as esu uzsidejusi geli ant virsaus, nespeju lakstyti ziauriai auga o as megstu tokiu trumpus kuklius geli dedu tik kad nereiketu lakuoti daznai
tai zodz. cirkas toks
QUOTE(imdigo @ 2012 10 13, 21:32)
Nu sakes ,o as kad kraunu to aliejaus ant galvos ,as ji toki is rusiskos serijos turiu,specialiai nuo slinkimo,raso naudoti du kart i savaite,tai kuom dabar tiket??
Beje mano nagai taip pat super tvirti
Beje mano nagai taip pat super tvirti
Sveikos, as taip pastebejau, kad tepant alieju ant galvos odos plaukai dar stipriau slenka, todel pora kartu pabandziusi atsisakiau sito reikalo. Neblogai padeda naturalios kaukes ir butinai su svoguno sultimis sudetyje , dar idedu cinamono, padeda nuo svoguno kvapo
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 14, 01:01)
Sveikos, as taip pastebejau, kad tepant alieju ant galvos odos plaukai dar stipriau slenka, todel pora kartu pabandziusi atsisakiau sito reikalo. Neblogai padeda naturalios kaukes ir butinai su svoguno sultimis sudetyje , dar idedu cinamono, padeda nuo svoguno kvapo
kokios kaukes yra su svogunais?kokias naudoji ?
man taip pat merginos nuo visu alieju slinko siaubingai plaukai.. todel atsisakiau visu tokio tipo kaukiu. dabar tepu juos tik ELL Carnell o plaunant naudoju Siberica sampuna ir balzama be paraebu, dazikliu ir .t.t zodz. natur product
Mano nagai tvirti nuo vaikystės, visada juos nešioju pusilgius - tiek, kad dirbti netrukdytų
O plaukai, nors stori ir sveiki, slenka nuolat, irgi nuo paauglystės, visada jie slinkdavo, keista, kad dar tebeturiu. Labiausiai išslinko nuo KT - kai nustojau vartot, apie pusmetį slinko kuokštais, nepadėjo niekas Buvęs plaukų kiekis niekada nebeataugo...
Nuo papildų pirmiausia pastebiu, kad nespėju trumpinti nagų , bet skaičiau, kad tie papildai ragams nagams taip ir veikia: pirmiausia nagus, tada plaukus, paskiausiai - odą.
O plaukai, nors stori ir sveiki, slenka nuolat, irgi nuo paauglystės, visada jie slinkdavo, keista, kad dar tebeturiu. Labiausiai išslinko nuo KT - kai nustojau vartot, apie pusmetį slinko kuokštais, nepadėjo niekas Buvęs plaukų kiekis niekada nebeataugo...
Nuo papildų pirmiausia pastebiu, kad nespėju trumpinti nagų , bet skaičiau, kad tie papildai ragams nagams taip ir veikia: pirmiausia nagus, tada plaukus, paskiausiai - odą.
QUOTE(NakedA @ 2012 10 13, 15:10)
Dermatologe apziurejus liepe pora menesiu naudoti giliai valanti sampuna su arbatmedzio aliejumi ,kad oda butu gerai isvalyta nuo riebalu . Nes kuo labiau susiriebalave plaukai ,tuo labiau slenka
Tiesa, dar sveikaszmogus.lt rašo, kad viena iš slinkimo priežasčių gali būti:
"Dar viena plaukų slinkimo priežastis padidėjęs riebalų liaukų sekreto išsiskyrimas. Jis užkemša poras, plaukas negauna deguonies, augti reikalingų medžiagų, todėl, kaip ir kiekvienas gyvas organizmas, žūna."
Čia tas irgi į tą pačią temą... O jei tai viena iš priežasčių, tai manau, kad aliejus gali dar tik pastiprinti slinkimą...
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 10 14, 16:56)
Tiesa, dar sveikaszmogus.lt rašo, kad viena iš slinkimo priežasčių gali būti:
"Dar viena plaukų slinkimo priežastis padidėjęs riebalų liaukų sekreto išsiskyrimas. Jis užkemša poras, plaukas negauna deguonies, augti reikalingų medžiagų, todėl, kaip ir kiekvienas gyvas organizmas, žūna."
Čia tas irgi į tą pačią temą... O jei tai viena iš priežasčių, tai manau, kad aliejus gali dar tik pastiprinti slinkimą...
O gal buvo minima kaip mazinti ta riebalų liaukų sekreto išsiskyrima?
QUOTE(Miaška @ 2012 10 14, 14:23)
Mano nagai tvirti nuo vaikystės, visada juos nešioju pusilgius - tiek, kad dirbti netrukdytų
as irgi esu burelyje del KT vartojimo nutraukimo... meciau geguze vargstu kelis menesius ir einu is proto...
QUOTE(*Monika* @ 2012 10 14, 17:36)
O gal buvo minima kaip mazinti ta riebalų liaukų sekreto išsiskyrima?
Ne, nebuvo. Nuoroda į straipsniuką
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 14, 17:45)
as irgi esu burelyje del KT vartojimo nutraukimo... meciau geguze vargstu kelis menesius ir einu is proto...
Užjaučiu... Pirmi trys mėnesiai buvo tragedija, braukdavau nuo galvos (plaudama) tokias saujas, kad delno per jas nesimatė, kitus tris mėnesius - tiesiog smarkiai slinko, o juk prieš mesdama KT jau pradėjau vartoti vitaminus plaukams, niekas nepadėjo... Teko kirptis trumpai ir bandyt atauginėt tuos, kurie dar ataugo, plaukus
QUOTE(Miaška @ 2012 10 14, 20:23)
Užjaučiu... Pirmi trys mėnesiai buvo tragedija, braukdavau nuo galvos (plaudama) tokias saujas, kad delno per jas nesimatė, kitus tris mėnesius - tiesiog smarkiai slinko, o juk prieš mesdama KT jau pradėjau vartoti vitaminus plaukams, niekas nepadėjo... Teko kirptis trumpai ir bandyt atauginėt tuos, kurie dar ataugo, plaukus
tokia situacija ir pas mane analogiska... tik puse metu slinkimui galo nesimato..
itariu kad nebebus jau niekada normali situacija, geriau tik 1.5 m. kad buciau zinojus! tikrai buciau kazka kito galvojusi
QUOTE(NakedA @ 2012 10 13, 15:02)
O gal galite ikelti paveiksliuka koki biotina vartojate ?
va toki geriu
QUOTE(NakedA @ 2012 10 13, 15:10)
Nezinau ,bet man tas varnalesu aliejus tik pablogindavo situacija Irgi sruogas istempdavau Dermatologe apziurejus liepe pora menesiu naudoti giliai valanti sampuna su arbatmedzio aliejumi ,kad oda butu gerai isvalyta nuo riebalu . Nes kuo labiau susiriebalave plaukai ,tuo labiau slenka
del varnalesu aliejaus, kiek pastebejau , kad dauguma naudoja rusiskus repejnoje maslo, kurio pagrindine sudedamoji dalis - parafinum liquidum, o tai yra nafta. tad nesistebiu, kad dar intensyviau slenka plaukai. pasidomekit sudetimi pries tepant ka nors ant plaukuciu