiesa, viska pradejau naudoti vasario menesi, balandi kirpeja pastebejo naujas "antenas" smile.gif

Dabar plauku bukle tikrai geresne, tiesa ir auga plaukai geriau, naudoju dabar babuskos agafijos pipirini purskala, manau jo deka plaukuciai greiciau auga, subaigiau buteliuka, pirksiu dar viena.

Pantogar baigiau gerti birzelio men, dabar rudeni plaukai vel eme slinkti, sikart pirkau biotina  4u.gif

aciu uz atsakyma,tu cia kaip paguoda kad plaukai gali ataugti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 15, 01:35)
Nors ne manes klausiate, yra pas sia mergina, as taip pat toki isigijau pries kelias dienas  4u.gif
http://neringucy.web...daiplaukams.htm

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 10 15, 00:53)
Turėjau dauuug plaukų - tiek daug, kad kartą kirpėja kitas kvietė pasižiūrėt, kiek tų plaukų. Kas keleri metai kirpdavausi trumpai, o paskui ataugindavau neprastą kasą. Po KT liko koks trečdalis - dėka storų, banguotų ir pasipūtusių plaukų jų neatrodo labai mažai, bet supynus tai tik žiurkuodegė... verysad.gif

mano plaukus aptarinedavo kirpejos taip pat jie stori pusti tokie zodz puosmene.. dabar liko kaip ir paciai puse plauku, gelbeja tik tiek kad jie pusti taciau kai supini kasa ji kaip ziurkes uodegele...
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 10 14, 22:04)
kiek tableciu to biotino geriat?

as geriu kapsulem,po viena per diena.

QUOTE(NakedA @ 2012 10 14, 22:47)
*O kur ji perkate ? Vaistineje  4u.gif  ?

va, kad Lietuvoje nera pirkti biotino vaistinese. as pati parsisiunciau is Amerikos, atsiskaitymai vyksta kreditine arba virtualiems pirkimam skirta banko kortele na ir palaukti apie 14-21 d. kol atsiuncia.
Atsakyti
O mane nuo dideles dozes vitaminu labai berti pradejo tokiais arkliniais spuogais.. siandien buvau pas savo kosmetologe tai pirmas klausimas buvo ar siuo metu nevartoju vitaminu kuriu sudetyje daug B grupes.. prasivalem ziuresim... pastebejau kad lyg rebaliuotis greiciau nei visada pradejo, o kai jie sukrinta tuomet pradeda sviesti pliki plotai doh.gif nu ziaurutiniskas vaizdelis...
ryt eisiu pas BP gydytoja ir ginekologe reikia mano tuos hormonus kazkaip tvarkyt doh.gif
Biotina as geriu po 10mg cia sake padidinta doze.. maniskiai buvo vardiniu receptu ir kainavo gerokai virs 100lt.. siaip tik viena priezastis kodel negrisiu i GK tai ziaurutiniskos kainos uz papildus lyg kito analogo nebutu doh.gif mirksiukas.gif skubejau neisigilinau pieskosiu kazko pigiau kita karta...
Atsakyti
man ir daktare liepe gert po 10mg biotino
Atsakyti
O as laukiu dar Maxi Hair, gersiu 5mg biotino ir 1 kapsule maxi kair.
Atsakyti
Po 10 mg biotino ir mes sugėrėm su dukra - abiem vienu metu pradėjo krist plaukai. Bet ten lyg 60 ar 90 kapsulių buvo, tai mėnesį taip pagėrėm, ir perėjom prie silpnesnio, 5 mg. Maxi hair su pertraukomis geriu jau beveik metai, pirma gėriau po 2 tabletkas, kaip parašyta, paskui palikau tik po 1. Kai taip geriu, jokių šalutinių poveikių nėra.
Šalutinis poveikis buvo nuo Pantogaro, antrą mėnesį išmėtė tokiais skausmingais giluminiais spuogais, kad teko mest jį gert, nes veidą tiesiog skaudėjo. Bet plaukučiams patiko - pridygo antenų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 10 15, 20:58)
Po 10 mg biotino ir mes sugėrėm su dukra - abiem vienu metu pradėjo krist plaukai. Bet ten lyg 60 ar 90 kapsulių buvo, tai mėnesį taip pagėrėm, ir perėjom prie silpnesnio, 5 mg. Maxi hair su pertraukomis geriu jau beveik metai, pirma gėriau po 2 tabletkas, kaip parašyta, paskui palikau tik po 1. Kai taip geriu, jokių šalutinių poveikių nėra.
Šalutinis poveikis buvo nuo Pantogaro, antrą mėnesį išmėtė tokiais skausmingais giluminiais spuogais, kad teko mest jį gert, nes veidą tiesiog skaudėjo. Bet plaukučiams patiko - pridygo antenų smile.gif

Mane labai beria nuo Pantogar gydytoja man jo siaip ir neisrase, ar labai blogai jei nutraukciau vartojima? ar pakatu tik skyscio ir biotino 10mg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 15, 20:14)
Mane labai beria nuo Pantogar gydytoja man jo siaip ir neisrase, ar labai blogai jei nutraukciau vartojima? ar pakatu tik skyscio ir biotino 10mg  g.gif

Mane nuo Pantogaro labai labai bėrė, o va nuo Maxi hair - nieko, nors ir ten vitamino B į valias g.gif
Atsakyti