Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 10, 18:23)
Supratau  4u.gif LInkiu sustadbyti slinkima kuo greiciau ir visam laikui  4u.gif

Kirpausi galiukus anadien, tai kirpeja rekomendavo B gr. vitaminu susileidima i raumenis (1 kart.per sav), nors as skeptiskai ziureciau  g.gif Jei nera indikacijos (B gr. vit. trukumo ar kt.), geriau ir nesileisti, nes labai lengva juos perduozuoti, - jau vien su maistu paprastai gaunam uztektinai. O ir alergine reakcija nereta b grupei.. verysad.gif Geriau biotina is iheb'o ziema, tai siaubas- spuogai, siaubingai riebi oda. Nustojau, viskas iskart praejo  smile.gif

dekui uz palinkejima smile.gif nes jau baisu darosi, atrodo imsiu ir nupliksiu unsure.gif o del B grupes vitaminu, tai tikra tiesa, kad perdozuot lengva. vienu momentu norejau pati bandyt leistis, bet patare, kad verciau gal nereikia.
Atsakyti
jau geriau nueit pas gydytoja pasitart del vitaminu vartojimo . kazkaip paskutiniu metu kirpeju patarimais nesinaudoju , pati esu baigus biologija tai kartais norisi krist nuo kedes kai pradeda kalbet apie plauku kvepavima pro galus ir dar visokius stebuklingus dalykus .
kam vartoti vitamunus kuriu organizme ir taip uztektinai ?!
Atsakyti

kam vartoti vitamunus kuriu organizme ir taip uztektinai ?!
[/quote]

tai buna, kad vitaminu ir truksta, bet geriau paciai nerizikuot isbandinet nepasitarus su ismananciu zmogum mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano nuomone, pradejus slinkt plaukams, pirma, ka galim padaryt, tai kraujo tyrima, nepagailejus susimoket uz gelezi ir feritina, paskui tikrintis skydliauke. Plius atsizvelgt i antibu vartojima, persirgtas ligas...na nieko naujo nepasakiau, tik norejau akcentuoti, kad ne ampuliu ir sampunu reikia pirmiausiai begti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 09 11, 08:37)
Mano nuomone, pradejus slinkt plaukams, pirma, ka galim padaryt, tai kraujo tyrima, nepagailejus susimoket uz gelezi ir feritina, paskui tikrintis skydliauke. Plius atsizvelgt i antibu vartojima, persirgtas ligas...na nieko naujo nepasakiau, tik norejau akcentuoti, kad ne ampuliu ir sampunu reikia pirmiausiai begti  4u.gif

visiskai sutinku, juolab, kad gelezies ir feritino tyrimai palygint tikrai nera brangus.. isivaizdavau, kad tikrai daugiau smile.gif
Atsakyti
vienam amerikos psl skaiciau kad gelezis yra toksiska ir jei jos padauginsit tai irgi gali buti slinkimo priezastis !
dar vienas dalykas del ko tikrai reik pirmiausia pasidaryt kraujo tyrimus . nors mums dazniausiai patogiau nueiti i vaistine ir nusipirkti koki vitamina...

"When dietary deficiencies are suspected, supplements may be taken. However, supplements themselves can cause problems. Our bodies can only process so much iron each day. At high doses, iron is toxic and this can itself cause hair loss. At really high doses, iron supplements will cause death. Vitamin A supplements can also cause a TE reaction in some individuals, as excessive vitamin A can also be toxic."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 11 rugsėjo 2012 - 16:05
Man tik biski koks stresiukas- iskart kerta per plaukus unsure.gif tai daznai vardan plauku labai labai stengiuosi nesinervuot biggrin.gif
Atsakyti
prasidejo sezoninis slinkimas doh.gif kokias ampules isbandet paskutiniu metu ir patiko?
Atsakyti
Sveikutes, ar gali rugpjucio viduryje prasideti rudeninis "serimasis"? biggrin.gif siaubas kas darosi, turbut tuoj plika liksiu doh.gif bijau isvis paliest plaukus sad.gif
Atsakyti
O feritinas labai susijęs su plaukų slinkimu?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 12, 17:28)
O feritinas labai susijęs su plaukų slinkimu?

Kai feritinas per mazas negu turi but norma, tai jau reiskia turite anemija (mazakraujyste). o kada mazakraujyste buna, tai ir plaukai slenka nezmoniskai, ir odos problemos buna.. ir daug visokiu kitokiu problemu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrytė_: 12 rugsėjo 2012 - 19:22
esu kazkur skaicius apie feritina kad net jei jis yra normos ribose bet mazesneis nei 70 vienetu tai gali but slinkimo priezastis
Atsakyti