Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(imdigo @ 2012 10 02, 19:51)
Na man labai idomu ar tikrai mums tie plaukai neisslinks,man ir ta pati sako kad ataugs ir viskas gerai,bet tada kodel kitos cia forumietes raso kad nuslinko taip kad pakausis matosi?! Ir nebeatauga.? Hm... g.gif

pas mane tai matyti, akd atauga, nes prieki virsugalvi labai daug trupu mazuciu plaukeliu yra. o siaube tikiuosi nenuslinks taip, kaip vyrai buna su plikem. ziauru butu.
Atsakyti
QUOTE(Saulė @ 2012 10 04, 11:57)
pas mane tai matyti, akd atauga, nes prieki virsugalvi labai daug trupu mazuciu plaukeliu yra. o siaube tikiuosi nenuslinks taip, kaip vyrai buna su plikem. ziauru butu.

Aš dabar užsienyje gyvenu, tai matau nemažai nuplikusių moterų, šviečia plikė, tik keli plaukeliai, kaip pas vyrus.
Nežinau, gal susidūrusios su šia bėda lietuvės perukus nešioja, Lietuvoje taip nuplikusių moterų neteko matyti.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 10 04, 13:58)
Aš dabar užsienyje gyvenu, tai matau nemažai nuplikusių moterų, šviečia plikė, tik keli plaukeliai, kaip pas vyrus.
Nežinau, gal susidūrusios su šia bėda lietuvės perukus nešioja, Lietuvoje taip nuplikusių moterų neteko matyti.

Na tikiuosi mums taip nebus unsure.gif as ir kitoje salyje gyvenu,bet dar nemaciau nuplikusiu doh.gif ir tikiuosi nebusiu pirmoji....
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2012 10 04, 10:13)
Priorina galima uzsisakyti ebay , uz 120 tableciu mokejau 120 lt

Kodel as iskart nepagalvojau kad is ebay pirkti,siandien paziurejau o ziuriu pilna,ir dar ampuliu yra... Gal reiketu tas ampules nusipirkti g.gif
Atsakyti
vienoje kirpykloje kirpeja dirbanti moteris praktiskai su keliais plaukais ant galvos.. kiek matau tai ir sviecia pas ja visas pakausis, tai kadangi dirba toki darba tai prisiaugina karts nuo karto, tada maziau matosi... galvoju gal perlenke lazda su bandymais sviesi plauku spalva, tokei sausi, sausi...
as savu laiku turejau ilgas kasas ir tokiu stori stori plaukai buvo... bet protelio neuzteko tiesinau juos ir chemiskai net kelis kartus doh.gif matyts su laiku visi tie tiesinimai ir atsiliepe.. nors zinau tokiu kurios degina kasdien ir nesiskundzia nei kad slenka nei kad dar kazkas.. pvz. tevu kaiminysteje gyvena alkoholike mes su vyru pastoviai aptarinejam sita isskirtini atveji geria nuo ryto iki vakaro o plaukai zinokit kaip ir reklamos ir dantys balti kaip perlai biggrin.gif
pradedu galvoti mesiu sportus sveika mintyba, gal tikrai geriau buvo kai spurgas valgiau ir sidriuku uzgeriau, o tai dabar toks jausmas kad visos ligos lenda.. doh.gif biggrin.gif sako zaraza, zarazos netraukia biggrin.gif
vakar buvo mano antras bandymas su nuoviru liaudisku skalauti, tai kol isrinkau tuos ajeru luobelius ir galvos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eighteen @ 2012 10 04, 13:58)

cia tikriausiai ir yra mano didzioji baime kad tai kas iskrenta ilgai netaugs... arba isvis neataugs...
Atsakyti
QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 10 04, 09:17)
O va man kas labai kelia nerimą, kad tarp mano iškritusių plaukų randų ir ne ilgų, kartais ir visai mažyčių. Na suprantu ilgi iškrenta, bet mažyčiai gi neturėtų  unsure.gif

Pas mane tas pats doh.gif Visokio ilgio buna ,ir su saknimi visi . Patys plaukai neluzineja ,blizga ,nenaudoju jokiu laku ,putu ,dziovintuvu ir pan. schmoll.gif
Bet krenta su saknimis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2012 10 04, 09:13)
Priorina galima uzsisakyti ebay , uz 120 tableciu mokejau 120 lt

Ir kaip jums Priorin ,ar padeda 4u.gif ? Seniai vartojat ,ar tik neseniai uzsisaket ?
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 04, 11:32)
O as ir mityba pakietusi ir sportuoju, bet va sergu daznai, plaukai kaip slinko taip ir slenka, net nezinau ar cia nuo to priklauso, matyt kiekvienos organizmas tooks indvidualus kad kol surasi kazka tinkamo ir priezastis tai gerokai pavargsi..

drinks_cheers.gif Pritariu , cia reikia atrasti savo priemone ,kuri pades ,nes vienoms ji gali tikti ,o kitoms nieko.

Dar nusipirkau ampuliu su placenta ax.gif ,veliau isbandysiu . Kol kas purskiu Minoxidili jau antra savaite ,galvos oda tokia sudirgusi siek tiek ,lyg kaistu ,degintu mazumele g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eighteen @ 2012 10 04, 12:58)

Yra ir LT nemazai ... tiesiog nepastebejai smile.gif (tfu tfu tfu ) unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 04, 13:48)
pvz. tevu kaiminysteje gyvena alkoholike mes su vyru pastoviai aptarinejam sita isskirtini atveji geria nuo ryto iki vakaro o plaukai zinokit kaip ir reklamos ir dantys balti kaip perlai  biggrin.gif

Nesijuok biggrin.gif alkoholis skatina plauku augima lotuliukas.gif Kodel pvz. vyrams po baliu barzda uzauga dviguba bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 04, 16:24)
Pas mane tas pats  doh.gif  Visokio ilgio buna ,ir su saknimi visi . Patys plaukai neluzineja ,blizga ,nenaudoju jokiu laku ,putu ,dziovintuvu ir pan.  schmoll.gif
Bet krenta su saknimis  blink.gif
Papildyta:

Ir kaip jums Priorin ,ar padeda  4u.gif  ? Seniai vartojat ,ar tik neseniai uzsisaket ?
Papildyta:

drinks_cheers.gif  Pritariu , cia reikia atrasti savo priemone ,kuri pades ,nes vienoms ji gali tikti ,o kitoms nieko.

Dar nusipirkau ampuliu su placenta  ax.gif ,veliau isbandysiu . Kol kas purskiu Minoxidili jau antra savaite ,galvos oda tokia sudirgusi siek tiek ,lyg kaistu ,degintu mazumele  g.gif
Papildyta:

Yra ir LT nemazai ... tiesiog nepastebejai  smile.gif  (tfu tfu tfu )  unsure.gif
Papildyta:

Nesijuok  biggrin.gif  alkoholis skatina plauku augima  lotuliukas.gif  Kodel pvz. vyrams po baliu barzda uzauga dviguba  bigsmile.gif  ?

vsio merginos gero jums vakaro o as traukiu brendi is baro drinks_cheers.gif biggrin.gif ir taip kas vakara, o veliau rasite mane temoje suduzusios svajones smile.gif o jei rimciau tai siandien pasidariau tyrima kraujo issamu kad gydytoja dar karta perzvelgtu ar tikrai nieko netruksta organizmui... aisku sodina man gyd. ant antibu vel tai tikriausiai temoje uzsibusiu doh.gif
Atsakyti
[quote=NakedA,2012 10 04, 15:24]
Pas mane tas pats doh.gif Visokio ilgio buna ,ir su saknimi visi . Patys plaukai neluzineja ,blizga ,nenaudoju jokiu laku ,putu ,dziovintuvu ir pan. schmoll.gif

O sakykit, kaip atrodo plaukas, kuris iskrenta su saknimi ir be saknies? Nes sakykim kai kokius antakius papesioju tai istraukiu plaukiuka ir ant galo juoda taskiuka matau, kaip sakyciau ir saknis ten, visgi pincetu istraukiamas yra. O kaip galvos plauku saknis atrodo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Monika* @ 2012 10 04, 19:36)
O sakykit, kaip atrodo plaukas, kuris iskrenta su saknimi ir be saknies?

Na, be saknies abi puses lygios ,o su saknim vienam plauko gale yra tarsi burbuliukas apvalus ,saknele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2012 10 03, 20:21)

Sugėriau tas 90 tabl., bet jokio poveikio. O draugė panaudojus sakė, kad jai mažiau slenka. Čia kaip kam.
Atsakyti
[quote=*Monika*,2012 10 04, 20:36]
[quote=NakedA,2012 10 04, 15:24]
O sakykit, kaip atrodo plaukas, kuris iskrenta su saknimi ir be saknies? Nes sakykim kai kokius antakius papesioju tai istraukiu plaukiuka ir ant galo juoda taskiuka matau, kaip sakyciau ir saknis ten, visgi pincetu istraukiamas yra. O kaip galvos plauku saknis atrodo? blink.gif
[/quote]

man irgi sitas klausimas parupo, nes tikrai antakiai buna su saknimis, patyrinejau tai toks lyg isplonejas tas plaukas ir apacioje toks bumbuliukas...
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2012 10 02, 21:30)
Monoksidili as naudoju jau seniai pradejau pries nestuma, bet per nestuma visai plaukai nekrito, buvau padarius pertrauka. Rauksletus paakius pastebejau nuotraukose pirmiausia, kai nesijuokiu, dar nieko, bet kai juokiuos, ziauriai ryskios rauksles, anksciau taip nebudavo. Mazdaug 6 men po gimdylo ir pstabejau, o monoksidili nuo 2 menesio po gimdymo intensyviai vartojau. Plaukams ji spadejo, tikrai sustabde slinkima. Bet kad oda sudirbo, tai ziauriai susinervinau....

Dar esu gerus Pantogar tabletes, kartu su minoksidiliu. Tai taip, truputi antenu man priaugino, bet negaliu pasakyt, ar minoksidilis, ar Pantogar daugiau itakos turejo.

Rene furterjer priemones man nieko nepadejo, kiek pinigu isleidau visiskas nulis.
Vichy irhi nieko, nulis. Is Erokos placentos ampules irgi nulis poveikio.

Pakausis man sviecia kaip reikalas, ir ne tik pakausis, bet ir kirpciu srityje, zodziu, mano grynai vyrisko tipo slinkimas. Eisiu tirtis skydliauke, nes sesei blogai, bet tai kas is to, gydymo didelio ten irgi nera. O plikes isretejimus as maskuoju prisegamais plauku tresais ir Hair so Real Fibers- be ju i zmones iseiti jau negaliu visai. Kol yra keli plaukai, tie fiberiai prilimpa ir uzmaskuoja svieciancia galva. Bet turbut jei toliau taip slinks plaukai, fiberiai nebepades...

Tai va, dabar leidziu vakarus you tube ziuredama WIG reviews  lotuliukas.gif (peruku apzvalgas). O ka, juodaodes masiskai juos nesioja, del savo avikailiu ant galvos jos irgi neturi ka daryt, ir nieko, ir grazios  lotuliukas.gif Reikia keist poziuri, jei neina issprest preblemos  lotuliukas.gif

o sakykit ar nesimato tu prisegamu plaukuciu ? man labai idomu kaip tai atrodo, kur pirkote, kaip jie prisegami ? 4u.gif o tie Hair so real fibers ar matosi ant plauku ? jei lietus tai ar nusiplauna ? gal galit placiau papasakot apie tresus ir fiberius ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 04 spalio 2012 - 21:14
QUOTE(NakedA @ 2012 10 03, 16:57)
[...] Pas mane tas pats  doh.gif  Kurmio butelkos  vos porai menesiu pakanka  doh.gif  ,vis dusas uzsikemsa  doh.gif

aš kad neužsikimštų vonia nupirkau sietuką tokį kaip virtuvėje ir man jis didžiąją dalį išslinkusių plaukų surenka thumbup.gif
QUOTE(Kristiniux @ 2012 10 03, 20:21)

Gėriau prieš kokius 2 metus. Nagai dar dabar tvirti. Plaukams irgi patiko. Dabar kaip tik užsakymą galvoju daryti tai reikės užsisakyti, nors jau susitaikiau su tuo, kad plaukai slinko, slenka ir slinks doh.gif
Atsakyti