Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 10 03, 11:55)
is patirties sakau, man kazkur po 1.5men ir nustojo slinkti mirksiukas.gif zinau kad neguodzia, bet turekit kantrybes ir napanikuokit 4u.gif viska ta pati naudojau + dar nusikirpau plaukus smile.gif

aciu merginos uz gera zodi, jei nebutu vidiniu ligu tai matyt ir tie plaukai taip neslinktu zveriskai, labiausiai apima panika plaunant galva brauki ir kuokstais eina.. slenka man jau senokai plaukai, bet per darbu gausa nesureiksmindavau, beto budavo slenka kazkiek laiko ir sustoja... del skydliaukes pas mane yra nedideliu nukrypimu nuo normos, taciau gydytojas sake kad jie nera dideli ir sitie dalykai negali buti susije... matyt antibiotiku kursas, vis pasikartojantys uzdegimai ir vaistu dozes isprovokavo sita slinkima..
praktiskai saujomis galima rinkti po visus namus doh.gif jau pradejo vaidentis kad plinku is tos panikos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 10 03, 10:36)
Nenusiminkite, kad dar nera rezultatu. Jie geriausiu atveju po 1,5 menesio ar dvieju tik pasirodo smile.gif ziuriu visos labai giria Pantogar. O gal kas yra ji gere turint problemu su skydliauke?Ar padejo?  Mano draugei del skydliaukes problemu slenka labai plaukai ir ji dvejoja ar apsimoka pirkt ar ne  4u.gif

Man gydytoja sakė, kad vidutiniškai 3 mėnesiai...
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 03, 12:04)
aciu merginos uz gera zodi, jei nebutu vidiniu ligu tai matyt ir tie plaukai taip neslinktu zveriskai, labiausiai apima panika plaunant galva brauki ir kuokstais eina.. slenka man jau senokai plaukai, bet per darbu gausa nesureiksmindavau, beto budavo slenka kazkiek laiko ir sustoja...  del skydliaukes pas mane yra nedideliu nukrypimu nuo normos, taciau gydytojas sake kad jie nera dideli ir sitie dalykai negali buti susije... matyt antibiotiku kursas, vis pasikartojantys uzdegimai ir vaistu dozes isprovokavo sita slinkima..
praktiskai saujomis galima rinkti po visus namus  doh.gif jau pradejo vaidentis kad plinku is tos panikos  biggrin.gif  doh.gif

Zinok pas mane tos pacios mintys,ir saujomis rankioju plaukus ir vaidenasi kad plinku unsure.gif bet man daug kas pasake kad nusisneku,..as kai visada sakau kad po tokio slinkimo po menesio tai tikrai plika busiu todel ir nesimato dar blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(*melodia* @ 2012 10 03, 11:36)
Nenusiminkite, kad dar nera rezultatu. Jie geriausiu atveju po 1,5 menesio ar dvieju tik pasirodo smile.gif ziuriu visos labai giria Pantogar. O gal kas yra ji gere turint problemu su skydliauke?Ar padejo?  Mano draugei del skydliaukes problemu slenka labai plaukai ir ji dvejoja ar apsimoka pirkt ar ne  4u.gif

Manau kad butina padeti plaukams kad ir sergi skydliaukes ligomis,juk plaukas ir taip del skydliaukes alinamas,slenka...
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 03, 13:01)
Manau kad butina padeti plaukams kad ir sergi skydliaukes ligomis,juk plaukas ir taip del skydliaukes alinamas,slenka...

Tai vat ji ir nori vitaminu, bet nezino kokiuos geriausia rinktis. Pastebejau, kad giriat pantogar tai sakau uzklausiu ar jie tures naudos, jei priezastis skydliauke, o ne vitaminu trukumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 10 03, 14:05)
Tai vat ji ir nori vitaminu, bet nezino kokiuos geriausia rinktis. Pastebejau, kad giriat pantogar tai sakau uzklausiu ar jie tures naudos, jei priezastis skydliauke, o ne vitaminu trukumas blush2.gif

Situ as nebandziau,bet geriu kitus skirtus plaukams,apie juos nieko ypatingo negirdejau,todel uzsisakiau vakar Priorin,vakar ar uzvakar viena forumiete apie juos uzsimine,o pasiskaicius internete atsiliepimus tai paliko gera ispudi,tai galvojau situos pabandysiu....na jau pinigeliu as jau isleidau toms priemonems tai oijojoi unsure.gif na tikiuosi sustos tas slinkimas
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 03, 14:45)
Situ as nebandziau,bet geriu kitus skirtus plaukams,apie juos nieko ypatingo negirdejau,todel uzsisakiau vakar Priorin,vakar ar uzvakar viena forumiete apie juos uzsimine,o pasiskaicius internete atsiliepimus tai paliko gera ispudi,tai galvojau situos pabandysiu....na jau pinigeliu as jau isleidau toms priemonems tai oijojoi unsure.gif na tikiuosi sustos tas slinkimas

Priorin vitaminai istiesu labai geri, mano vyrui net nuo genetinio slinkimo kazkiep pagelbejo pristabde... bet jie tik su receptu, as turiu toki vaikinuka is Kauno pas kuri uzsakineti galima, tik si karta kazkaip suabejojau del vaistuko orginalumo ir nusipirkau Pantagor... siuos man isgyre KM Mindaugas, sake daug klienciu naudoja, tik salutinis kad plaukuotumas padideja nuo ju...
As siandien ajerais isploviau, paskui dar Pregainu patepiau.. nei as ju tiesinu, nei dziovinu ilga laika labai saugau, bet jauciu kad is storu plauku, liko tokia menka uodegyte... tai supynusi ir vaikstau su tokia pizulka smile.gif
as pvz. kasdien siurbiu namus nes visur mano plaukai metosi kruvelemis, o vonia praktiskai draugauja su Kurmiu...
Mastau apie mezoterapija g.gif finansai kaip ir leidzia..
Papildyta:
QUOTE(*melodia* @ 2012 10 03, 14:05)

blogiau tikrai nebus, vistiek kazkaip reikia gelbeti tai kas yra smile.gif
Atsakyti
[quote=Meskute_as,2012 10 03, 15:59]
Priorin vitaminai istiesu labai geri, mano vyrui net nuo genetinio slinkimo kazkiep pagelbejo pristabde... bet jie tik su receptu, as turiu toki vaikinuka is Kauno pas kuri uzsakineti galima, tik si karta kazkaip suabejojau del vaistuko orginalumo ir nusipirkau Pantagor... siuos man isgyre KM Mindaugas, sake daug klienciu naudoja, tik salutinis kad plaukuotumas padideja nuo ju...
As siandien ajerais isploviau, paskui dar Pregainu patepiau.. nei as ju tiesinu, nei dziovinu ilga laika labai saugau, bet jauciu kad is storu plauku, liko tokia menka uodegyte... tai supynusi ir vaikstau su tokia pizulka smile.gif
as pvz. kasdien siurbiu namus nes visur mano plaukai metosi kruvelemis, o vonia praktiskai draugauja su Kurmiu...
Mastau apie mezoterapija g.gif finansai kaip ir leidzia..
Papildyta:

Na jokio recepto tiems vitaminams nereikia,bent jau as kur pirkau...
As pinigu galiu skirti visoms proceduroms,bet kad kaime gyvenu ir niekur cia nenuvaziuosi doh.gif
Zinok as ir nei tiesinu,nei dziovinu,jokiu laku,zele netepu nepurskiu ir blt vistiek slenka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 10 03, 10:36)

Man po Pantogar isvis nulis pagerejimo schmoll.gif nors vartojau pakankamai ilgai ... g.gif (taciau mano slinkimas del hormonu disbalanso ) Vitaminu ir mineralu yra normos ribose (dariau tyrima).
Taciau as neturiu problemu del skydliaukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 03 spalio 2012 - 15:49
QUOTE(NakedA @ 2012 10 03, 16:43)
Man po Pantogar isvis nulis pagerejimo  schmoll.gif  nors vartojau pakankamai ilgai ... g.gif  (taciau mano slinkimas del hormonu disbalanso ) Vitaminu ir mineralu yra normos ribose (dariau tyrima).
Taciau as neturiu problemu del skydliaukes  4u.gif

kiek tas ilgai-man gyd sakė kad 3 mėn būtinai reik
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 03, 13:45)
Situ as nebandziau,bet geriu kitus skirtus plaukams,apie juos nieko ypatingo negirdejau,todel uzsisakiau vakar Priorin,...

As taip pat labai labai noreciau isbandyti Priorin bigsmile.gif
Per kur tiksliai Jus uzsisakete 4u.gif ? Ir kokia jo kaina mazdaug?
Papildyta:
QUOTE(Naminė @ 2012 10 03, 16:50)
kiek tas ilgai-man gyd sakė kad 3 mėn būtinai reik

Pantogar geriau puse metu- efekto jokio .
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 03, 14:59)
Mastau apie mezoterapija  g.gif finansai kaip ir leidzia..

Pas mane tas pats doh.gif Kurmio butelkos vos porai menesiu pakanka doh.gif ,vis dusas uzsikemsa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 03 spalio 2012 - 16:06
Pradejus naudoti priemones stabdancias slinkima/skatinancias augima,pirmiausiai galite pastebeti kad plaukai kuokstais slenka,bet nereikia issigasti,tai reiskia kad ta priemone jums kaip tik padeda.Plauko augomo cikla sudaro 4 stadijos,tad pradejus naudoti stimuliuojancias priemones,suaktyveja 'iskritimo' stadijoje,kuri gali trukti apie 2-3sav,esantys plaukai.O tai reiskia,kad taip pat suaktyveja ir pirmojoje stadijoje esantys plaukai wink.gif
Mezoterapija-jeigu nebijote skausmo ir atsitaikote sau tinkama vitaminu kokteili-puikus budas atsiauginti plaukus,taip pat ir ivairios ampules,bet nepamirskime ir mociuciu vaistuku-cemeryciu vandens,ricinos aliejaus,svogunu kaukes.
Kazkas rase kad naudoja keratinine priemone nuo slinkimo-keistokai skamba,nes keratinas tai yra pacio plauko sudedamoji dalis,keratinu galima uzpildyti plauko tarpus,bet kad jis skatintu augima,ar stabdytu slinkima dar neteko niekur girdeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 03, 02:04)
Geriu plaukams vitaminus ir gelezi,daugiau nieko negaliu nes jei paskiau padauginsiu tai gali buti taip kad tas kuokstas isvis nukris blink.gif

Hmmmm..... na jo, kas per daug, tas nesveika. Kartais iš didelio noro padaryt geriau šnipštas gaunasi schmoll.gif schmoll.gif Vitaminai nėra jau tokie nekalti, padauginus ko gero tas kuokštas ir nukentėtu biggrin.gif
Atsakyti