Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(imdigo @ 2012 10 02, 20:51)
Na man labai idomu ar tikrai mums tie plaukai neisslinks,man ir ta pati sako kad ataugs ir viskas gerai,bet tada kodel kitos cia forumietes raso kad nuslinko taip kad pakausis matosi?! Ir nebeatauga.? Hm... g.gif

Yra normalu,kad po gimdymo 3-4mėn pradeda masiškai kristi plaukai,tai yra dėl to kad nėštumo metu pas mus organizme kai kurių hormonų buvo padidėję net apie 50kartų.Todėl po vaikelio,kai hormonai pradeda atsistatyti į savo normalias vėžias,viskas keičiasi.Yra kelios man žinomos priemonės kurios sustabdo tokio pobūdžio slinkimą,viena yra natūrali,skirta maitinančioms,kita rimtesnė-po maitinimo.Bet svarbiausiai nepanikuokite,nes bet koks stresas dar prisideda prie slinkimo 4u.gif
Atsakyti
Monoksidili as naudoju jau seniai pradejau pries nestuma, bet per nestuma visai plaukai nekrito, buvau padarius pertrauka. Rauksletus paakius pastebejau nuotraukose pirmiausia, kai nesijuokiu, dar nieko, bet kai juokiuos, ziauriai ryskios rauksles, anksciau taip nebudavo. Mazdaug 6 men po gimdylo ir pstabejau, o monoksidili nuo 2 menesio po gimdymo intensyviai vartojau. Plaukams ji spadejo, tikrai sustabde slinkima. Bet kad oda sudirbo, tai ziauriai susinervinau....

Dar esu gerus Pantogar tabletes, kartu su minoksidiliu. Tai taip, truputi antenu man priaugino, bet negaliu pasakyt, ar minoksidilis, ar Pantogar daugiau itakos turejo.

Rene furterjer priemones man nieko nepadejo, kiek pinigu isleidau visiskas nulis.
Vichy irhi nieko, nulis. Is Erokos placentos ampules irgi nulis poveikio.

Pakausis man sviecia kaip reikalas, ir ne tik pakausis, bet ir kirpciu srityje, zodziu, mano grynai vyrisko tipo slinkimas. Eisiu tirtis skydliauke, nes sesei blogai, bet tai kas is to, gydymo didelio ten irgi nera. O plikes isretejimus as maskuoju prisegamais plauku tresais ir Hair so Real Fibers- be ju i zmones iseiti jau negaliu visai. Kol yra keli plaukai, tie fiberiai prilimpa ir uzmaskuoja svieciancia galva. Bet turbut jei toliau taip slinks plaukai, fiberiai nebepades...

Tai va, dabar leidziu vakarus you tube ziuredama WIG reviews lotuliukas.gif (peruku apzvalgas). O ka, juodaodes masiskai juos nesioja, del savo avikailiu ant galvos jos irgi neturi ka daryt, ir nieko, ir grazios lotuliukas.gif Reikia keist poziuri, jei neina issprest preblemos lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2012 10 02, 23:06)
[size=1][/size]
Yra normalu,kad po gimdymo 3-4mėn pradeda masiškai kristi plaukai,tai yra dėl to kad nėštumo metu pas mus organizme kai kurių hormonų buvo padidėję net apie 50kartų.Todėl po vaikelio,kai hormonai pradeda atsistatyti į savo normalias vėžias,viskas keičiasi.Yra kelios man žinomos priemonės kurios sustabdo tokio pobūdžio slinkimą,viena yra natūrali,skirta maitinančioms,kita rimtesnė-po maitinimo.Bet svarbiausiai nepanikuokite,nes bet koks stresas dar prisideda prie slinkimo  4u.gif

Na tai kokios tos priemones? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 02, 21:50)
Na tai kokios tos priemones?  4u.gif

Man padėjo Pantogar vitaminai. Geriausi atsiliepimai.
O kol maitinau- skalavau dilgėlėmis, tepiau ricinų aliejumi, vėlau įsigijau http://www.amazon.co...s...8995&sr=8-1 va va tokį, irgi padėjo, bet manau ir paprastas ricinų būtų panašiai padėjęs. Rozmarinas taip pat padeda- nuoviras skalavimui, eterinis aliejus- jį lašindavau ir i šampūną. Žodžiu plaukai tiesiog maudėsi aliejukuose biggrin.gif Pažįstama kirpėja patarė nepatingėti pamasažuoti galvos odą, sakė tikrai veikia, o jei dar su medinėm šukom, tai išvis super smile.gif
Dar būtų gerai šampūną ir balzamą natūralesnį kokį įsigyti.
O visos reklamuotos, pirktos priemonės tai į šiukšlių dėžę nuėjo...
Visa tai sudėjus i vieną krūvą, plaukai taip ir neslinko, daug kuokštelių naujų priaugo.
Atsakyti
QUOTE(lolipop'op @ 2012 10 03, 03:21)
Man padėjo Pantogar vitaminai. Geriausi atsiliepimai.
O kol maitinau- skalavau dilgėlėmis, tepiau ricinų aliejumi, vėlau įsigijau http://www.amazon.co...s...8995&sr=8-1  va va tokį, irgi padėjo, bet manau ir paprastas ricinų būtų panašiai padėjęs. Rozmarinas taip pat padeda- nuoviras skalavimui, eterinis aliejus- jį lašindavau ir i šampūną. Žodžiu plaukai tiesiog maudėsi aliejukuose  biggrin.gif Pažįstama kirpėja patarė nepatingėti pamasažuoti galvos odą, sakė tikrai veikia, o jei dar su medinėm šukom, tai išvis super smile.gif
Dar būtų gerai šampūną ir balzamą natūralesnį kokį įsigyti.
O visos reklamuotos, pirktos priemonės tai į šiukšlių dėžę nuėjo...
Visa tai sudėjus i vieną krūvą, plaukai taip ir neslinko, daug kuokštelių naujų priaugo.

Zinok as ir viskuom tepu,visokiais aliejais,kaukes neturelios,ampules keratinines nuo slinkimo,va dabar bandysiu varnalesu alieju,galva masazuoju bet jaubatsagiai su paprasciausiu sepeciu plaukams sukuoti,geriu jau pora savaiciu naturalias sultis ir aplamai sveikiau maitinuosi,dar laukiu kol ateis elektronines sukos kurios stimuliuoja galvos oda...na ziuresim,tikiuosi greitu metu pasigirti nuostabiu plauku kuokstu ant galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 10 03, 01:39)
Zinok as ir viskuom tepu,visokiais aliejais,kaukes neturelios,ampules keratinines nuo slinkimo,va dabar bandysiu varnalesu alieju,galva masazuoju bet jaubatsagiai su paprasciausiu sepeciu plaukams sukuoti,geriu jau pora savaiciu naturalias sultis ir aplamai sveikiau maitinuosi,dar laukiu kol ateis elektronines sukos kurios stimuliuoja galvos oda...na ziuresim,tikiuosi greitu metu pasigirti nuostabiu plauku kuokstu ant galvos 4u.gif

Tada padės thumbup.gif Svarbiausia kažką daryti, o ne laukti kol "natūraliai" išslinks. Jei nemaitini, vitaminus pagerk, kuokštoas ohoho koks bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lolipop'op @ 2012 10 03, 03:49)
Tada padės  thumbup.gif  Svarbiausia kažką daryti, o ne laukti kol "natūraliai" išslinks. Jei nemaitini, vitaminus pagerk, kuokštoas ohoho koks bus  drinks_cheers.gif

Geriu plaukams vitaminus ir gelezi,daugiau nieko negaliu nes jei paskiau padauginsiu tai gali buti taip kad tas kuokstas isvis nukris blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2012 10 02, 21:30)

Eisiu tirtis skydliauke, nes sesei blogai, bet tai kas is to, gydymo didelio ten irgi nera.

kaip tai kas is to?? nesupykit, bet labai erzina zmones kai nesupranta. Aisku liga nepagydoma (dar ziurint kokiu pobudzio), bet gydyti tai BUTINA ir aisku ne tik del plauku slinkimo. Kartais zmones net nenutuokia su kuo turi reikalu ir viska praleidzia pro pirstus. Skydliaukes ligos yra paveldimos, todel pasitikrinti butina, jei seimoje yra serganciu.
Atsakyti
Man tai nuo varnalesu aliejuko dar daugiau slinko doh.gif ...
Atsakyti
jungiuosi merginos i jusu gretas, organizmas isalintas nesibaigianciu uzdegimu ir ligu, prie visa ko jau keli menesiai plaukai slenka kuokstais verysad.gif siuo metu geriu Pantagor, tepu skysciu regene ir skalauju ajeru saknu nuovirais...
rezultato kolkas jokio..
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 10 03, 10:31)
jungiuosi merginos i jusu gretas, organizmas isalintas nesibaigianciu uzdegimu ir ligu, prie visa ko jau keli menesiai plaukai slenka kuokstais  verysad.gif siuo metu geriu Pantagor, tepu skysciu regene ir skalauju ajeru saknu nuovirais...
rezultato kolkas jokio..

Nenusiminkite, kad dar nera rezultatu. Jie geriausiu atveju po 1,5 menesio ar dvieju tik pasirodo smile.gif ziuriu visos labai giria Pantogar. O gal kas yra ji gere turint problemu su skydliauke?Ar padejo? Mano draugei del skydliaukes problemu slenka labai plaukai ir ji dvejoja ar apsimoka pirkt ar ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *melodia*: 03 spalio 2012 - 09:36
QUOTE(*melodia* @ 2012 10 03, 10:36)
Nenusiminkite, kad dar nera rezultatu. Jie geriausiu atveju po 1,5 menesio ar dvieju tik pasirodo smile.gif

is patirties sakau, man kazkur po 1.5men ir nustojo slinkti mirksiukas.gif zinau kad neguodzia, bet turekit kantrybes ir napanikuokit 4u.gif viska ta pati naudojau + dar nusikirpau plaukus smile.gif
Atsakyti