QUOTE(kaubojey @ 2012 09 20, 14:30)
O man labai įdomiai, kai išsiplaunu galvą, išslenka belenkiek plaukų. Paskui kokias dvi dienas nieko neslenka vos vienas kitas, o jau trečią-ketvirtą dieną po plovimo - labai slinkti pradeda. Tada vėl išsiplauni, vėl kelias dienas gerai ir t.t. Ar čia gal taip ir turi būti?
Μan panašiai, daugiausai išslenka po plovimo Mano dar plaukus sunku iššukot po plovimo, nors stengiuosi atsargiai, na bet vis tiek išsirauna
QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 09 20, 14:37)
Μan panašiai, daugiausai išslenka po plovimo Mano dar plaukus sunku iššukot po plovimo, nors stengiuosi atsargiai, na bet vis tiek išsirauna
Skaičiau, kad geriau po plovimo iškart nešukuoti, o stengtis palikti, kad džiūtų natūraliai ir vėliau iššukuoti, kad mažiau išslinktų - išsirautų.
Ir prieš plaunant galvą reikia iššukuoti plaukus.
QUOTE(kaubojey @ 2012 09 20, 14:51)
Skaičiau, kad geriau po plovimo iškart nešukuoti, o stengtis palikti, kad džiūtų natūraliai ir vėliau iššukuoti, kad mažiau išslinktų - išsirautų.
Aš ir laukiu, man sunku iššukuot ir, kai išdžiuva, plaukai ploni, tai labai susivelia
As tai sukuoju tik gerokai isdziovintus jau plaukus stai tokiomis retomis sukomis
Aš ir daugiausiai plaukų netenku plaudama galvą. Kadangi tai tęsiasi ne metus ir ne du, tai manęs nebestebina. Geriu dabar Pantogar antrą pakuotę (anksčiau ir esu gėrusi, bet dėl atsiradusių odos problemų vartojimą nutraukiau), situacija gal kiek taisosi, slenka mažiau (na aišku, mažesnio slinkimo įspūdį sudaro ir patrumpinti plaukai)
Šlapių plaukų nešukuoju jau daug daug metų
Šlapių plaukų nešukuoju jau daug daug metų
QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 09 20, 13:56)
Aš ir laukiu, man sunku iššukuot ir, kai išdžiuva, plaukai ploni, tai labai susivelia
Man tas pats, tik mano dar labai sausi, truksta dregmes nuo sviesinimo, todel man isdziuvusius sukuoti labai sunku, trukineja siaubingai. Dirbdama kirpykloj ismokau viena dalyka - po galvos plovimo, uzdejus stipriai drekinanty balzama ar kauke, galima sukuoti retomis sukomis, iki kol reikes nuplauti. Pradedama nuo paciu paciu galu, ir vis kylama auksciau. Nes pagrindine klaida yra pradeti sukuoti nuo saknu, nes susivele plaukai auksciau gali nutraukti zemiau esanty normalu plauka. Todel geriau sukuoti juos nuo galiuku ir veliau kilti auksciau, kol pasiekiamos saknys. Tuo metu plaukas yra atpalaiduotas kaukes/balzamo ir taip netrukineja. Nuskalavus balzama negalima plauko spausti, kad nubegtu vanduo ar trinti ranksluosciu. Tiesiog lengvai yvynioti ir palaukti ilgiau, kol ranksluostis sugers visa vandens pertekliu. Bet tai reikia daryti labai svelniai, palengva, nes slapias plaukas yra lengvai pazeidziamas. Bet tokiu atveju isvengiama didesnio plauku rovimo/trupejimo.
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 20, 16:25)
Man tas pats, tik mano dar labai sausi, truksta dregmes nuo sviesinimo, todel man isdziuvusius sukuoti labai sunku, trukineja siaubingai. Dirbdama kirpykloj ismokau viena dalyka - po galvos plovimo, uzdejus stipriai drekinanty balzama ar kauke, galima sukuoti retomis sukomis, iki kol reikes nuplauti. Pradedama nuo paciu paciu galu, ir vis kylama auksciau. Nes pagrindine klaida yra pradeti sukuoti nuo saknu, nes susivele plaukai auksciau gali nutraukti zemiau esanty normalu plauka. Todel geriau sukuoti juos nuo galiuku ir veliau kilti auksciau, kol pasiekiamos saknys. Tuo metu plaukas yra atpalaiduotas kaukes/balzamo ir taip netrukineja. Nuskalavus balzama negalima plauko spausti, kad nubegtu vanduo ar trinti ranksluosciu. Tiesiog lengvai yvynioti ir palaukti ilgiau, kol ranksluostis sugers visa vandens pertekliu. Bet tai reikia daryti labai svelniai, palengva, nes slapias plaukas yra lengvai pazeidziamas. Bet tokiu atveju isvengiama didesnio plauku rovimo/trupejimo.
Ačiū, bandysiu taip daryt. Mano šaknys riebūs, plaukai labai greitai susiriebaluoja, o va patys plaukai sausi, todėl labai sunku po plovimo iššukuot. Tik va patepus stipriai balzamu labai jau nepurūs Na, bet vis tiek bandysiu. O kokį gerą drėkinantį balzamą rekomenduotum?
QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 09 20, 15:45)
Ačiū, bandysiu taip daryt. Mano šaknys riebūs, plaukai labai greitai susiriebaluoja, o va patys plaukai sausi, todėl labai sunku po plovimo iššukuot. Tik va patepus stipriai balzamu labai jau nepurūs Na, bet vis tiek bandysiu. O kokį gerą drėkinantį balzamą rekomenduotum?
Schwarzkopf Repair Rescue kondicionierius arba kauke arba individualios kaukytes, kurios labai stipriai atpalaiduoja plauka - kai susigadinu plauka su sviesinimais, man tai pagalba nr. 1
Moisture kick, Milkshake`o jogurtine kauke.
Is paprastu tai man Gaios kondicionierius avizu nepamainomas
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 20, 17:19)
Schwarzkopf Repair Rescue kondicionierius arba kauke arba individualios kaukytes, kurios labai stipriai atpalaiduoja plauka - kai susigadinu plauka su sviesinimais, man tai pagalba nr. 1
Ačiū, mano nešviesinti, negarbanuoti, bet va iššukuot
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 19, 21:42)
Lu Lu bent jau pagal dvieju gydytoju pasakojimus tai minoxidilis tikrai ne toks jau "baubas" . Pasakojo kad ir uzsienio gydytojai daznai ji skiria ir tikrai daugeliu atveju ji naudoja . klausiau ir apie ta plauku slinkima baigus ji naudoti tai sake slinkti pradeda vel jei slinkimas yra androgeninis , nes tai yra liga ir ji tiesiog atsinaujina nustojus naudoti vaistus . kaip gydytoja dave pvz jei zmogui yra aukstas spaudimas ir jis naudoja vaistus , vaistai spaudima sumazina bet nutraukus vaistu naudojima spaudimas vel pakyla cia lygiai tas pats. tik gydytoja komentavo kad zmones sergantys/turintys plauku slinkima uzmirsta apie sia beda kai vaistai padeda ir nutraukia juos naudoti .
jei slinkimas telogeninis po minoxidilio vartojimo slinkimas neturetu atsinaujinti del vaistu nutraukimo
jei slinkimas telogeninis po minoxidilio vartojimo slinkimas neturetu atsinaujinti del vaistu nutraukimo
idomu po kiek laiko, kai nustoji naudoti Minoxidili pradeda kristi tie atauge plaukai as jau pora men kaip nenaudoju. barzda neapzele, usai, veidas ir ne va sito tai baisiai bijojau, bet rizikavau. na o plaukai nebeslenka, tpu tpu tpu. gal tikrai nera toks jau baubas jis tik nezinau ar jis man padejo ar Pantogar.
plauku pridygo begales, ir is tikro labai greit jie auga visi juokiasi is mano ezio. klubus isbraukiau bent metams is savo gyvenimo