Monoksidili as naudoju jau seniai pradejau pries nestuma, bet per nestuma visai plaukai nekrito, buvau padarius pertrauka. Rauksletus paakius pastebejau nuotraukose pirmiausia, kai nesijuokiu, dar nieko, bet kai juokiuos, ziauriai ryskios rauksles, anksciau taip nebudavo. Mazdaug 6 men po gimdylo ir pstabejau, o monoksidili nuo 2 menesio po gimdymo intensyviai vartojau. Plaukams ji spadejo, tikrai sustabde slinkima. Bet kad oda sudirbo, tai ziauriai susinervinau....
Dar esu gerus Pantogar tabletes, kartu su minoksidiliu. Tai taip, truputi antenu man priaugino, bet negaliu pasakyt, ar minoksidilis, ar Pantogar daugiau itakos turejo.
Rene furterjer priemones man nieko nepadejo, kiek pinigu isleidau visiskas nulis.
Vichy irhi nieko, nulis. Is Erokos placentos ampules irgi nulis poveikio.
Pakausis man sviecia kaip reikalas, ir ne tik pakausis, bet ir kirpciu srityje, zodziu, mano grynai vyrisko tipo slinkimas. Eisiu tirtis skydliauke, nes sesei blogai, bet tai kas is to, gydymo didelio ten irgi nera. O plikes isretejimus as maskuoju prisegamais plauku tresais ir Hair so Real Fibers- be ju i zmones iseiti jau negaliu visai. Kol yra keli plaukai, tie fiberiai prilimpa ir uzmaskuoja svieciancia galva. Bet turbut jei toliau taip slinks plaukai, fiberiai nebepades...
Tai va, dabar leidziu vakarus you tube ziuredama WIG reviews
(peruku apzvalgas). O ka, juodaodes masiskai juos nesioja, del savo avikailiu ant galvos jos irgi neturi ka daryt, ir nieko, ir grazios
Reikia keist poziuri, jei neina issprest preblemos