Sveikos,
as taip pat susiduriau su begaliniu plauku slinkimu,ne suns namie nereik
Vaistininke pasake,kad efektyviausiai slinkima stabdo sampunai su kofeinu,tai pasiule toki Plantur. Jau po pirmuju plovimu tikrai pajutau poveiki,dabar slenka daug maziau,tik va nezinau ar sutapimas ar tikrai labai sausina plaukus,tai dabar jau reik ieskot priemones plaukam drekint
geriausiai stabdo tik vitaminai:),kosmetika tik 30 proc itakoja:)
tikriausiai labai priklauso nuo slinkimo priežasties,man plaukai slenka sezono metu ir kai ilgai nepakerpu galiukų,tai man labiausiai padeda kosmetinis žibalas,vitaminai. esu turėjus labai didelių slinkimų,tai naudojau ir užpilus su degtine,paprika, ūso ugliais,svogūnais, bet labai gerų rezultatų neatsimenu
QUOTE(welniūkštė @ 2012 07 06, 17:47)
Sveikos, jau apie tris menesius naudoju kaaral firmos sampuna ir ampules nuo plauku slinkimo, bet plauku slinkimas ne kiek nesumazejo, nauju taip pat nedygsta, nors man buvo sakyta, kad dar menesiui nepraejus pradeda nauji augti, kaip manot, ar verta testi ampuliu naudojima? Sampuno dar labai9 daug turiu, tai ji pabaigsiu, bet nezinau, ar verta moketi nemazus pinigus uz tas ampules
Neverta,visa tema apie tai diskutuota,kad nei sampunai,nei ampules nepades,priezastis yra viduje,organizme..
QUOTE(Rutta77 @ 2012 07 10, 13:30)
Neverta,visa tema apie tai diskutuota,kad nei sampunai,nei ampules nepades,priezastis yra viduje,organizme..
na kiek girdėjusi ampules daug kam padeda, bet čia ne apie karaal girdėjau..
beje, man keista, kai merginos džiaugiasi, kad nauji plaukai dygsta - o argi gali būti kitaip, pas mane nuolat slenka ir dygsta naujas ežiukas, nors nieko nenaudoju, juk natūralu, kad vietoj išslinkusio naujas plaukas auga. Na tai negalioja tik vyrų plikimui, kurį veikia hormonai..
As naudoju darsonval, dabar dar nupirkau lazerines sukos.
Apie rezultata sunku kazka pasakyti dar, nes matois po 8 men. Rudeni dra darau krioterapija, Man padeda.
Apie rezultata sunku kazka pasakyti dar, nes matois po 8 men. Rudeni dra darau krioterapija, Man padeda.
Luandra, gal gali apie darsonvali papsakoti? pati daraisi, ar pas kosmetologe eini?
QUOTE(Gintute.M @ 2012 07 12, 08:27)
Sveikos, žiauriai slenka plaukai. Taigi nusprendžiau nusipirkti rozmarinų eterinį aliejų, bet jo nebuvo tai įsiūlė rozmarinų hidrolato vandenį. Klausimas: Kaip jį naudot? Taip kaip eterinį? (įpilti 3-5 lašus į šampūno 10g ir išplauti). Patarkit. Ačiū.
itrinkit i saknis po plovimo
QUOTE(RainyDay @ 2012 07 12, 10:01)
itrinkit i saknis po plovimo
ir palikti? beje tik truputį jo įtrint? jis nesilašina, nes nėra dangtelio to..
QUOTE(Elafonisse @ 2012 07 12, 09:39)
Luandra, gal gali apie darsonvali papsakoti? pati daraisi, ar pas kosmetologe eini?
As pati namuose darau. Nupirkau is pradziu Baltarusiska, tai labai blogas. labai greitai visi antgaliai sugedo. Dabar nuoirkau kita (per interneta), garantija 6 men. Viskas dirba ok, bet man antaglis sukos atrodo ne toks stiprus, kaip buvo Baltarusikame pvz, tai kokia diena vaziuosiu i ta firma, kad parodyti, kaip kiti dirba.
O taip pati vakare ijungiu ji, skaita knyga ir sukuoju plaukus
QUOTE(Elafonisse @ 2012 07 12, 09:23)
na kiek girdėjusi ampules daug kam padeda, bet čia ne apie karaal girdėjau..
beje, man keista, kai merginos džiaugiasi, kad nauji plaukai dygsta - o argi gali būti kitaip, pas mane nuolat slenka ir dygsta naujas ežiukas, nors nieko nenaudoju, juk natūralu, kad vietoj išslinkusio naujas plaukas auga. Na tai negalioja tik vyrų plikimui, kurį veikia hormonai..
Ampules gali padeti jei tai kaip cia issireiskus-lengvas slinkimas,naturalus,juk kasdiena kazkike isslenka:)jei slinkimas rimtesnis,priezasciu reik ieskot organizme:)