Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Rasytee @ 2012 09 05, 11:04)
Miss rasei kad nori pavartot kazka pastiprint organizmui bet ar tu tikra kad tau kazko truksta?gal pasidaryk kraujo tyrimus , kam kisti i save jei istrikruju nieko nereik. Cia sakau is patirties , pasidariau tyrimus ir labai labai nustebau kad visu reikalingu vitaminu pas mane uztektinai !reiskias priezastis kitur...

as, pamenu, buvau nusprendus, kad man gelezies truksta ir del to slenka plaukai, pradejau ja gert, ir vemiau vos ne kas ryta.... blush2.gif tada supratau kad man jos nereik... blush2.gif dar dariausi tyrima , kur istyre plaukus pasako, kokiu mikroelementu organizmui truksta, daktaras buvo nustebes, kai gavo atsakymus, nes viskas pas mane normos ribose, o galvojo kad slenka nuo tam tikru mikroelementu trukumo...
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 09 04, 12:02)
vaistininke nelabai kompetentinga man pasirode, nes pradejo siulyti visokias Grazvitas ir pan biggrin.gif dar Silicea siule. net nezinau... g.gif

kodel silicea nepatiko?

QUOTE(Lu Lu @ 2012 09 05, 14:10)
as, pamenu, buvau nusprendus, kad man gelezies truksta ir del to slenka plaukai, pradejau ja gert, ir vemiau vos ne kas ryta.... blush2.gif tada supratau kad man jos nereik... blush2.gif dar dariausi tyrima , kur istyre plaukus pasako, kokiu mikroelementu organizmui truksta, daktaras buvo nustebes, kai gavo atsakymus, nes viskas pas mane normos ribose, o galvojo kad slenka nuo tam tikru mikroelementu trukumo...

kur daretes tyrima ir kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 09 04, 23:52)
lotuliukas.gif Stebėkit šunį  mirksiukas.gif Jei ką, abiems nebeslinks.

lotuliukas.gif
QUOTE(Lu Lu @ 2012 09 05, 14:10)

Būčiau labai dėkinga, kad patartumėte, ką dar turėčiau išsitirti Sorpo dėl plaukų slinkimo, nes kaip tik eisiu profilaktinio patikrinimo, gausiu atsakymą dėl geležies, kalio ir magnio. Skydliaukę neseniai tyriausi, viskas kol kas gerai.
Man plaukai slenka jau kelinti metai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 23, 23:10)
o as netikiu stebuklingu serumu poveikiu, netikiu nei sampunais nei purskalais nuo slinkimo- man nepadejo. esu isitikinusi, kad slinkima reikia gydyti is vidaus, ieskoti problemos (kraujo tryrimas, endokrinologo konsultacija), bandziaukruva priemoniu :serumai, ampules, purskalai, sampunai ir t.t.= 0 rezultato. asmeniskai man padejo biotinas-tikrai efektyviai po 2 men. nustojo slinkt,  dariau ir darau naturaliu alieju kaukes+saknu masazas, dilgeliu arbata (gelezies saltinis) ir plauku skalavimas ju nuoviru.

as pries plaunant galva darausi kauke su alyvuogiu aliejumi,laikau iki 2,5h net uzdejusi maiseli.Tada dilgeliu sampunu isplaunu,darausi kauke poto ir i dregnus plaukus i oda imasazuoju dilgeliu skysti.Pastebejau pagerejima tik po to,kai ranksluosciu nebetrinu plauku.susuku ir leidziu jiems isdziuti.tada ir sukavimas palengvejo.Poto i sausus dar perbraukiu kerastase aliejuka.
Buvau pas odos gydytoja,paziurejo vitaminus maitinancioms ir pasake,kad biotino per mazas kiekis juose.Delto geriu papildomai kitus,bet darau pertrauka.Jokiu tyrimu nedare,apziurejo galva ir pasake odoje nera jokios ligos.Kraujo tyrimus dariausi tik nescia.Teko vartoti gelezi,nes gimdymo metu buvo trukumas.Nezinau ar del gelezies trukumo galetu slinkti plaukai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 05 rugsėjo 2012 - 20:05
QUOTE(Svajaaa @ 2012 09 04, 14:59)
O koks skaitosi pilnas kursas pantogar?

Ant pakuotes raso 3-6men. reikia vartoti. As vartojau 6 men. Nes as realu pagerejima pastebejau gal tik po 3-4 pakuotes. Man tikrai sustabde slinkima sis vaistukas. Be to dariau ir darau toliau begale visokiu kaukiu is naturaliu alieju ir EA. Bukle plauku pagerejo.
Atsakyti
QUOTE(gyvenkim linksmiau @ 2012 09 05, 20:26)
lotuliukas.gif

Būčiau labai dėkinga, kad patartumėte,  ką dar turėčiau išsitirti Sorpo dėl plaukų slinkimo, nes kaip tik eisiu profilaktinio patikrinimo, gausiu atsakymą dėl geležies, kalio ir magnio. Skydliaukę neseniai tyriausi, viskas kol kas gerai.
Man plaukai slenka  jau kelinti metai  verysad.gif

man plaukai slenka jau 16 metu ir manau,kad 99% nuo plauku dazymo, 50% nuo streso ir Hormonu.Darau ivairias proceduras,lyg maziau skilineja.Anksciau net plauku viduryje budavo iluzusiu.
Odos gydytoja patare dazyti atsargiai,kiek imanoma neliesti odos dazant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 05 rugsėjo 2012 - 22:12
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 05, 12:04)
Miss rasei kad nori pavartot kazka pastiprint organizmui bet ar tu tikra kad tau kazko truksta?gal pasidaryk kraujo tyrimus , kam kisti i save jei istrikruju nieko nereik. Cia sakau is patirties , pasidariau tyrimus ir labai labai nustebau kad visu reikalingu vitaminu pas mane uztektinai !reiskias priezastis kitur...

kad pasidariusi as visus tyrimus. sveika kaip ridikas bigsmile.gif bet kazkodel plauku tai nebera doh.gif tai sakau, jei Pantogar padejo, tai vadinasi vistik kazko gal truko...
o tyrimus tai tuos pagrindinius dare: kraujo, slapimo, skydliaukes, dar kraujo pora kart kartojo, kardiograma net dare. liktais viskas g.gif zodziu viskas pas mane super biggrin.gif
bet folio rugsti tai ne vien nesciosios vartoja ar ne? g.gif gal neprosal ir man butu, pakenkti tai neturetu. arba zuvies isvis nevalgau, gal kokiu zuvies tauku ar pan. net nezinau. noriu organizma pastiprinti, kaip maro bijau pasikartojimo to kosmaro schmoll.gif

labai uzjauciu kam slenka plaukai verysad.gif kaip visos mano drauges sako: jei jau tau nuslinko, vaidnas bet kam gali... (nes niekad gyvenime net sezoninio slinkimo nesu turejus, apskritai jokio slinkimo)
Atsakyti
Sveikos mergytes,

Visada turejau grazius sveikus plaukus, ilgus, po gimdymo gerokai slinko, naudojau Bio+ seruma, sampuna, kazkiek sustabde, po to geriau vitaminus neatsimenu gerai kokius, bet nesaziningai geriau, todel nepasakysiu rezultato, po to praejo 4metai. Plaukai buvo apstoje slinkti, gerokai paaugo - iki liemens. Per pastaruosius metus patyriau nemenka stresa ir vel plaukai pradejo slinkti, bet paskutiniu metu ypatingai!!! Esu tamsi, taigi namie grindys pilnos plauku, jau nekalbu apie tai kiek isslenka kai maudausi, sukuoju doh.gif blink.gif is storos kasos liko kaip pelytes uodega, jau net nebezinau ka daryti. Kreipiuosi i jus su klausimu, kurie vitaminai tikrai efektyvus? Serumai ar sampunai? Kaip imanoma sustabdyti ta slinkima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 07 rugsėjo 2012 - 16:17
Sveikos smile.gif man tai plaukai greiciausiai slenka del gelezies trukumo, tai nelabai kas ir padeda is kitu priemoniu. bet girdejau panos labai gerai atsiliepia apie saknu trynima cesnaku smile.gif isbandykit, gal kam pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrytė_ @ 2012 09 09, 15:32)
Sveikos smile.gif man tai plaukai greiciausiai slenka del gelezies trukumo, tai nelabai kas ir padeda is kitu priemoniu. bet girdejau panos labai gerai atsiliepia apie saknu trynima cesnaku smile.gif isbandykit, gal kam pades smile.gif

Labas, o kam jums kitos priemones, jei zinote priezasti ir vieninteli jusu atveju slinkimo stabdymo buda? 4u.gif
Atsakyti
Labas, o kam jums kitos priemones, jei zinote priezasti ir vieninteli jusu atveju slinkimo stabdymo buda? 4u.gif

parasiau kitoms patarima apie cesnaka, o man kaip sakiau niekas nepadeda is kitu priemoniu. o apie gelezies trukuma suzinojau neseniai, kai jau buvo daug visko bandyta. ir cesnakas man tikrai nera tas budas kuris padeda, juk rasiau kad girdejau, jog gerai atsiliepia, todel galbut KAM NORS pades. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrytė_: 10 rugsėjo 2012 - 16:44
QUOTE(sandrytė_ @ 2012 09 10, 16:36)

parasiau kitoms patarima apie cesnaka, o man kaip sakiau niekas nepadeda is kitu priemoniu. o apie gelezies trukuma suzinojau neseniai, kai jau buvo daug visko bandyta. ir cesnakas man tikrai nera tas budas kuris padeda, juk rasiau kad girdejau, jog gerai atsiliepia, todel galbut KAM NORS pades. mirksiukas.gif

Supratau 4u.gif LInkiu sustadbyti slinkima kuo greiciau ir visam laikui 4u.gif

Kirpausi galiukus anadien, tai kirpeja rekomendavo B gr. vitaminu susileidima i raumenis (1 kart.per sav), nors as skeptiskai ziureciau g.gif Jei nera indikacijos (B gr. vit. trukumo ar kt.), geriau ir nesileisti, nes labai lengva juos perduozuoti, - jau vien su maistu paprastai gaunam uztektinai. O ir alergine reakcija nereta b grupei.. verysad.gif Geriau biotina is iheb'o ziema, tai siaubas- spuogai, siaubingai riebi oda. Nustojau, viskas iskart praejo smile.gif
Atsakyti