Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Labas visoms 4u.gif užsukau čia paprašyti patarimo,,

turiu plonus, silpnus, bet iš pažiūros lyg ir tikrai sveikus - žvilgančius ir visai neskylinėjančius plaukus.. tik kad slenkančius laabai jau verysad.gif išbandžiau atrodo jau visas "senolių išminties" priemones, bet... o visokiais erumais taip pat jau nepasitikiu, nes keli iš eilės nieeko nepagelbėjo.... schmoll.gif

Tiesa, kai laukiausi sūnelio, ginekologas (dėl labai žemo kraujospūdžio) liepė gerti geležies prepatatą "Feroglobin". ir žinok ką, plaukai sustiprėjo labai, pagreitėjo augimas ir galima sakyti visai neslinko..vos keli plaukučiai retsykiais, kas manau normalu.
bet kai nustojau gerti, po poros mėnesių vėl atsirado tos pačios problemos doh.gif

gal tai reiškia, kad ir toliau turėčiau vartoti tą preparatą? g.gif nes aš maniau, kad man juos liepė gerti dėl vaisiaus vystymosi gerovės, todėl po gimdymo juos vartoti nustojau,,, rolleyes.gif o gal ir slenka plaukučiai, kad mano organizmui trūksta geležies? ar vertėtų išbandyti dar kokius vitaminus pvz kaip PERFECTIL? daugumai mano draugių jie padėjo..

atsiprašau, kad taip plačiai čia pasipasakojau, bet , nes jau nebežinau ka daryti unsure.gif
Atsakyti
sveikos mamytes as irgi jungiuosi prie Jusu! ax.gif anksciau tiesiog semiausi is jusu patarimus,o dabar nusprendziau pasidalinti pati 4u.gif .Pas mane buvo labai issauseja trumpi iki peciu balti plaukuciau,visai neseniai jie pradejo slinkti blush2.gif tada puoliau jieskotis informacijos ,kaip tai galima sustabdyti ir atgaivinti plauka smile.gif radau jusu foruma ir ten perskaiciau apie visagali pantogara ax.gif nuejau i vaistine nusipirkau pradejau vartoti ,na ir ka manote bigsmile.gif esu begalo patenkinta plaukai nebeslenka,atsirado eziukas ant virsugalvio ir plaukai per du menesius vartojimo paaugo iki liemeneles uzsegimo ohmy.gif o jau maniau , kad niekaip ju neatsiauginsiu smile.gif blush2.gif tad nusprendziau gerti visa kursa. beto man dar galiukus labai atgaivino arganu aliejukas rafinuotas pirkau ji vitrinos parduotuveje ,kas manau irgi pristabde plauku luzinejima gal net slinkima blush2.gif smile.gif.linkiu sekmes atstatinejnt plaukucius ir stabdant plauku slinkima smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute91 @ 2012 09 16, 12:48)
Labas visoms 4u.gif  užsukau čia paprašyti patarimo,,

turiu plonus, silpnus, bet iš pažiūros lyg ir tikrai sveikus - žvilgančius ir visai neskylinėjančius plaukus.. tik kad slenkančius laabai jau verysad.gif  išbandžiau atrodo jau visas "senolių išminties" priemones, bet... o visokiais erumais taip pat jau nepasitikiu, nes keli iš eilės nieeko nepagelbėjo.... schmoll.gif

Tiesa, kai laukiausi sūnelio, ginekologas (dėl labai žemo kraujospūdžio) liepė gerti geležies prepatatą "Feroglobin". ir žinok ką, plaukai sustiprėjo labai, pagreitėjo augimas ir galima sakyti visai neslinko..vos keli plaukučiai retsykiais, kas manau normalu.
bet kai nustojau gerti, po poros mėnesių vėl atsirado tos pačios problemos doh.gif

gal tai reiškia, kad ir toliau turėčiau vartoti tą preparatą? g.gif nes aš maniau, kad man juos liepė gerti dėl vaisiaus vystymosi gerovės, todėl po gimdymo juos vartoti nustojau,,, rolleyes.gif o gal ir slenka plaukučiai, kad mano organizmui trūksta geležies? ar vertėtų išbandyti dar kokius vitaminus pvz kaip PERFECTIL? daugumai mano draugių jie padėjo..

atsiprašau, kad taip plačiai čia pasipasakojau, bet , nes jau nebežinau ka daryti unsure.gif

saulute labas ir tau smile.gif as bandziau gerti perfektil tai mane labai pykino nuo ju ... gal pabandyk vel gerti ta gelezi juk moterims jos visada truksta tikrai nepakenks as manau:) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2012 09 16, 12:48)

Plaukų slinkimą gali sukelti ir geležies trūkumas, bet geriau pirma pasidaryti kraujo tyrimus, pažiūrėti, kokia geležies ir feritino koncentracija kraujyje. Geležies preparatus reikia vartoti labai saikingai, todėl ir patariu pirmiausia pasidaryti tyrimus.
O dėl vitaminų, tai kiek skaičiau forume, tai individualiai, turbūt priklauso, kokių medžiagų trūksta organizme. Daug kas rekomenduoja biotiną, Pantogar, Priorin ar kt.
Man gydytoja rekomendavo gerti Hair Volume papildus. Gana brangūs, bet iš nevilties nusipirkau, dabar geriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 16 rugsėjo 2012 - 12:34
QUOTE(Eighteen @ 2012 09 16, 13:22)
Man gydytoja rekomendavo gerti Hair Volume papildus. Gana brangūs, bet iš nevilties nusipirkau, dabar geriu.

pritariu kas vieniemss tinka kitiems gali buti visiskas priesas mirksiukas.gif .kodel sakai , kad is nevilties ? gal esi ir kitus preparatus bandziusi ir nepadejo ? g.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif tik aš irgi girdėjau, kad su geležim negalima ekspermentuoti, reikia atsargiau ir su gydytojo paskyrimu. pasidarysiu kraujo tyrimus, o jei visgi (kaip ir po gimdymo) su ja mano organizme bus viskas ok ir papildomai jos gerti nereiks, tai gal pabandysiu Pantogar.. dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aurelija tai kiek cia cm tau paaugo per du menesius blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 15, 23:50)
Gal kas bandet sitokias priemones  g.gif  ? Labai jau skambi ju reklama ,kad sustabdo slinkima per 2-3 dienas  blink.gif  g.gif
Hair force

Aš baigiu sunaudoti šampūną ir losjoną. Mano atveju rezultatas nulinis.
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2012 09 16, 13:48)
Labas visoms 4u.gif  užsukau čia paprašyti patarimo,,

turiu plonus, silpnus, bet iš pažiūros lyg ir tikrai sveikus - žvilgančius ir visai neskylinėjančius plaukus.. tik kad slenkančius laabai jau verysad.gif  išbandžiau atrodo jau visas "senolių išminties" priemones, bet... o visokiais erumais taip pat jau nepasitikiu, nes keli iš eilės nieeko nepagelbėjo.... schmoll.gif

Žinokit, dažnaisiai visom nėštumo metu plaukai pagerėja ir neslenka. Mano plaukai nėštumo metu irgi buvo labai geri, sustorėjo. Bet pagimdžiau, praėjo laikas ir vėl pradėjo slinkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenkim linksmiau @ 2012 09 16, 22:41)
Aš baigiu sunaudoti šampūną ir losjoną. Mano atveju rezultatas nulinis.

Ot melagiai doh.gif o as vos nesusigundziau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 16, 18:04)
Aurelija tai kiek cia cm tau paaugo per du menesius  blink.gif ?

[CODE]
na kokius 5 tai tikrai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_777 @ 2012 09 17, 16:50)
[CODE]
na kokius 5 tai tikrai smile.gif 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_777 @ 2012 09 16, 12:10)
sveikos mamytes as irgi jungiuosi prie Jusu!  ax.gif anksciau tiesiog semiausi is jusu patarimus,o dabar nusprendziau pasidalinti pati 4u.gif .Pas mane buvo labai issauseja trumpi iki peciu balti plaukuciau,visai neseniai jie pradejo slinkti  blush2.gif tada puoliau jieskotis informacijos ,kaip tai galima sustabdyti ir atgaivinti plauka smile.gif radau jusu foruma ir ten perskaiciau apie visagali pantogara  ax.gif nuejau i vaistine nusipirkau pradejau vartoti ,na ir ka manote  bigsmile.gif  esu begalo patenkinta plaukai nebeslenka,atsirado eziukas ant virsugalvio ir plaukai per du menesius vartojimo paaugo iki liemeneles uzsegimo ohmy.gif o jau maniau , kad niekaip ju neatsiauginsiu smile.gif  blush2.gif tad nusprendziau gerti visa kursa. beto man dar galiukus labai atgaivino arganu aliejukas rafinuotas pirkau ji vitrinos parduotuveje ,kas manau irgi pristabde plauku luzinejima gal net slinkima  blush2.gif smile.gif.linkiu sekmes atstatinejnt plaukucius ir stabdant plauku slinkima smile.gif ax.gif
Papildyta:

saulute labas ir tau smile.gif as bandziau gerti perfektil tai mane labai pykino nuo ju ... gal pabandyk vel gerti ta gelezi juk moterims jos visada truksta tikrai nepakenks as manau:) ax.gif

geriau pasitikrint ar tos gelezies tikrai truksta, nes kazkas sake, kad pradejus vartot, pradejo stipriai vemt.. kai nustojo, vel gerai buvo.. tai matyt nereikalinga ta gelezis buvo.
Atsakyti