Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(noraeleo @ 2012 10 14, 21:40)
va toki geriu
user posted image
del varnalesu aliejaus, kiek pastebejau , kad dauguma naudoja rusiskus repejnoje maslo, kurio pagrindine sudedamoji dalis - parafinum liquidum, o tai yra nafta. tad nesistebiu, kad dar intensyviau slenka plaukai. pasidomekit sudetimi pries tepant ka nors ant plaukuciu  4u.gif

Na tada jau metu lauk as tuos aliejus,nes sitoje temoje tiek prisiskaiciau negero apie juos,tai noro nebeliko ji naudot,nebent plauku galiukams...
Vakar snekejau su drauge tai ji pasiule susitarkuoti svoguno ir sumaisyti su medumi,o tada viena kart per savaite tuo misiniu daryti kaukes plaukams,sake labai padeda nuo plauku slinkimo,esu girdejusi apie svoguna bet kazkaip baisu tokia astria priemone deti ant plauku saknu...ka manot merginos, ar kuri nors bandet?
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 10 14, 16:56)
Tiesa, dar sveikaszmogus.lt rašo, kad viena iš slinkimo priežasčių gali būti:
"Dar viena plaukų slinkimo priežastis – padidėjęs riebalų liaukų sekreto išsiskyrimas. Jis užkemša poras, plaukas negauna deguonies, augti reikalingų medžiagų, todėl, kaip ir kiekvienas gyvas organizmas, žūna."
Čia tas irgi į tą pačią temą... O jei tai viena iš priežasčių, tai manau, kad aliejus gali dar tik pastiprinti slinkimą...

Būtent aš šitą pastebėjau, kad kai pradėjau naudoti visokius aliejukus stiprinimui, nuo slinkimo, plk.augimui greitinti, aliejines kaukes, man pradėjo ypatingai slinkti plaukučiai, tai db mažiau naudoju,bet visgi neatsisakau. O tą riebaliuko išsiskymą mažinti (skaičiau, dar neišbandyta,bet artimiausiu metu mėginsiu 4u.gif ) reikia plaunant plaukus giliai valančiu šampūnu keletą kartų per savaitę smile.gif
Papildyta:

rašė tokie šampūnai rekomenduojama laikinam naudojimui, siekiant rūpestingai išvalyti chlorą, nešvarumus, kosmetinių plaukų priežiūros priemonių likučių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 14 spalio 2012 - 20:02
QUOTE(imdigo @ 2012 10 14, 19:49)
Na tada jau metu lauk as tuos aliejus,nes sitoje temoje tiek prisiskaiciau negero apie juos,tai noro nebeliko ji naudot,nebent plauku galiukams...
Vakar snekejau su drauge tai ji pasiule susitarkuoti svoguno ir sumaisyti su medumi,o tada viena kart per savaite tuo misiniu daryti kaukes plaukams,sake labai padeda nuo plauku slinkimo,esu girdejusi apie svoguna bet kazkaip baisu tokia astria priemone deti ant plauku saknu...ka manot merginos, ar kuri nors bandet?

Svogunu kauke yra pati pigiausia, ir siaip daug kam padeda, bet del to zudancio kvapo daugelis ir atsisako siu kaukiu. as irgi bandziau, nors labai trumpai. reikia daryti visa kursa, po pora kartu i savaite kokius 3 menesius. siaip rusu forumuose kiek skaiciau daug kas praktikuoja ir giria smile.gif
Atsakyti
kiek tableciu to biotino geriat?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 10 14, 21:50)

Dėl to kvapo, cinamono į kaukę galima įsimaišyti, nuima jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 14, 20:49)

Svogūną man net pati gydytoja liepė trinti jų sultis per savaitę 2-4 kartus kol slenka.
Vienintelis minusas - smirda. Bet geriau smirda, nei be plaukų...
O ir skaičiau, kad padeda svogūnas daug kam.

"Svogūnuose yra eterinių aliejų, cukraus, celiuliozės, organinių rūgščių, fermentų, vitaminų A, C, B grupės vitaminų, karotino, kalcio, geležies, kalio, natrio, magnio ir fosforo druskų." Daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia_saule: 14 spalio 2012 - 21:36
QUOTE(Miaška @ 2012 10 14, 13:23)
O plaukai, nors stori ir sveiki, slenka nuolat, irgi nuo paauglystės, visada jie slinkdavo, keista, kad dar tebeturiu. Labiausiai išslinko nuo KT - kai nustojau vartot, apie pusmetį slinko kuokštais, nepadėjo niekas doh.gif  Buvęs plaukų kiekis niekada nebeataugo...

Sakai niekada nebeataugo unsure.gif unsure.gif ? oj .... taciau nebuvo labai stipriai isslinke ,na ,kad matytusi plikas pakausis ?
Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 14, 20:40)
*va toki geriu
user posted image
**del varnalesu aliejaus, kiek pastebejau , kad dauguma naudoja rusiskus repejnoje maslo, kurio pagrindine sudedamoji dalis - parafinum liquidum, o tai yra nafta. tad nesistebiu, kad dar intensyviau slenka plaukai. pasidomekit sudetimi pries tepant ka nors ant plaukuciu  4u.gif

*O kur ji perkate ? Vaistineje 4u.gif ?

** Butent sita ir naudojau doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Emixsit @ 2012 10 14, 21:02)
O tą riebaliuko išsiskymą mažinti (skaičiau, dar neišbandyta,bet artimiausiu metu mėginsiu  4u.gif ) reikia plaunant plaukus giliai valančiu šampūnu keletą kartų per savaitę  smile.gif
Papildyta:

rašė tokie šampūnai rekomenduojama laikinam naudojimui, siekiant rūpestingai išvalyti chlorą, nešvarumus, kosmetinių plaukų priežiūros priemonių likučių  smile.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Man israse Australian body care giliai valanti sampuna nuo slinkimo, sake naudoti 2 menesius. Tik nuo jo labai issauseja plaukai ,tai dar dedu kauke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 14, 22:47)
Sakai niekada nebeataugo  unsure.gif  unsure.gif  ? oj .... taciau nebuvo labai stipriai isslinke ,na ,kad matytusi plikas pakausis ?

Turėjau dauuug plaukų - tiek daug, kad kartą kirpėja kitas kvietė pasižiūrėt, kiek tų plaukų. Kas keleri metai kirpdavausi trumpai, o paskui ataugindavau neprastą kasą. Po KT liko koks trečdalis - dėka storų, banguotų ir pasipūtusių plaukų jų neatrodo labai mažai, bet supynus tai tik žiurkuodegė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 14, 01:13)
kokios kaukes yra su svogunais?kokias naudoji smile.gif ?

Mano megstamiausia kauke - trynys, svoguno sultys, medus, pasildytas alyvuogiu aliejus, saukstelis koniako, na ir nuo kvapo cinamono trecdalis saukstelio. Laikau maziausiai valanda. Manau su tiek ingredientu tos svogunu sultys tikrai nekenkia. Dedu viso vidutinio dydzio svoguno sultis. 4u.gif Puiki kauke.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 10 15, 00:53)
Turėjau dauuug plaukų - tiek daug, kad kartą kirpėja kitas kvietė pasižiūrėt, kiek tų plaukų. Kas keleri metai kirpdavausi trumpai, o paskui ataugindavau neprastą kasą. Po KT liko koks trečdalis - dėka storų, banguotų ir pasipūtusių plaukų jų neatrodo labai mažai, bet supynus tai tik žiurkuodegė... verysad.gif

pries nestuma,man ir slinko plaukai,turejau taip pat storus plaukus ir is ju liko taip pat tik treksdalis,net kai gryzau i lietuva sesuo pamacius mano plaukus pasake -kur tavo plaukai?? verysad.gif bet per nestuma man jie visi atsigavo,atsirado nauju plauku,buvo vos ne taip pat kaip anksciau,labai dziaugiausi...bet dabar ziuriu jei per kelerius metus man taip isslinko kad liko ju treksdalis tai dabar tikriausiai to pacio kiekio as neteksiu per keleta menesiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 15, 02:01)
Mano megstamiausia kauke - trynys, svoguno sultys, medus, pasildytas alyvuogiu aliejus, saukstelis koniako, na ir nuo kvapo cinamono trecdalis saukstelio. Laikau maziausiai valanda. Manau su tiek ingredientu tos svogunu sultys tikrai nekenkia. Dedu viso vidutinio dydzio svoguno sultis.  4u.gif  Puiki kauke.

ar ji tau padejo nuo plauku slinkimo?
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 15, 00:03)

Sunku pasakyti, nes kartu dar geriau pantogar ir naudojau ampoles nuo plauku slinkimo, bet viskas kartu - taip, padejo. O plaukai slinko tikrai stipriai, pradejo slinkti rudeni, susiemiau pavasari, kaip vyras eme sakyti, kad tuoj liksiu plika, nes sviecia virsugalvis doh.gif Bet nuo vasario men. iki vasaros slinkimas tikrai ryskiai sumazejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 15 spalio 2012 - 00:16
QUOTE(NakedA @ 2012 10 14, 21:47)

*O kur ji perkate ? Vaistineje  4u.gif  ?

Nors ne manes klausiate, yra pas sia mergina, as taip pat toki isigijau pries kelias dienas 4u.gif
http://neringucy.web...daiplaukams.htm
Atsakyti