QUOTE(Liebchen @ 2012 07 04, 08:47)
Po kiek laiko įvyko pastebėjimas, kad jie slenka mažiau? Geriu pirmąją pakuotę, nusiteikus gerti ir visas 6, jei reikės, tik įdomu, po kiek laiko apstoja slinkti, nes kiek skaičiau, tai jei jau padeda, tai gana greitai.
Zinokit, man buvo taip: 3-cia savaite Pantogar vartojimo man pradejo dar labiau slinkti plaukai
Issigandau...Bet perskaiciau, kad taip gali buti...Geriau toliau, ir mazdaug 4-5 savaite slinkimas zenkliai sumazejo
Bet visiskai sustabde ta baisuji slinkima gal koki 3-4 menesi.
Kai baigiau vartoti Pantogar jau laukiau blogiausio
Nes buvau prisiskaicius visko, bet man plaukai kol kas neslenka. Nors baigiau vartoti si vaista pries 2,5men
Tikiuosi, ir neprades. Niu bet vistiek, padarius 0,5metu pertrauka, vartosiu ji vel 6 men. + Biotinas
Paskui vel pertrauka darysiu puse metu
Dar daug kas priklauso nuo organizmo. Jai man buvo taip, nereiskia, kad ir kitam taip bus. Teko skaityti, kad kai kam Pantogar is vis nepadejo. Aisku, klausymas-ar saziningai vartojo...Ir ar pabaige visa kursa. Nes isgeria 2-3 pakuotes-nepadeda ir meta. As saziningai vartojau, nes tikrai baisiai slinko plaukai
Tiesiog neturejau ka prarasti
Ir dabar dar naudoju priemones nuo slinkimo. Tiesa-tik sampuna, kad galvos oda gerai isvalytu (nes nuo to daug kas priklauso). Kadangi pati dirbu su priemonem plaukams ir viskam kas tik imanoma, tai pasirinkau ekologiskus produktus.
Aisku, visos priemones nuo slinkimo sausina plauka, nuplauna dazus ir t.t. Todel viena plovima naudoju sampuna nuo slinkimo, kita plovima-drekinanti koki ar maitinanti. Tokiu budu palaikau balansa.