QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 10 04, 09:17)
O va man kas labai kelia nerimą, kad tarp mano iškritusių plaukų randų ir ne ilgų, kartais ir visai mažyčių. Na suprantu ilgi iškrenta, bet mažyčiai gi neturėtų
Pas mane tas pats
Visokio ilgio buna ,ir su saknimi visi . Patys plaukai neluzineja ,blizga ,nenaudoju jokiu laku ,putu ,dziovintuvu ir pan.
Bet krenta su saknimis
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2012 10 04, 09:13)
Priorina galima uzsisakyti ebay , uz 120 tableciu mokejau 120 lt
Ir kaip jums Priorin ,ar padeda
? Seniai vartojat ,ar tik neseniai uzsisaket ?
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 04, 11:32)
O as ir mityba pakietusi ir sportuoju, bet va sergu daznai, plaukai kaip slinko taip ir slenka, net nezinau ar cia nuo to priklauso, matyt kiekvienos organizmas tooks indvidualus kad kol surasi kazka tinkamo ir priezastis tai gerokai pavargsi..
Pritariu , cia reikia atrasti savo priemone ,kuri pades ,nes vienoms ji gali tikti ,o kitoms nieko.
Dar nusipirkau ampuliu su placenta
,veliau isbandysiu . Kol kas purskiu Minoxidili jau antra savaite ,galvos oda tokia sudirgusi siek tiek ,lyg kaistu ,degintu mazumele
Papildyta:
QUOTE(Eighteen @ 2012 10 04, 12:58)
Aš dabar užsienyje gyvenu, tai matau nemažai nuplikusių moterų, šviečia plikė, tik keli plaukeliai, kaip pas vyrus.
Nežinau, gal susidūrusios su šia bėda lietuvės perukus nešioja, Lietuvoje taip nuplikusių moterų neteko matyti.
Yra ir LT nemazai ... tiesiog nepastebejai
(
tfu tfu tfu )
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 04, 13:48)
pvz. tevu kaiminysteje gyvena alkoholike mes su vyru pastoviai aptarinejam sita isskirtini atveji geria nuo ryto iki vakaro o plaukai zinokit kaip ir reklamos ir dantys balti kaip perlai
Nesijuok
alkoholis skatina plauku augima
Kodel pvz. vyrams po baliu barzda uzauga dviguba
?