Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(imdigo @ 2012 10 01, 22:40)
Manau jis pasalina tuos plaukus kurie ir turejo jau iskristi,del to gal ir atrode kad slenka,siaip tai masazuokliai suaktyvina kraujotaka tai pagal viska turetu augti plaukai,tik gal pradzioje daugiau slenka. O mano viena pazystama moterys darydavo " plauku masaza" ,o tas masazas vykdavo taip- ji tiesiog su rankomis sukuodavo plaukus visomi kryptimis ir plauku tikrai labai daug ...kaip cia pasakius "israudavo" tiesiog,bet po tokiu masazu dauguma moterims pradedavo augti stiprus r grazus plaukai,savo akimis maciau blush2.gif  tik deja tos moterytes nei telefono numeriuko nebeturiu o ir gyveno ji toli nuo mano miesto.....

Na vat tokia minti del pasisalinimo ir as turejau, nes slinkt butent pradejo tie ilgieji, turbut laikas atejo, nes tikrai netrumpi mano plaukai, turbut reikia uzleist vieta jaunikliams smile.gif g.gif na bandysiu vel reguliariai masazuoti juo oda, ziuresim kaip cia bus smile.gif bet vat jeigu matete gyvai rezultata, reiskias yra irodymas, jog masazai veikia ir bereikalingai laiko negaistame daranciosios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *melodia*: 01 spalio 2012 - 21:59
QUOTE(*melodia* @ 2012 10 01, 23:51)
Na vat tokia minti del pasisalinimo ir as turejau, nes slinkt butent pradejo tie ilgieji, turbut laikas atejo, nes tikrai netrumpi mano plaukai, turbut reikia uzleist vieta jaunikliams  smile.gif  g.gif  na bandysiu vel reguliariai masazuoti juo oda, ziuresim kaip cia bus smile.gif bet vat jeigu matete gyvai rezultata, reiskias yra irodymas, jog masazai veikia ir bereikalingai laiko negaistame daranciosios smile.gif

Na va taipat manau kad masazai gerai,esu dar girdejus kad stipriai slenkant plaukams nerekomenduojamas galvos masazas,o kiek cia tame tiesos tai nezinau,pati ta plauku masaza dariau seniai seniai bet tada man slinko plaukai bet ne taip kaip dabar,o ta moteryte man sustiprino plaukus smile.gif
Atsakyti
Rasau dabar visoms, nes esu ziauriai nusivylusi verysad.gif . Niekada neturejau daug plauku, visada buvo ploni, o po gimdymo kai eme slinkt, tai apstabdziau tik su 5 proc monoksidiliu. Kaip ir nieko tokio nebuvo, keleta plauku nuo kaklo ir veido su pincetu papesiodavau, bet nebaisiai. O dabar pries kelias dienas atsitiktinai radau uzsienop forumuose apie lapelyje neparasyta salutini poveiki. Man ir i galva neatejo, kad monoksidilis bus ranka prie to prikises. O pasirodo, labai labai daug moteru skundziasi, kad monoksidilis paskatino veido rauksliu atsiradima. Kazka jis ten daro, kad sutrinka kalogeno gamyba, ir metasi rauksles. Ir akurat, sutapo vienas prie vieno, as maniau, kad nuo gimdymo, nuo harmonu, man taip raukslejas paakiai. O pasirodo....O man tik 31... verysad.gif

Daug moteru skundziasi ir tamsiais ratilais aplink akis.

Vienu zodziu, mesiu as ta monoksidili lauk. Jei peruka galiu uzsideti, tai naujos odos as pasikeist negalesiu. Uzknisa nereliai, bet pradedu susitaikyt, kad peruko man reiks, jau dabar virsugalvis sviecia verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2012 10 02, 01:03)
Rasau dabar visoms, nes esu ziauriai nusivylusi  verysad.gif . Niekada neturejau daug plauku, visada buvo ploni, o po gimdymo kai eme slinkt, tai apstabdziau tik su 5 proc monoksidiliu. Kaip ir nieko tokio nebuvo, keleta plauku nuo kaklo ir veido su pincetu papesiodavau, bet nebaisiai. O dabar pries kelias dienas atsitiktinai radau uzsienop forumuose apie lapelyje neparasyta salutini poveiki. Man ir i galva neatejo, kad monoksidilis bus ranka prie to prikises. O pasirodo, labai labai daug moteru skundziasi, kad monoksidilis paskatino veido rauksliu atsiradima. Kazka jis ten daro, kad sutrinka kalogeno gamyba, ir metasi rauksles. Ir akurat, sutapo vienas prie vieno, as maniau, kad nuo gimdymo, nuo harmonu, man taip raukslejas paakiai. O pasirodo....O man tik 31... verysad.gif

Vienu zodziu, mesiu as ta monoksidili lauk. Jei peruka galiu uzsideti, tai naujos odos as pasikeist negalesiu. Uzknisa nereliai, bet pradedu susitaikyt, kad peruko man reiks, jau dabar virsugalvis sviecia  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nepasiduokit, yra ivairiausiu budu slinkimui bent sumazinti. bandykit kad ir ta pati svoguna, smirda, bet efektas yra.nors man asmeniskai po kokiu 4 plovimu kvapas isnyksta. nors ir plaukai suslampa kvapo nebera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2012 10 02, 02:03)
Rasau dabar visoms, nes esu ziauriai nusivylusi  verysad.gif . Niekada neturejau daug plauku, visada buvo ploni, o po gimdymo kai eme slinkt, tai apstabdziau tik su 5 proc monoksidiliu. Kaip ir nieko tokio nebuvo, keleta plauku nuo kaklo ir veido su pincetu papesiodavau, bet nebaisiai. O dabar pries kelias dienas atsitiktinai radau uzsienop forumuose apie lapelyje neparasyta salutini poveiki. Man ir i galva neatejo, kad monoksidilis bus ranka prie to prikises. O pasirodo, labai labai daug moteru skundziasi, kad monoksidilis paskatino veido rauksliu atsiradima. Kazka jis ten daro, kad sutrinka kalogeno gamyba, ir metasi rauksles. Ir akurat, sutapo vienas prie vieno, as maniau, kad nuo gimdymo, nuo harmonu, man taip raukslejas paakiai. O pasirodo....O man tik 31... verysad.gif

Vienu zodziu, mesiu as ta monoksidili lauk. Jei peruka galiu uzsideti, tai naujos odos as pasikeist negalesiu. Uzknisa nereliai, bet pradedu susitaikyt, kad peruko man reiks, jau dabar virsugalvis sviecia  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Suprantu tave,ka dar bandzius esi daryti kad neslinktu? Kiek jau laiko slenka? Ar jau tikrai pakausis matosi? Ar pati taip sakai o niekas nepastebi istikruju?
Atsakyti
Sveikos.
turejau ir as problemu su plauku slinkimu, tad galiu pasidalint patirtitimi kaip su tuo kovojau. Mano problema - skydliaukes ligos. Is karto nusiteikiau paklot kruva pinigu, nes reikalas rimtas. Taigi naudojau Rene Furtener ampules (trifazes ir complex 5), sunaudojau visa kursa. Geriau PRIORIN, 3tab i diena, vitaminus. tiksliai nepamenu kiek pakuociu isgeriau tik. Sukavau plaukus su darsonvalio aparatu. Na ir visa tai man padejo sustabdyti slinkima iki tiek kiek yra normalu. Ataugo daug nauju plauku, daug greiciau auga dabar ir yra tikrai storesni.
Dabar dar vis naudoju darsonvali ir priorin geriu 1 tab i diena.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 10 02, 08:34)
...Geriau PRIORIN, 3tab i diena, vitaminus. tiksliai nepamenu kiek pakuociu isgeriau tik. Sukavau plaukus su darsonvalio aparatu. Na ir visa tai man padejo sustabdyti slinkima iki tiek kiek yra normalu. Ataugo daug nauju plauku, daug greiciau auga dabar ir yra tikrai storesni.
Dabar dar vis naudoju darsonvali ir priorin geriu 1 tab i diena.

O kur perkate Priorin g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Pellagija @ 2012 10 02, 01:03)
Rasau dabar visoms, nes esu ziauriai nusivylusi  verysad.gif . Niekada neturejau daug plauku, visada buvo ploni, o po gimdymo kai eme slinkt, tai apstabdziau tik su 5 proc monoksidiliu...

O kiek laiko jus vartojote minoxidili ? Ir kada pastebejote si salutini poveiki g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 02, 10:40)
O kur perkate Priorin  g.gif  ?
Papildyta:

Vokietijoje, arba per tarpininkus.
Atsakyti
Sveikos,
ir as jungiuosi prie jusu. po antro vaikelio kai nustojau maitinti tai va dabr jau 3 mėnesiai, taip slenka plaukai, kad nemoku apskyti, jog jeigu neataugientu plaukai tai turbut likciau plika. isbandziau ir keune kur jau labai padeda nuo slinkimo, tryniau tryniau ir nieko, pirkau sampunus specialius, nieko. pasak mano gydytojos turi tie plaukai isslinkti, kurie neslinko nestumo ir maitinimo metu. bet jau slenka tai kuokstais, kai plaunu pilna, dziovinu vajetau kiek, namai pilni plauku vis renku ir renku. negaliu vaikscioti palaidais plaukais, nes neimanoma nuo slinkimo. tai va kaip buna.
Atsakyti
QUOTE(Saulė @ 2012 10 02, 20:41)
Sveikos,
ir as jungiuosi prie jusu. po antro vaikelio kai nustojau maitinti tai va dabr jau 3 mėnesiai, taip slenka plaukai, kad nemoku apskyti, jog jeigu neataugientu plaukai tai turbut likciau plika. isbandziau ir keune kur jau labai padeda nuo slinkimo, tryniau tryniau ir nieko, pirkau sampunus specialius, nieko. pasak mano gydytojos turi tie plaukai isslinkti, kurie neslinko nestumo ir maitinimo metu. bet jau slenka tai kuokstais, kai plaunu pilna, dziovinu vajetau kiek, namai pilni plauku vis renku ir renku. negaliu vaikscioti palaidais plaukais, nes neimanoma nuo slinkimo. tai va kaip buna.

Na man labai idomu ar tikrai mums tie plaukai neisslinks,man ir ta pati sako kad ataugs ir viskas gerai,bet tada kodel kitos cia forumietes raso kad nuslinko taip kad pakausis matosi?! Ir nebeatauga.? Hm... g.gif
Atsakyti
Na o as isigijau stai toki daikta :

user posted image

Liapko volelis smile.gif juo darau galvos masaza , kazkur po 15 min karta dienoj. prisiskaiciau rusaiciu forumuose kad neblogas daiktas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 10 02, 22:51)
Na o as isigijau stai toki daikta :

user posted image

Liapko volelis smile.gif juo darau galvos masaza , kazkur po 15 min karta dienoj. prisiskaiciau rusaiciu forumuose kad neblogas daiktas  blush2.gif

Kur pirkai? Ir ka rusaites pasakoja apie si daikciuka?
Atsakyti