O jums neskauda galvos oda ? Man pries menesines labai skauda ir poto baisiai slenka - po 10 vienu prisilietimu kazkur
Speju hormonai visai is rikiuotes iseje
Laba mergaites
Persksiciau visa tema.
Turiu ir as tokia beda. Na jei nuo pradziu tai plauku savo niekad nepriziuredavau, plaudavau galva su bele kokiu sampunu, nesvarbu man budavo, svarbu su riebalotais nevaiksciot. Plsukai buvo plonoki visada, na net kai vaikas buvau pamenu galvodavau kodel pas mane ner tokiu kasu kaip pas drauges...Na karta 15 metu buvau uzsiauginus beveik iki lemens...Bet dazniausia iki peciu..Paaugle budama dazydavau n kartu, visokiu spalvu esu buvus ... 12 klasej uzsimaniau blondine tapti...tapau...sudeginau, vos plika netapau...Kai ziuriu nuotraukas ant galvos atrodo 10 plauku nors tada kazkaip dzin buvo. Bet po to karto pradejo man panos sakyt oj kokie tavo ploni plaukai...O as ilgai negalvodama ne gydyt o chemini pasidariau na kad daugiau ju atrodytu...Aisku po cheminio vaizdelis nekoks buvo, plius po to nestumas, po to plaukai slinkt pradejo ir aisku teko nusikirpti lb lb trumpai. Bet gi neissigandau matyt ir vel ataugusius baltai.. Na negalejau i save ziuret pilka, norejau but blondine.. Kazkaip susitaikiau kad ploni tie plaukai ir nepriziurejau maniau nieko nepadarysi...Na ir nuo kt slinko, nuo peroksido slinko, po antro vaiko siaubas kas daresi, po to didziulis stresas ir kuris iki siol, bet...dabar jau supratau kad turiu kazka daryt nes sakes bus. Aj gi pamirsau pasakyt kad sia vasara vel balinau plaukus ir plius vasara ant saules galva kepinau...Zinau pati kalta...Na as gerdavau vitaminus plaukam ir kaukes pradejau darytis gal pries 5 metus kokius. Aisku po tokiu nesamoniu tai nlb padejo.
O dbr tai ziurint matosi galvos oda, na taip prastai dar nera buve...
Persksiciau visa tema.
Turiu ir as tokia beda. Na jei nuo pradziu tai plauku savo niekad nepriziuredavau, plaudavau galva su bele kokiu sampunu, nesvarbu man budavo, svarbu su riebalotais nevaiksciot. Plsukai buvo plonoki visada, na net kai vaikas buvau pamenu galvodavau kodel pas mane ner tokiu kasu kaip pas drauges...Na karta 15 metu buvau uzsiauginus beveik iki lemens...Bet dazniausia iki peciu..Paaugle budama dazydavau n kartu, visokiu spalvu esu buvus ... 12 klasej uzsimaniau blondine tapti...tapau...sudeginau, vos plika netapau...Kai ziuriu nuotraukas ant galvos atrodo 10 plauku nors tada kazkaip dzin buvo. Bet po to karto pradejo man panos sakyt oj kokie tavo ploni plaukai...O as ilgai negalvodama ne gydyt o chemini pasidariau na kad daugiau ju atrodytu...Aisku po cheminio vaizdelis nekoks buvo, plius po to nestumas, po to plaukai slinkt pradejo ir aisku teko nusikirpti lb lb trumpai. Bet gi neissigandau matyt ir vel ataugusius baltai.. Na negalejau i save ziuret pilka, norejau but blondine.. Kazkaip susitaikiau kad ploni tie plaukai ir nepriziurejau maniau nieko nepadarysi...Na ir nuo kt slinko, nuo peroksido slinko, po antro vaiko siaubas kas daresi, po to didziulis stresas ir kuris iki siol, bet...dabar jau supratau kad turiu kazka daryt nes sakes bus. Aj gi pamirsau pasakyt kad sia vasara vel balinau plaukus ir plius vasara ant saules galva kepinau...Zinau pati kalta...Na as gerdavau vitaminus plaukam ir kaukes pradejau darytis gal pries 5 metus kokius. Aisku po tokiu nesamoniu tai nlb padejo.
QUOTE(NakedA @ 2012 10 13, 00:24)
O jums neskauda galvos oda ? Man pries menesines labai skauda ir poto baisiai slenka - po 10 vienu prisilietimu kazkur
Man gal labiau jautri yra,siek tiek skauda....,taip pat skauda kai kas nors kitas sukuoja,ar kazka kita daro su mano plaukais..pvz kirpykloje,man budavo labai sunku istverti buti kol liecia mano plaukus ir galvos oda,budavo kosmaras,savos kirpejos jau zinodavo tai budavo labai atsargios ir dabar jautri yra,tokia pat manau palikus,nepasikeite ir pradejus slinkti plaukams...
Beje siandien susigalvojau pasinaudoti savo lazerinemis sukomis,tai yra pradeti naudotis...pasiskaiciau instrukscija,issitraukiau tas sukas,pradejau po deze ieskot kroviklio....na ir ka tas velnio nestas ir pamestas kroviklis su angliskais arba amerikietiskais kistukais i elektros lizda pasirodo Na kad pabludau namie,pries uzsakant nieks nieko neminejo,o parduota skandinavijoms salims kurios neturi tokiu kistuku...nusiunciau jiems nelabai malonu laiskeli paziuresiu ka sakys,jei neatsius man prijungiklio prie pakrovejo tai pasiskusiu ,nes tas pakrovejas turi tureti du kistukus,o man dave tik viena :angry:beje dave ta zinoma kuris netinka...kurmiai...
Papildyta:
QUOTE(^May^ @ 2012 10 13, 00:36)
Laba mergaites
Persksiciau visa tema.
Persksiciau visa tema.
Va va jaunyste kvailyste..as ir panasiai ,is naturalios blondine patapau,veliau satene,paskiau iskart vel blondine.....ir taip kokius penkis metus...
QUOTE(imdigo @ 2012 10 12, 21:37)
Primetiai ar paskaiciavai ? Nes kai ta kruva plauku iskrenta tai gali pasirodyti labai daug.kiek laiko jau slenka ir kiek laiko nesiemiai jokiu priemoniu? As tai po menesio slinkimo emiausi priemoniu... Siandien vel galva plauti...net drebu... pradejau dar specialiai nekreip demesio kiek iskrenta,is sepecio ir nuo zemes surankoju ir i tualeta tiesiai net neziuredama...
primeciau neskaiciavau po viena, nu bet kol sedejau wc ir dariau rimta reikala ant zemes suskaiciavau 60vnt. o tokiu kruvu pilni namai ir siurbiu kas diena, plius sukuojantis ikrinta, lieciant ir t.t. man slenka su tarpasi metai laiko...
vasara buvo nustoje todel nieko nedariau... intensyviai slinkti pradeju rugpjucio gale...
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 12, 15:20)
po kiek laiko pradejo jaustis biotino poveikis?
kiek pamenu pakankai greitai ,palyginus su kitais papildais , kurie nedave jokiu rezultatu. tada jau nesitikejau , kad kas pades. gal po menesio sustiprejo labai nagai, po poros apmazejo slinkimas, o po kokoi triju slinko tik minimaliai, pamenu , kad nerealiai dziaugiuosi dabar dar tik trecia diena geriu,bet tikiuosi vel suveiks taip pat.tiesa vartoju ir Maxi hair papilda. 5 mg biotino ir 1 kapsule maxi hair(kompleksas is daug vitaminu plaukams) , nes noriu greitesnio rezultato.
taip pat biotino ir savo šunytei imaisau i maista , veterinaras rekomendavo, sako , greiciau tas sezoninis slinkimas praeina ir kailis tada blizga.
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 13, 11:43)
primeciau neskaiciavau po viena, nu bet kol sedejau wc ir dariau rimta reikala ant zemes suskaiciavau 60vnt. o tokiu kruvu pilni namai ir siurbiu kas diena, plius sukuojantis ikrinta, lieciant ir t.t. man slenka su tarpasi metai laiko...
vasara buvo nustoje todel nieko nedariau... intensyviai slinkti pradeju rugpjucio gale...
man rugpjucio pradzioje pradejo slinkti kaip reikiant zinok pas mane panasiai kai nueinu i vonios kambari matau aplink dusa plaukai metosi... vakar ploviau galva tai toki stresa patyriau,uzdejau aliejine varnalesiu kauke na ir pasukavus kuostais krito,dar patempiau is vienos vietos tai sruoga issitempiau... pas mane prarieteja plaukai yra grifkoje,ziauriai,ypac kai suslapini labai matosi galvos oda,nors imk ir tuos plaukus atgal prisiklijuok
na manau cia mums bus pamoka kad plaukais reikia rupintis visada,nes tai tikriausiai musu silpnoji vieta... kiek pamenu as savo plaukais rupindavausi tai yra ataugusiais plaukais,o kad saknys taip pat turi gauti kazkokiu tai vitaminu tai matai man nedasuto
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 13, 12:08)
kiek pamenu pakankai greitai ,palyginus su kitais papildais , kurie nedave jokiu rezultatu. tada jau nesitikejau , kad kas pades...
O gal galite ikelti paveiksliuka koki biotina vartojate ?
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 12, 12:49)
velnias, ar ruduo ar kas, bet po ilgo laiko vel pradejo slinkti plaukai, pastebiu ypac daug isslinkusiu po plovimo. pries pusantru metu kai slinko greit slinkima sustabdyti padejo biotinas, tai vel pradedu ji gerti
Pas mane tas pats. Komandiruotėje kasryt galvą ploviau, tai pastebėjau, kad mažiau jų po plovimo, nei namie, kas antrą dieną plaunant, na bet vis tiek pundelis susidaro, kai iš vonios išimu
Biotiną beveik visą laiką geriu, su pertraukomis, dar ir maxi hair - bet po vieną, ir dar silicą pridėjau, žiūrėsim.
O gal čia tik sezoninis slinkimas, nes matau ataugančių labai daug - ir trumpų, ir jau kokių 5-7 cm
QUOTE(imdigo @ 2012 10 13, 15:01)
... vakar ploviau galva tai toki stresa patyriau,uzdejau aliejine varnalesiu kauke na ir pasukavus kuostais krito,dar patempiau is vienos vietos tai sruoga issitempiau... pas mane prarieteja plaukai yra grifkoje,ziauriai,ypac kai suslapini labai matosi galvos oda,nors imk ir tuos plaukus atgal prisiklijuok
Nezinau ,bet man tas varnalesu aliejus tik pablogindavo situacija Irgi sruogas istempdavau Dermatologe apziurejus liepe pora menesiu naudoti giliai valanti sampuna su arbatmedzio aliejumi ,kad oda butu gerai isvalyta nuo riebalu . Nes kuo labiau susiriebalave plaukai ,tuo labiau slenka
Ir dar sake naudoti Alpecin ,taciau nepirkau jo ,nes sudety yra hormonu
Nagais ragais nesiskundziu
Pakankamai tvirti
Pakankamai tvirti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 13, 16:10)
Nezinau ,bet man tas varnalesu aliejus tik pablogindavo situacija Irgi sruogas istempdavau Dermatologe apziurejus liepe pora menesiu naudoti giliai valanti sampuna su arbatmedzio aliejumi ,kad oda butu gerai isvalyta nuo riebalu . Nes kuo labiau susiriebalave plaukai ,tuo labiau slenka
Nu sakes ,o as kad kraunu to aliejaus ant galvos ,as ji toki is rusiskos serijos turiu,specialiai nuo slinkimo,raso naudoti du kart i savaite,tai kuom dabar tiket??
Beje mano nagai taip pat super tvirti