Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(sandrytė_ @ 2012 09 12, 20:18)
Kai feritinas per mazas negu turi but norma, tai jau reiskia turite anemija (mazakraujyste). o kada mazakraujyste buna, tai ir plaukai slenka nezmoniskai, ir odos problemos buna.. ir daug visokiu kitokiu problemu

Tai tiek ir aš žinau, mane konkrečiai feritino ir slinkimo sąsajos domina biggrin.gif

QUOTE(Rasytee @ 2012 09 12, 20:30)
esu kazkur skaicius apie feritina kad net jei jis yra normos ribose bet mazesneis nei 70 vienetu tai gali but slinkimo priezastis

Ačiū, gal turit patirties kaip jį atstatyt?
Atsakyti
Malena kad pas mane jis 80 o plaukai slenka del kitos priezasties .
bet pernai buvo hemoglobinas ant apatines ribos tai bandziau naturaliais budais atstatinet ir siemet jis puikus smile.gif geriau sultis , valgiau daugiau mesos ir atsistate
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 12, 19:37)
Tai tiek ir aš žinau, mane konkrečiai feritino ir slinkimo sąsajos domina biggrin.gif

Tai tokia ir yra sasaja: kai truksta feritino, diagnozuojama mazakraujyste (tiksliau- Fe stokos anemija, nes yra ne viena anemiju rusis). Vienas is mazakraujystes simptomu yra plauku slinkimas.
O Fe tyrima rekomend. atlikti kartu su feritino, nes Fe kiekis kraujyje yra nepastovus net paros begy. Feritino tyrimas yra tikslesnis smile.gif
Atsakyti
[quote=Malena,2012 09 12, 19:37]

jei butumet tiek zinojusi tai nebutu iskiles klausimas ar labai tas feritinas susijes su slinkimu. del plauku slinkimo gali but kaltas ne vien feritinas (cia kalbu apie gilesnes priezastis). ir del skydliaukes labai slenka plaukai. todel jei yra nezmoniskas plauku slinkimas ir tesiasi ypac ilgai, tai reiktu stebet ir kitus simptomus ir veliau darytis atitinkamus tyrimus. feritina tiriasi kiek zinau tada, kai yra galima anemija.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 12, 21:24)
Tai tokia ir yra sasaja: kai truksta feritino, diagnozuojama mazakraujyste (tiksliau- Fe stokos anemija, nes yra ne viena anemiju rusis). Vienas is mazakraujystes simptomu yra plauku slinkimas.
O Fe tyrima rekomend. atlikti kartu su feritino, nes Fe kiekis kraujyje yra nepastovus net paros begy. Feritino tyrimas yra tikslesnis  smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(sandrytė_ @ 2012 09 12, 21:53)
jei butumet tiek zinojusi tai nebutu iskiles klausimas ar labai tas feritinas susijes su slinkimu. del plauku slinkimo gali but kaltas ne vien feritinas (cia kalbu apie gilesnes priezastis). ir del skydliaukes labai slenka plaukai. todel jei yra nezmoniskas plauku slinkimas ir tesiasi ypac ilgai, tai reiktu stebet ir kitus simptomus ir veliau darytis atitinkamus tyrimus. feritina tiriasi kiek zinau tada, kai yra galima anemija.

Kad iš jūsų posto info nulis.
Tyrimai daryti geležies, hemaglobino, feritino, skydliaukės. Taip kad nusiraminkit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 12, 21:22)
Ačiū 4u.gif
Kad iš jūsų posto info nulis.
Tyrimai daryti geležies, hemaglobino, feritino, skydliaukės. Taip kad nusiraminkit rolleyes.gif

jei tokius tyrimus darotes, tai turetumet zinoti visus simptomus ir pan. tai kam tada klaust ar labai tas feritinas susijes su plauku slinkimu, jeigu zinote, kad mazejant feritinui, vystosi anemija ir anemijos vienas is simptomu yra slenkantys plaukai? g.gif jei zinot savo feritino rodikli, tuomet ir ziurekit ar jis gali but susijes su slinkimu labai, ar nelabai. mirksiukas.gif
Atsakyti
nesigincykit o tai paumes plauku slinkimas biggrin.gif
Atsakyti
jo jo biggrin.gif paskui plikos vaiksciosim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! Man tai vienu tarpu baisiai slinko plaukai po sviesinimo, net bijojau juos liesti,ka jau kalbeti apie ju plovima ir sukavima. O pradejo slinkti tai po puses metu, ne is kart. Man asmeniskai padejo Fitoval, naudojau viska is tos serijos kartu: sampuna, vitaminus ir losijona. Dar tokiu atveju labai padeda vitaminai nescioms, juos netgi rekomenduoja pagerti po ivairiu ligu ir antibiotiku kurso, nes labai stiprina organizma. As juos geriu dabar, nors plaukai neslenka,bet noriu pagreitinti ju augima.
Ju sudetyje yra labai geras kiekis gelezies, kalcio , folio rugsties, B grupes vitaminu. Na, man tai padeda, rezultatu nesiskundziu. Bet kuriuo atveju,vartojant ivairias priemones ir vitaminus rezultatas pasimato tik po tam tikro laiko, minimum po menesio, todel linkiu visoms kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 12, 21:37)
Ačiū, gal turit patirties kaip jį atstatyt?

mano feritinas mažokas, tik 17, na išrašė geležies gert, žiūrėsim...
Atsakyti
QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 09 13, 14:53)
mano feritinas mažokas, tik 17, na išrašė geležies gert, žiūrėsim...

ka geri? mano feritino rodiklis 5,4, tai prirase tardyferono.. nors kiek zinau tipo yra geresniu.. tai galvoju ar verta keist, ar pasilikt prie tu paciu.
Atsakyti
o man del hormonines kontracepcijos slenka verysad.gif
jau metai kaip slenka ... dabar po nedaug (iki 50 plauku,taciau visi su saknimis,o ju vietoje vos vienas kitas pukelis teatauga doh.gif )
Irgi viska issityriau - skydliauke, krauja ,hormonus ,feritina, mikro ir makroelementus is plauko ,dermatologai ,endokrinologai ir t.t. ir pan . doh.gif
Ko tik nebandziau -ir Pantogar (puse metu) ,ir varnalesu alieju (dar labiau slinko nuo jo) ,ir purskiama minoxidil 2% ... Siaip neblogas kremas Himalaya nuo slinkimo smile.gif
Manau kol hormonai negrys i savo vezias tol slinks smile.gif ka betepciau,ka bevartociau ...
Tik labai jau liudna ziureti kasryta i plinkanti pakausi verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 13 rugsėjo 2012 - 15:39