QUOTE(NakedA @ 2012 10 10, 16:54)
Dabar jau kelias savaites "ant" minoxidilio Tai 20 kokie isslenka ,o plaunant apie 50 per diena .
Tik baisiai man persti nuo jo galva ,tai purskiu tik syki dienoje.
Tau, kaip supratau, po gimdymo slenka ,ar klystu ? Su plaukais ne taip greitai ,ziurint del ko jie slenka ... gali ir metus ir kelis slinkti ,na maximum 3 . Skaiciau kazkur ... Paskui turi sustoti.
O kas liecia burokeliu sultis - tai kuo jos tau yra neskanesnes ,tuo labiau tavo organizmas yra uznuodytas (uzterstas) .
Papildyta:
Cituoju : "Kadangi burokėlių sultys labai stiprus detoksifikantas ir jei organizmas užterštas, tai gali supykinti. Beje, kuo neskanesnės jums atrodo sultys, tuo labiau užsiteršęs jūsų organizmas."
Placiau apie organizmo valyma cia :
Organizmo valymas
Tik baisiai man persti nuo jo galva ,tai purskiu tik syki dienoje.
Tau, kaip supratau, po gimdymo slenka ,ar klystu ? Su plaukais ne taip greitai ,ziurint del ko jie slenka ... gali ir metus ir kelis slinkti ,na maximum 3 . Skaiciau kazkur ... Paskui turi sustoti.
O kas liecia burokeliu sultis - tai kuo jos tau yra neskanesnes ,tuo labiau tavo organizmas yra uznuodytas (uzterstas) .
Papildyta:
Cituoju : "Kadangi burokėlių sultys labai stiprus detoksifikantas ir jei organizmas užterštas, tai gali supykinti. Beje, kuo neskanesnės jums atrodo sultys, tuo labiau užsiteršęs jūsų organizmas."
Placiau apie organizmo valyma cia :
Organizmo valymas
Taip po gimdymo ir dar skydliauke uzstreikavo
Man cia taip pries nestuma prasidejo su burokeliu sultimis,anksciaujas galedavau gerti ir problemu nebudavo,nezinau kuom uztersti galejau savo organizma,nebent rukymo,alhogolio nevartoju,ir siaip esu prie sveikesnes mitybos