Šioje vaistinė.lt galima pigiau užsisakyti Pantogar, Silicea Balsam, o atsiimti artimiausioje nurodytoje vaistinėje.
Kaip tik užsisakiau ir šį mėnesį pradėjau gydymo kursą, labai tikiuosi teigiamų rezultatų. Nes kankina ta pati bėda, kaip ir visas šios temos merginas. Slenka taip gausiai, kad iš plonų liko dar plonesni, bet negana to, plaukai ženkliai patrumpėjo. Būdavo iki liemenėlės užsegimo, o per 0,5-1 metus liko iki pečių. Kai aplinkiniai pradėjo klausinėti kam taip nusikirpau, tai net pati išsigandau. Aš kas 3 mėn. visą laiką pakirpdavau 1-2 cm, bet man puikiai ataugdavo, o dabar jie vis trumpėjo, nes per trumpas plauko gyvavimo laikas.
Linkiu sekmės visoms, o ir sau pačiai, atsiauginant plaukučius.
Merginos, o argano aliejumi reikia šaknis tepti ar plaukus? Nes matau dabar jam akciją, bet aprašyme parašyta, kad reikia tepti plaukus, tai kaip suprast Nes šiaip plauko būkle nesiskundžiu, o va šaknis maitint reikia. Ir ar teko girdėt apie šį:
http://grupinis.lt/v...auku-prieziurai
Ir va čia žiūriu 100 ml už 35 lt galima nusipirkt, kaip suprast kuris geresnis?
http://www.ekoalieju...-vaisiu-aliejus
http://grupinis.lt/v...auku-prieziurai
Ir va čia žiūriu 100 ml už 35 lt galima nusipirkt, kaip suprast kuris geresnis?
http://www.ekoalieju...-vaisiu-aliejus
QUOTE(NakedA @ 2012 10 04, 19:55)
Na, be saknies abi puses lygios ,o su saknim vienam plauko gale yra tarsi burbuliukas apvalus ,saknele
Na bet jei abi puses plauko lygios, tai cia greiciau ne plauku slinkimas o luzinejimas gal
QUOTE(*Monika* @ 2012 10 05, 18:41)
Na bet jei abi puses plauko lygios, tai cia greiciau ne plauku slinkimas o luzinejimas gal
Na taip , tai luzinejimas Taip gaunasi ,kad slinkimas su saknimi jeigu.
esu "lengvam" šoke, visgi slenka plaukai su svogūnėliais anksčiau kaip ir neturėjau tokios problemos, tik būdavo,kad pavasarį/rudenį suintensyvėdovo plaukų slinkimas, kas naturalu, bet dabar jau apie 2 mėn. jie krenta masiškai,o po plk. plovimo iš vis šimtais jų iškrenta,o dar kai plaunu kiekvieną dieną, tai iš vis . Mano plaukai ir taip silpni,bei ploni, o ši "dovanelė" tikrai nepageidautina,kaip ir visoms čia pasisakančioms . Aš galvoju, ar galėjo man taip nutikti dėl to,kad jau gerą mėnesį valausi organizmą natūraliomis žolelių kapsulėmis?
Sveikutes
Jungiuosi i plinkanciu gretas man 34, pries beveik 2 metus pagimdziau dukryte. Viskasbuvo gerai, kol pries pusmeti nenuejau sportuot ir laikiausi man sudarytos dietos svoriui mest. Niekad nebadavau, netgi valgyt emiau dazniau, tik mazesnemis porcijomis ir tikrai subalansuota visaverti maista
Numeciau 8 kg per 6 men. valgiau daug darzoviu, vasara vaisiu, bet nuo birzelio verkiu duse Pilnos saujos,su svoguneliais, lova ir vonia uzsikimsusi. Is uodegos, liko plona uodegyte, kaip pas pele. Kirpeja rekomendavo mezoteapija, bet kitos mano drauges daresi ir ne vienai nepadejo. Supratau, kad truksta mikroelementu ar vitaminu, nusipirkau Priorina ( pries porametu geriau, labai sustiprino plaukus, bet tada taip neslinko) Geriu jau 3 -ia menesi, rezultato jokio. Dar geriu kas ryta ir vakara kedro riesutu alieju, ypac gerai stabdo plauku slinkima (cia is rusu forumo, B grupes vitaminai) ir ka tik pradejau gert keratina (rekomendavo po dietu ir aktyvaus sporto baltymo gamybai)
Kadangi neturiu jokios savo gydytojos ir be ginekologes niekur nesu buvusi, tai eisiu i privacia tirtis krauju ir hormonu ( as kaip zyde, atvirksciai, nes buvau isitikinusi, kad cia dietos ir stresas organizmui
Tepu zvirblienes skysciu Berzelis
Rasysiu ir toliau, kaip sekasi
P.s jau pora menesiu, kaip valgau absoliuciai viska, tesiu sporta 3 kart sav.
Sunaudojau daugybe kapsuliu ir mandru sampunu, nulis
Jungiuosi i plinkanciu gretas man 34, pries beveik 2 metus pagimdziau dukryte. Viskasbuvo gerai, kol pries pusmeti nenuejau sportuot ir laikiausi man sudarytos dietos svoriui mest. Niekad nebadavau, netgi valgyt emiau dazniau, tik mazesnemis porcijomis ir tikrai subalansuota visaverti maista
Numeciau 8 kg per 6 men. valgiau daug darzoviu, vasara vaisiu, bet nuo birzelio verkiu duse Pilnos saujos,su svoguneliais, lova ir vonia uzsikimsusi. Is uodegos, liko plona uodegyte, kaip pas pele. Kirpeja rekomendavo mezoteapija, bet kitos mano drauges daresi ir ne vienai nepadejo. Supratau, kad truksta mikroelementu ar vitaminu, nusipirkau Priorina ( pries porametu geriau, labai sustiprino plaukus, bet tada taip neslinko) Geriu jau 3 -ia menesi, rezultato jokio. Dar geriu kas ryta ir vakara kedro riesutu alieju, ypac gerai stabdo plauku slinkima (cia is rusu forumo, B grupes vitaminai) ir ka tik pradejau gert keratina (rekomendavo po dietu ir aktyvaus sporto baltymo gamybai)
Kadangi neturiu jokios savo gydytojos ir be ginekologes niekur nesu buvusi, tai eisiu i privacia tirtis krauju ir hormonu ( as kaip zyde, atvirksciai, nes buvau isitikinusi, kad cia dietos ir stresas organizmui
Tepu zvirblienes skysciu Berzelis
Rasysiu ir toliau, kaip sekasi
P.s jau pora menesiu, kaip valgau absoliuciai viska, tesiu sporta 3 kart sav.
Sunaudojau daugybe kapsuliu ir mandru sampunu, nulis
Siūlyčiau toms, kurioms tikrai labai baisiai slenka, pirmiausia eiti pas dermatologą arba šeimos gydytoją... Kur ištirs kraują, pasakys ko trūksta, parekomenduos kažką. O ir ramiau jausitės, nes stresas dėl plaukų slinkimo tikrai jų neskatina sustoti slinkti, tai tik meškos paslaugą sau darotės...
Pačioms gydantis ir blogiau prisidaryti įmanoma
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 10 07, 17:21)
Siūlyčiau toms, kurioms tikrai labai baisiai slenka, pirmiausia eiti pas dermatologą arba šeimos gydytoją... Kur ištirs kraują, pasakys ko trūksta, parekomenduos kažką. O ir ramiau jausitės, nes stresas dėl plaukų slinkimo tikrai jų neskatina sustoti slinkti, tai tik meškos paslaugą sau darotės...
Na man labai slenka plaukai,bet as esu po gimdymo ir skydliaukes ligu,na ir ka as daugiau galiu tirtis??? Puikiai matosi priezastys kodel slenka,ir tikrai nemanau kad panaudojus kazkokias tai priemones nuo plauku slinkimu pasidarysiu kazka blogiau.Jusu patarimas kurioms labai slenka plaukai ne visoms tinkamas ir dar nesu girdejusi kad kazkuriai nuslinktu plaukai nuo slinkima stabdaciu priemoniu naudojimo
QUOTE(imdigo @ 2012 10 07, 16:39)
Aišku, kad nekalbu apie visus atvejus, juolab apie ką tik pagimdžiusias mamytes
Pasiima kiekviena iš komentarų tai, kas joms įdomu, nereikia čia pykti
Aš kalbu apie tas, kurios geria įvairiausius brangius vitaminus saujomis, kai gal net ne vitaminuose bėda ir pan.
Ir apskritai, gal labai daug streso gyvenime neseniai buvo ar yra, tai irgi kol nesusitvarkysi, tol ir gali nenustoti slinkti Tai gerk tu negėręs...
O ir staigūs gyvenimiški pokyčiai organizmui įvaro šoką, dėl ko gali pradėti slinkti. Tos pačios dietos ir staigūs mitybos įpročių keitimaisi...
Juk priežasčių daug, o gydymo būdų dažnai ieškoma tik vieno - išgersiu vitaminų ir praeis.
nu i kas pas ta gydytoja, nuejau pasakiau, pagusciojo peciais, sako nueikit i vaistine issirinkit vitaminu pagal galimybes, aisku pinigines, buvau pas endokrinologa, istyre tsh ir visa kita, skydliauke, sako cia ne nuo skydliaukes, nu blin nepatikejau nuvaziavau i kmuk pas profesoriu endokrinologa, pasakiau problema, padare vel tsh, skdliauke echoskopu, sako viskas cia gerai, nuo skydliaukes plaukai neslenka, dar savo stora knyga kazkokia issitrauke , perskaite man apie plauku slinkima.. ir vsio... isejau , va ir gydytojai, atrodo kad nueina o jie griudami iesko priezasciu, ypac rajonuose
QUOTE(sviecia_saule @ 2012 10 07, 17:45)
Aišku, kad nekalbu apie visus atvejus, juolab apie ką tik pagimdžiusias mamytes
Aš kalbu apie tas, kurios geria įvairiausius brangius vitaminus saujomis, kai gal net ne vitaminuose bėda ir pan.
Ir apskritai, gal labai daug streso gyvenime neseniai buvo ar yra, tai irgi kol nesusitvarkysi, tol ir gali nenustoti slinkti Tai gerk tu negėręs...
O ir staigūs gyvenimiški pokyčiai organizmui įvaro šoką, dėl ko gali pradėti slinkti. Tos pačios dietos ir staigūs mitybos įpročių keitimaisi...
Juk priežasčių daug, o gydymo būdų dažnai ieškoma tik vieno - išgersiu vitaminų ir praeis.
Na as tikrai nepykstu gal parasiau taip ne kaip ar tiesiog nesupratai
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2012 10 07, 18:26)
nu i kas pas ta gydytoja, nuejau pasakiau, pagusciojo peciais, sako nueikit i vaistine issirinkit vitaminu pagal galimybes, aisku pinigines, buvau pas endokrinologa, istyre tsh ir visa kita, skydliauke, sako cia ne nuo skydliaukes, nu blin nepatikejau nuvaziavau i kmuk pas profesoriu endokrinologa, pasakiau problema, padare vel tsh, skdliauke echoskopu, sako viskas cia gerai, nuo skydliaukes plaukai neslenka, dar savo stora knyga kazkokia issitrauke , perskaite man apie plauku slinkima.. ir vsio... isejau , va ir gydytojai, atrodo kad nueina o jie griudami iesko priezasciu, ypac rajonuose
Ka jis sioje knygoje tau paskaite apie plauku slinkima?
Aišku dar ir nuo gydytojo priklauso
Manoji manęs visko klausė... Ir apie mitybą ką valgau, ir apie sportą, ir apie stresą ar dažnai patiriu, ištyrė netik bendrą kraujo tyrimą, bet ir įvairius mineralus.
O kas dėl skydliaukės, tai visgi nuo skydliaukės priklauso medžiagų apykaita, tad kaip kažkas rašo, kad ji nieko nelemia plaukų būklei, tai nėra teisūs.
Daugiau apie skydliaukę
Ir dar čia
Žodžiu, kaip bebūtų... Linksiu visoms, kad kuo greičiau kiekvienai dingtų šita bėda Nes tikrai baisu kaskart po poros pabraukimų per plaukus matyti gerą kuokštą plaukų rankose
Manoji manęs visko klausė... Ir apie mitybą ką valgau, ir apie sportą, ir apie stresą ar dažnai patiriu, ištyrė netik bendrą kraujo tyrimą, bet ir įvairius mineralus.
O kas dėl skydliaukės, tai visgi nuo skydliaukės priklauso medžiagų apykaita, tad kaip kažkas rašo, kad ji nieko nelemia plaukų būklei, tai nėra teisūs.
Daugiau apie skydliaukę
Ir dar čia
Žodžiu, kaip bebūtų... Linksiu visoms, kad kuo greičiau kiekvienai dingtų šita bėda Nes tikrai baisu kaskart po poros pabraukimų per plaukus matyti gerą kuokštą plaukų rankose