Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(NakedA @ 2012 10 10, 16:54)
Dabar jau kelias savaites "ant" minoxidilio  smile.gif  Tai 20 kokie isslenka ,o plaunant apie 50 per diena .
Tik baisiai man persti nuo jo galva ,tai purskiu tik syki dienoje.

Tau, kaip supratau, po gimdymo slenka ,ar klystu  g.gif ? Su plaukais ne taip greitai ,ziurint del ko jie slenka ... gali ir metus ir kelis slinkti ,na maximum 3 . Skaiciau kazkur ... Paskui turi sustoti.

O kas liecia burokeliu sultis - tai kuo jos tau yra neskanesnes ,tuo labiau tavo organizmas yra uznuodytas (uzterstas) .
Papildyta:
Cituoju : "Kadangi burokėlių sultys labai stiprus detoksifikantas ir jei organizmas užterštas, tai gali supykinti. Beje, kuo neskanesnės jums atrodo sultys, tuo labiau užsiteršęs jūsų organizmas."
Placiau apie organizmo valyma cia  4u.gif  :

Organizmo valymas

Taip po gimdymo ir dar skydliauke uzstreikavo drinks_cheers.gif
Man cia taip pries nestuma prasidejo su burokeliu sultimis,anksciaujas galedavau gerti ir problemu nebudavo,nezinau kuom uztersti galejau savo organizma,nebent rukymo,alhogolio nevartoju,ir siaip esu prie sveikesnes mitybos blush2.gif
Atsakyti
Na ka merginos as jau po GK klinikos.. perziurejom, nusinesiau kraujo tyrimus...
pazenges tas mano slinkimas, vienintelis dziaugsmas kad jis ne genetinis ir nera plikimo pozymiu ir zidiniu.. nors pati plauko bukle tragiska, jis netik slenka, bet ir trupa yra sausas, pasisiauses.. israse du receptinius preparatus kuriu kaina buvo 400lt doh.gif doh.gif kiek skaiciau 2011 metu temose, sitie preparatai bagelbejo merginoms... velgi reikia issitirti priezastis mano priezastis sutrike hormonai metus KT, uzdegiminiai procesai.. skydliauke, zarnynas jau istirti, kas liecia sveikatos bukle liko tik cistoskopija del letinio cistito.. hemaglobinas mano geras, taigi reiskiasi gelezies kaip ir netruksta organizmui... sake mezoterapija irgi gerai prie viso gydymo...
aisku as ir vidu labai tvarkausi, einu pas tuos gydytojus jau ten mane ir pazysta, bet man nieko nera svarbiau uz sveikata... seimoje turime pavyzdziu del atsainaus gydytoju poziurio atliekant tyrimus, o veliau rimtas ligas ir netgi veziniu susirgimus doh.gif taigi einu reikalauju.. kazkada temoje apie veido oda verkiau del odos, bet ejau ieskojau nesustojau ir zinokit tfu tfu tfu siandien turiu pakankamai grazia ir skaiscia, o kiek vargau ir verkiau... taip kad nenuleiskit ranku ir tikrai kazkokie sprendimai yra ir turi buti, netgi genetiniams yra sustabdymo budu apie kuriuos siandien pasakojo gydytoja smile.gif
Atsakyti
Meskute kokia tie receptiniai preparatai?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 10 10, 19:31)
Meskute kokia tie receptiniai preparatai?

gabunat doze 10 mg parai
Ell Cranell - tepti galvos oda rytais
gydymo kursas 3-6 menesiai..
dar zadu pasidaryti mezotarepija 2-3 kartus pries ziema...

aisku mityba koreguoju atsisakiau saldmumynu, stengiuosi nors kiek daugiau darzoviu vaisiu sulciu smile.gif manau kad mano gydymas nieko naujo sioje temoje kaip ir minejau reikia tirtis kad zinotu ka gydo, nes buna ir su skydliauke bedos ir hormonais labai daug faktoriu apie kuriuos gydytoja kalbejo... beje metus KT slinkti pradeda tik po 3 menesiu...
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 10, 19:53)
gabunat doze 10 mg parai

aisku mityba koreguoju atsisakiau saldmumynu, stengiuosi nors kiek daugiau darzoviu vaisiu sulciu  smile.gif manau kad mano gydymas nieko naujo sioje temoje kaip ir minejau reikia tirtis kad zinotu ka gydo, nes buna ir su skydliauke bedos ir hormonais labai daug faktoriu apie kuriuos gydytoja kalbejo... beje metus KT slinkti pradeda tik po 3 menesiu...

Saunuole kad nuejai,pas koki gydytoja ejai? As ir noreciau kai grysiu
Atsakyti
Bet tik Vilniuje gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif
as irgi noreciau nueiti ,tik manau vieno vizito neuztenka ,kad istirtu ?
Pas mane net matosi kaip galvos oda blizga ... verysad.gif Endokrinologas jau diagnozavo Alopecija Diseminata ... metus laiko slenka ,ka noret ,kad neprapliktu galva doh.gif
Labai ir as noreciau ten apsilankyti ... Meskute as , o kiek kainuoja konsultacija 4u.gif ? Ir ar pakanka vieno apsilankymo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 10 spalio 2012 - 18:57
QUOTE(imdigo @ 2012 10 10, 20:30)
Saunuole kad nuejai,pas koki gydytoja ejai? As ir noreciau kai grysiu

pas jurate grigaitiene... apie ja kaip apie dermatologe labai geri atsiliepimai tai tikiuosi is gydymo sekmes bent kazkokios... zinokit toks laikas pas mane kai grizau prie savo sveikatos, begau begau ir supratau viskas... viskas pradejo klibeti ir teko sustoti... oda, plaukai, nagai visa organizmo bukle rodo kad jau prieitas liepto galas... mano plaukai merginos buvo kaip is reklamos banguoti ilgi stori.. zodziu puose mane visaip kaip... o dabar...
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 10, 20:44)
Bet tik Vilniuje gaila  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Pas mane net matosi kaip galvos oda blizga ... verysad.gif  Endokrinologas jau diagnozavo Alopecija Diseminata ... metus laiko slenka ,ka noret ,kad neprapliktu galva  doh.gif
Labai ir as noreciau ten apsilankyti ... Meskute as , o kiek kainuoja konsultacija   4u.gif  ? Ir ar pakanka vieno apsilankymo ?

na gerai dabar diagnoze nustate tai kas dabar?
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 10, 20:45)
pas jurate grigaitiene... apie ja kaip apie dermatologe labai geri atsiliepimai tai tikiuosi is gydymo sekmes bent kazkokios... zinokit toks laikas pas mane kai grizau prie savo sveikatos, begau begau ir supratau viskas... viskas pradejo klibeti ir teko sustoti... oda, plaukai, nagai visa organizmo bukle rodo kad jau prieitas liepto galas... mano plaukai merginos buvo kaip is reklamos banguoti ilgi stori.. zodziu puose mane visaip kaip... o dabar...

zinok manau mazai priklauso ar begioji ar ne,paziurek kiek moteriskiu ir begioja ir nepailsi ir nepavalgo bet vistiek su plauku kupeta ant galvos...gal tiesiog musu organizmai silpnesni...nezinau net ka galvot
Man endrikonologas pasake kad plaukai ataugs,bet as nelabai tikiu,jam svarbu kazka pasakyt kad nusiraminciau..vat todel ir noriu i Lietuva pas normalu gydytoja,o norvegijoja isgirsti kad viskas bus gerai ir viskas,gali eit namo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imdigo: 10 spalio 2012 - 20:25
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 10, 17:53)
gabunat doze 10 mg parai

Gabunat cia vardinis, neregistruotas vaistas. Recepta, aisku, dave?
Googlinau ir radau, kad cia biotinas unsure.gif

o ell cranell tai alfatradiol'is (arba pantostin), ir skaiciau, kad yra tyrimai apie jo abejotina veiksminguma. Atseit, minoxidil'is efektyvesnis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2012 10 10, 22:36)
Gabunat cia vardinis, neregistruotas vaistas. Recepta, aisku, dave?
Googlinau ir radau, kad cia biotinas  unsure.gif

o ell cranell tai alfatradiol'is (arba pantostin), ir skaiciau, kad yra tyrimai apie jo abejotina veiksminguma. Atseit, minoxidil'is efektyvesnis. g.gif

O ka cia gali zinoti vienom priorin padeda kitoms ne ir t.t.t bandysiu ziuresiu, nepades bandysiu kazka kito, nu ka dabar pakeisi...
Joa dave kaip vardiniui, taip tas pats biotinas jis buna didesnemis dozemis spec. gydymui, vaistinese jei ir yra tai gal mazesnemis dozemis net nezinau, kiek skaiciau moterims sitas labai padejo... apie pacia jurate girdejau daug geru atsiliepimu, o kad kazkiek yra korupcijos faktas ir vaistus raso brangesnius ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(imdigo @ 2012 10 10, 22:24)
na gerai dabar diagnoze nustate tai kas dabar?
Papildyta:

zinok manau mazai priklauso ar begioji ar ne,paziurek kiek moteriskiu ir begioja ir nepailsi ir nepavalgo bet vistiek su plauku kupeta ant galvos...gal tiesiog musu organizmai silpnesni...nezinau net ka galvot
Man endrikonologas pasake kad plaukai ataugs,bet as nelabai tikiu,jam svarbu kazka pasakyt kad nusiraminciau..vat todel ir noriu i Lietuva pas normalu gydytoja,o norvegijoja isgirsti kad viskas bus gerai ir viskas,gali eit namo...

cia kaip su rukanciomis ir baltais dantimis kaip perlais biggrin.gif joa kazkas cia netaip as tai sakiau ziuresiu dedu visas pastangas ir ziuresiu.. nepades kazko kito ieskosiu, kiekvienai moteriai reikia atrasti kas jai tinkama...
Papildyta:
http://www.visivaist...i/Gabunat/17205

Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 10 10, 20:44)
Bet tik Vilniuje gaila  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Pas mane net matosi kaip galvos oda blizga ... verysad.gif  Endokrinologas jau diagnozavo Alopecija Diseminata ... metus laiko slenka ,ka noret ,kad neprapliktu galva  doh.gif
Labai ir as noreciau ten apsilankyti ... Meskute as , o kiek kainuoja konsultacija  4u.gif  ? Ir ar pakanka vieno apsilankymo ?

200lt smile.gif gydymas pusei metu, sake jei viskas ok tai ir nebereikes grizti
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 10, 17:53)
gabunat doze 10 mg parai

aisku mityba koreguoju atsisakiau saldmumynu, stengiuosi nors kiek daugiau darzoviu vaisiu sulciu  smile.gif manau kad mano gydymas nieko naujo sioje temoje kaip ir minejau reikia tirtis kad zinotu ka gydo, nes buna ir su skydliauke bedos ir hormonais labai daug faktoriu apie kuriuos gydytoja kalbejo... beje metus KT slinkti pradeda tik po 3 menesiu...

Visoms ta pati iraso bigsmile.gif as buvau pas ja pries pora metu, mano genetinis, israse viska ta pati ka ir jums doh.gif as irgi galeciau tokia gydytoja pabut..irasyt visiems ta pati recepta ir psio. neverta ten pas ja ir eiti.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 10 10, 23:14)
Visoms ta pati iraso  bigsmile.gif as buvau pas ja pries pora metu, mano genetinis, israse viska ta pati ka ir jums  doh.gif as irgi galeciau tokia gydytoja pabut..irasyt visiems ta pati recepta ir psio. neverta ten pas ja ir eiti.

tai tada kur verta eiti ? jei nueisi pas kita tikriausiai daug maz ta pati israsys..
Atsakyti