QUOTE(sandrytė_ @ 2012 09 13, 17:30)
ka geri? mano feritino rodiklis 5,4, tai prirase tardyferono.. nors kiek zinau tipo yra geresniu.. tai galvoju ar verta keist, ar pasilikt prie tu paciu.
Man irgi tardyferoną išrašė, geriu po vieną tabletę rytais prieš valgį. dabar jau antrą pakuotę pradėjau, reikia tris išgert ir vėl tirtis
Bet įdomiausia, kad hemoglobinas mano geras 125, o va feritinas va koks mažas
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 09 13, 17:39)
o man del hormonines kontracepcijos slenka
jau metai kaip slenka ... dabar po nedaug (iki 50 plauku,taciau visi su saknimis,o ju vietoje vos vienas kitas pukelis teatauga )
Irgi viska issityriau - skydliauke, krauja ,hormonus ,feritina, mikro ir makroelementus is plauko ,dermatologai ,endokrinologai ir t.t. ir pan .
Ko tik nebandziau -ir Pantogar (puse metu) ,ir varnalesu alieju (dar labiau slinko nuo jo) ,ir purskiama minoxidil 2% ... Siaip neblogas kremas Himalaya nuo slinkimo
Manau kol hormonai negrys i savo vezias tol slinks ka betepciau,ka bevartociau ...
Tik labai jau liudna ziureti kasryta i plinkanti pakausi
jau metai kaip slenka ... dabar po nedaug (iki 50 plauku,taciau visi su saknimis,o ju vietoje vos vienas kitas pukelis teatauga )
Irgi viska issityriau - skydliauke, krauja ,hormonus ,feritina, mikro ir makroelementus is plauko ,dermatologai ,endokrinologai ir t.t. ir pan .
Ko tik nebandziau -ir Pantogar (puse metu) ,ir varnalesu alieju (dar labiau slinko nuo jo) ,ir purskiama minoxidil 2% ... Siaip neblogas kremas Himalaya nuo slinkimo
Manau kol hormonai negrys i savo vezias tol slinks ka betepciau,ka bevartociau ...
Tik labai jau liudna ziureti kasryta i plinkanti pakausi
Na bet 50 tai yra labai mažai, ypač, jeigu plaukai ilgi, kad man tiek išslinktų per dieną Jūs nenorėkit, kad visai neslinktų, taip nebūna Ir, jeigu tiek mažai išslenka, jūs nenorėkit kad jau ežiukas pas jūs būtų.