Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(imdigo @ 2012 10 11, 19:44)
NakedA visada sakai kad pas tave labai mazai plauku,gal gali parodyti pavyzdi is interneto koki nors,ne savo tiesiog kitu zmoniu bet panasiai kaip pas tave,man kazkaip labai jau idomu ar istikruju jau pas tave tiek mazai plauku ar tiesiog perdedi(sorry iskart,smalsumas tiesiog) 4u.gif

Visos mes cia sakom ,kad mazai plauku turim ,o tik manim abejoji laugh.gif
Matai ,jei jau dakaras man diagnozavo alopecija ,tai turbut tikrai mazai ju turiu 4u.gif
Pas mane yra kas antras plaukas isslinkes ,del to ir svieciasi pakausis.
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 11, 19:52)
...krenta su saknimis tik jos kazkodel ne tamsus burbuliukas o toks sviesus isbales...

Pas mane taip pat sviesus burbuliukas ,taciau manau toks ir turi buti ,o gal klystu g.gif ?
Atsakyti
[quote=NakedA,2012 10 11, 21:20]Visos mes cia sakom ,kad mazai plauku turim ,o tik manim abejoji  laugh.gif
Matai ,jei jau dakaras man diagnozavo alopecija ,tai turbut tikrai mazai ju turiu  4u.gif
Pas mane yra kas antras plaukas isslinkes ,del to ir svieciasi pakausis.

na gerai patikesiu blush2.gif

pas mane taip pat sviesus burbuliukas,as galvoju todel kad plaukas mires todel ir svieseja,arba negavo maistinguju medziagu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imdigo: 11 spalio 2012 - 19:32
daug kas labai giria loreal priemone nuo plauku slinkimo http://www.topbeauty...inexil-advanced, gal kam teko bandyt?
Atsakyti
QUOTE(Doma20 @ 2012 10 11, 21:37)
daug kas labai giria loreal priemone nuo plauku slinkimo http://www.topbeauty...inexil-advanced, gal kam teko bandyt?

nebandziau,bet dabar jau antra pakeli naudoju taip pat loreal kerastase...ziuresiu kas bus,po pirmo pakelio nieko gero pasakyti negaliu,manau reikia daugiau laiko
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 11, 17:02)
Tai sakau ,per pati slinkimo pika iskrisdavo apie 1000 plauku per visa diena ,o sukavimo metu apie 300-400 ...

O viespateli... verysad.gif Tikrai tada visas kuokstas doh.gif

Bet kai pagalvoji... Nu visai baigiam iščiustyt tuos plaukus savo...
Kaskart šukuoju lėėėėtai, su retom medinėm šukom, kad tik nepešt... (Galvoju kas būtų jei taip gerai pašukuočiau su šepečiu... ) Pradedu šukuot palengva nuo galiukų... Plaunant galvą irgi masažuoju lėėėėėėėtai galvą, kad tik neištempt plaukų doh.gif
Kad juos kur....

Bet aišku, merginos, kaip supratau, pas jus kur kas sudėtingesnė situacija verysad.gif

Radau paveiksliuką (plaukų slinkimo laipsnis)
user posted image
Atsakyti
Pas mane kazkas panasaus i I-3 ir siek tiek i FRONTAL ,net sukuosena tokia pati biggrin.gif -trumpi plaukai iki smakro ir grifka .
Nusikirpau ,kad maziau matytusi ... ,tai dar dar .
Atsakyti
Pas mane jaubantras tai tikrai
Atsakyti
velnias, ar ruduo ar kas, bet po ilgo laiko vel pradejo slinkti plaukai, pastebiu ypac daug isslinkusiu po plovimo. pries pusantru metu kai slinko greit slinkima sustabdyti padejo biotinas, tai vel pradedu ji gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 12, 13:49)
velnias, ar ruduo ar kas, bet po ilgo laiko vel pradejo slinkti plaukai, pastebiu ypac daug isslinkusiu po plovimo. pries pusantru metu kai slinko greit slinkima sustabdyti padejo biotinas, tai vel pradedu ji gerti smile.gif

po kiek laiko pradejo jaustis biotino poveikis? man tai zinokit panika kaskart sukuojantis plaukus ar tiesiog lieciant... perbraukiu ir saujelemis eina kiek braukiu tiek eina... teoriskai galvoju neti tikrai normalus 150 plauku per diena cia jie turi omenyje skaiciu kasdien??? nes nu nesirisa galai jei per menesi plaukas paauga vos kelis cm? tai kada tiketis ataugusiu plauku ir .t.t.t
siandien istirinejau galva tai svieciasi isretejimai paciame priekyje, kasyte tokia plonyte visiskai likusi, o isiviazduokit koks sokas kai buvo stori ilgi plaukai...
ir kas baisiausia as negimdzius, reiskiasi susiveda viskas i kazkokias ligas...
kolkas vyksta tyrimai del mano ligu tai negaliu visko suvesti i hormonus tarkim...
kolkas tikrinta skydliauke, zarnynas, kraujas... velgi dabar grizus pagalvojau nepaklaisiau trichologes kada tiketis pagerejimo bent kokio... nes jei ir toliau gabalais eis nieko neliks po to termino viso man paskirto gydymo puses metu verysad.gif panos kaip as pergyvenu zinokit negaliu, sedziu va rebaluota balva bijau plauti nes kaskart tas vaizdas man sukelia panika..
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 12, 16:20)
po kiek laiko pradejo jaustis biotino poveikis? man tai zinokit panika kaskart sukuojantis plaukus ar tiesiog lieciant... perbraukiu ir saujelemis eina kiek braukiu tiek eina... teoriskai galvoju neti tikrai normalus 150 plauku per diena cia jie turi omenyje skaiciu kasdien??? nes nu nesirisa galai jei per menesi plaukas paauga vos kelis cm? tai kada tiketis ataugusiu plauku ir .t.t.t
siandien istirinejau galva tai svieciasi isretejimai paciame priekyje, kasyte tokia plonyte visiskai likusi, o isiviazduokit koks sokas kai buvo stori ilgi plaukai...
ir kas baisiausia as negimdzius, reiskiasi susiveda viskas i kazkokias ligas...
kolkas vyksta tyrimai del mano ligu tai negaliu visko suvesti i hormonus tarkim...
kolkas tikrinta skydliauke, zarnynas, kraujas... velgi dabar grizus pagalvojau nepaklaisiau trichologes kada tiketis pagerejimo bent kokio... nes jei ir toliau gabalais eis nieko neliks po to termino viso man paskirto gydymo puses metu  verysad.gif panos kaip as pergyvenu zinokit negaliu, sedziu va rebaluota balva bijau plauti nes kaskart tas vaizdas man sukelia panika..

as taip pat labai pergyvenu,turejau storus plaukus,neliudek tu ne viena tokia friends.gif tiesiog reikia stengtis islaikyti savo plaukiukus ant galvos ...pas mane ir sviesti pradjo priekyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 12, 19:41)
as taip pat labai pergyvenu,turejau storus plaukus,neliudek tu ne viena tokia friends.gif  tiesiog reikia stengtis islaikyti savo plaukiukus ant galvos ...pas mane ir sviesti pradjo priekyje verysad.gif

kas skaudziausia tai, kad slinkimas nei kiek nemazeja... prisiruosiau issiplauti galva nu zinokit panos ziauru doh.gif siandien preliminariai primeciau kiek isslinko per diena 1000 vnt. tai tikrai.. ir tokios kruvos kasdien.. jau einu is proto kad anksciau nesiemiau priemoniu juk slenka jau ne pirmas menuos, nesuvokiu ko as laukiau atsisedusi kol visi plaukai nuslinks doh.gif po menesio keliausiu i kirpykla nukirpsiu trumpai kad nebeatrodytu juokingai tie likuciai ant galvos..
vyrui ilgaplaukiu myletojui didelis sokas...
nu ka ketvirtadieni mano cistoskopija bus atsakytas klausimas ar nesusije ligos viduje su siais pokyciais gal organizmas istisai kovoja su letiniu cistitu ir imunas silpsta... **** tiesa sakant
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 12, 20:00)
kas skaudziausia tai, kad slinkimas nei kiek nemazeja... prisiruosiau issiplauti galva nu zinokit panos ziauru  doh.gif siandien preliminariai primeciau kiek isslinko per diena 1000 vnt. tai tikrai.. ir tokios kruvos kasdien.. jau einu is proto kad anksciau nesiemiau priemoniu juk slenka jau ne pirmas menuos, nesuvokiu ko as laukiau atsisedusi kol visi plaukai nuslinks  doh.gif po menesio keliausiu i kirpykla nukirpsiu trumpai kad nebeatrodytu juokingai tie likuciai ant galvos..
vyrui ilgaplaukiu myletojui didelis sokas...
nu ka ketvirtadieni mano cistoskopija bus atsakytas klausimas ar nesusije ligos viduje su siais pokyciais gal organizmas istisai kovoja su letiniu cistitu ir imunas silpsta... **** tiesa sakant

Primetiai ar paskaiciavai ? Nes kai ta kruva plauku iskrenta tai gali pasirodyti labai daug.kiek laiko jau slenka ir kiek laiko nesiemiai jokiu priemoniu? As tai po menesio slinkimo emiausi priemoniu... Siandien vel galva plauti...net drebu... verysad.gif pradejau dar specialiai nekreip demesio kiek iskrenta,is sepecio ir nuo zemes surankoju ir i tualeta tiesiai net neziuredama...
Atsakyti