Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(katee @ 2012 07 03, 20:48)

Po kiek laiko įvyko pastebėjimas, kad jie slenka mažiau? Geriu pirmąją pakuotę, nusiteikus gerti ir visas 6, jei reikės, tik įdomu, po kiek laiko apstoja slinkti, nes kiek skaičiau, tai jei jau padeda, tai gana greitai.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 07 04, 07:47)
Po kiek laiko įvyko pastebėjimas, kad jie slenka mažiau? Geriu pirmąją pakuotę, nusiteikus gerti ir visas 6, jei reikės, tik įdomu, po kiek laiko apstoja slinkti, nes kiek skaičiau, tai jei jau padeda, tai gana greitai.

aš irgi geriu pirmąja, šian savaitė bus .
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 07 04, 08:47)

Zinokit, man buvo taip: 3-cia savaite Pantogar vartojimo man pradejo dar labiau slinkti plaukai blink.gif Issigandau...Bet perskaiciau, kad taip gali buti...Geriau toliau, ir mazdaug 4-5 savaite slinkimas zenkliai sumazejo thumbup.gif Bet visiskai sustabde ta baisuji slinkima gal koki 3-4 menesi.
Kai baigiau vartoti Pantogar jau laukiau blogiausio biggrin.gif Nes buvau prisiskaicius visko, bet man plaukai kol kas neslenka. Nors baigiau vartoti si vaista pries 2,5men g.gif Tikiuosi, ir neprades. Niu bet vistiek, padarius 0,5metu pertrauka, vartosiu ji vel 6 men. + Biotinas ax.gif Paskui vel pertrauka darysiu puse metu 4u.gif

Dar daug kas priklauso nuo organizmo. Jai man buvo taip, nereiskia, kad ir kitam taip bus. Teko skaityti, kad kai kam Pantogar is vis nepadejo. Aisku, klausymas-ar saziningai vartojo...Ir ar pabaige visa kursa. Nes isgeria 2-3 pakuotes-nepadeda ir meta. As saziningai vartojau, nes tikrai baisiai slinko plaukai ax.gif Tiesiog neturejau ka prarasti biggrin.gif

Ir dabar dar naudoju priemones nuo slinkimo. Tiesa-tik sampuna, kad galvos oda gerai isvalytu (nes nuo to daug kas priklauso). Kadangi pati dirbu su priemonem plaukams ir viskam kas tik imanoma, tai pasirinkau ekologiskus produktus.
Aisku, visos priemones nuo slinkimo sausina plauka, nuplauna dazus ir t.t. Todel viena plovima naudoju sampuna nuo slinkimo, kita plovima-drekinanti koki ar maitinanti. Tokiu budu palaikau balansa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 04 liepos 2012 - 09:04
Aš kažkada buvau pradėjusi jį gerti, bet mečiau jau pirmąją pakuotę, nes labai buvo suprastėjusi veido oda. Dabar jau nusprendžiau gerti, kad ir kas benutiktų, nes plaukų slinkimas pas mane katastrofiškas. Aš beveik pusmetį gėriau biotiną, nieko nepadėjo. Tiesa, naujų trumpų plaukelių yra, atrodau kaip šiaušalas, bet tie ilgesni kažkodėl neužsilaiko. Dabar geriu Maxi Hair jau gal porą mėnesių ir pirmąjį mėnesį Pantogar. Maxi Hair man nekoks stebuklas, nelabai matau, kad padėtų, nebenaudosiu baigus turimas kapsules. Su sveikata problemų kaip ir nelabai randu, tyriausi prieš porą metų skydliaukę, viskas buvo gerai, kraujas geras. Dabar šeimos gydytoja vėl parašė siuntimą skydliaukei. Ir pasiuntė dar inkstų echoskopijai blink.gif . Galimas atvejis, kad ji nelabai išmano, kur čia siųsti ir vietoje to, kad nusiųstų pas dermatologą dar mąsto, kad pati sugalvos priežastį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 07 04, 10:10)
Aš kažkada buvau pradėjusi jį gerti, bet mečiau jau pirmąją pakuotę, nes labai buvo suprastėjusi veido oda. Dabar jau nusprendžiau gerti, kad ir kas benutiktų, nes plaukų slinkimas pas mane katastrofiškas. Aš beveik pusmetį gėriau biotiną, nieko nepadėjo. Tiesa, naujų trumpų plaukelių yra, atrodau kaip šiaušalas, bet tie ilgesni kažkodėl neužsilaiko. Dabar geriu Maxi Hair jau gal porą mėnesių ir pirmąjį mėnesį Pantogar. Maxi Hair man nekoks stebuklas, nelabai matau, kad padėtų, nebenaudosiu baigus turimas kapsules. Su sveikata problemų kaip ir nelabai randu, tyriausi prieš porą metų skydliaukę, viskas buvo gerai, kraujas geras. Dabar šeimos gydytoja vėl parašė siuntimą skydliaukei. Ir pasiuntė dar inkstų echoskopijai blink.gif . Galimas atvejis, kad ji nelabai išmano, kur čia siųsti ir vietoje to, kad nusiųstų pas dermatologą dar mąsto, kad pati sugalvos priežastį biggrin.gif

Siulyciau kartu nevartoti ir Pantogara ir Maxi Hair... schmoll.gif Tikrai per daug 4u.gif Gerkit Pantogar ir viskas.
Del odos...Taip, labai daznai skundziasi, kad paberia. Man vienu momentu buvo taip, jau pries pati gala...Matyt, kai organizmas prisisotino. Bet nebaisia. Ant veido kai kur buvo berimu tokiu, spogiukai tokie ne iskyle, tiesiog kaip raudonos demytes. Bet praejo, baigus vartoti vaistuka.
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif
as Pantogar'o jau antra pakuote ipusejau. man taip pat po pirmos pakuotes buvo suintensyvejes plauku slinkimas, bet jau buvau nusprendusi, kad ir kas bus - gersiu toliau. nauju plaukuciu tai labai labai daug ataugineja, bet tie ilgieji slinko ir toliau kaip slinke. tada nusikirpau kare. su ta pacia diena rezultatas apstulbino bigsmile.gif siuo metu nuo kirpyklos praejo pora savaiciu, nuo Pantogaro menuo ir pora savaiciu, bet viskas pagerejo grynai tik nusikirpus plaukus.
tiesa dar naudoju Minodixil 2%, tai net nezinau nuo ko cia geriau.
visi tyrimai atlikti, viskas gerai. neprasiau siuntimo, pati nuejau pas dermatologa, israse kraujagysles plecianciu ir Alpicort. pleciancius geriau ne kasdien, nes blogai jauciausi, svaigo galva, silpnumas, akiu vyzdziai buvo issiplete. pasitarus su gydytoja, ji neleido man gerti 3 tabletes i diena, kaip dermatologas buvo israses. pagal mano amziu ir svori sako tik viena ir tai atsargiai. o Alpicort'o jauciu net nepradesiu... per daug man doh.gif nors viska turiu susipirkusi doh.gif

Minodixil tikrai issausino plaukus, todel dabar desiuosi pastoviai alyvuogiu aliejaus kaukes ir pradesiu skalauti su dilgelemis. nors girdejau, kad labai gerai skalauti su, berods, ajeru nuoviru ir berzu svyruokliu nuoviru g.gif
Atsakyti
Miss Bisbigli - o kodel jums dermotologas israse kraujagisles pleciancius vaistus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 05 liepos 2012 - 07:52
QUOTE(katee @ 2012 07 05, 08:52)
Miss Bisbigli - o kodel jums dermotologas israse kraujagisles pleciancius vaistus? g.gif

sako kad plauku svoguneliai negauna pakankamai maitinimo
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 07 05, 09:01)

aš tai tikrai negerčiau kraujagysles plečiančių vaistų dėl plaukų, juk jie ne tik galvos odos kraujagysles plečia.. tokių vaistukų prisigersim, kai mums 60 metų bus.. man atrodo perdidelė rizika - plaukams padės, o kažkam kitam pakenks..
beje, mano buvusi kirpėja pasakojo, kad jos kliente atsiaugino super plaukus tepdama saknis alijosiumi sumaisytu su degtine.. gal kas žinote tikslesnį receptą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elafonisse: 05 liepos 2012 - 09:23
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 07 05, 10:01)

Niu per ziauru blink.gif Tokius vaistus israsyneti doh.gif Mano mama, kuriai 58metai, ir kuri serga hipertonija, kraujagisliu susiaurejimu, vartoja pleciancius. Niu bet tai labai rimti vaistai schmoll.gif
Nevartociau jusu vietoj tikrai tokiu vaistu schmoll.gif Bandyciau geriau Pantogar kursa visa praeiti, proceduras praeiti visokias (uzkrito, nepamenu kaip vadinasi, kur su salciu galvos odai kazka daro biggrin.gif ) ir t.t. Tik ne tokius vaistus gerti doh.gif Ypac, kad pati juntat visokius salutinius poveikius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 05 liepos 2012 - 10:13
jutau kai po 3 i diena geriau. seimos gydytoja pasake, kad viena i diena gerciau, nesake, kad kazkas blogai. ai nezinau merginos kuo tiket. is tikro nusiverkiau is po dermatologo bele kaip. pati esu pries vaistu vartojima, o cia dabar kaip kokia pensininke, tasese, darbe prisidejus, kad tik nepamirciau doh.gif vaistai nepigus, pirma prisipirkau, o poto jau nezinojau ar vartot. gerai, kad bent plecianciu nereiks mest lauk, mama sunaudos biggrin.gif
kirpeja tai patare Kerastase ampules naudoti, tokioj baltoj pakuotej. ale 100proc. sustabdo plauku slinkima...

viskas ka naudoju nera gerai, isskyrus Pantogar. o nenaudot, ka israse blink.gif man ne seip keli plaukai krinta, o per pora men netekau didzios daugumos savo plauku. net dermatologas pasake, kad tai itin stiprus plauku slinkimas. o as negimdziusi, nenaudoju jokiu kontraceptiku, ir streso nera. plaukai gyvenime nera slinke doh.gif
Atsakyti
Sveikos, jau apie tris menesius naudoju kaaral firmos sampuna ir ampules nuo plauku slinkimo, bet plauku slinkimas ne kiek nesumazejo, nauju taip pat nedygsta, nors man buvo sakyta, kad dar menesiui nepraejus pradeda nauji augti, kaip manot, ar verta testi ampuliu naudojima? Sampuno dar labai9 daug turiu, tai ji pabaigsiu, bet nezinau, ar verta moketi nemazus pinigus uz tas ampules g.gif
Atsakyti