Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Sveikos wink.gif

kadangi nustojo slinkti plaukai, pabaigiau kursta Pantogar. tai dabar noreciau ka nors naudoti, kad seip stiprinti organizma, kad nepasikartotu slinkimas. galvoju gal kokia Folio rugsti nusipirkti. cia ne plaukams, bet profilaktiskai gal visai nieko butu? ar gal ka patartumet? vaistininke nelabai kompetentinga man pasirode, nes pradejo siulyti visokias Grazvitas ir pan biggrin.gif dar Silicea siule. net nezinau... g.gif

tiesa su tuo Pantogaru tai biski nesamone atsitiko, paskutini lapeli, jau nepilna, suo sugrauze doh.gif tikiuos jei ne visiskai visa kursa sugeriau, nieko tokio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss Bisbigli: 04 rugsėjo 2012 - 11:02
QUOTE(re55 @ 2012 09 04, 10:45)
Kokios firmos? Gal rusiška linija " Репейник"?

Taip, man cia atradimas nerealus biggrin.gif Labai pamegau sia linija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 09 04, 12:02)
Sveikos wink.gif

kadangi nustojo slinkti plaukai, pabaigiau kursta Pantogar. tai dabar noreciau ka nors naudoti, kad seip stiprinti organizma, kad nepasikartotu slinkimas. galvoju gal kokia Folio rugsti nusipirkti. cia ne plaukams, bet profilaktiskai gal visai nieko butu? ar gal ka patartumet? vaistininke nelabai kompetentinga man pasirode, nes pradejo siulyti visokias Grazvitas ir pan biggrin.gif dar Silicea siule. net nezinau... g.gif

tiesa su tuo Pantogaru tai biski nesamone atsitiko, paskutini lapeli, jau nepilna, suo sugrauze doh.gif tikiuos jei ne visiskai visa kursa sugeriau, nieko tokio ax.gif

O koks skaitosi pilnas kursas pantogar?
Atsakyti
QUOTE(Mnemė @ 2012 09 04, 11:45)
apie daug ka yra simtai straipsniu!!!!

ar skaitet sia ir praeita tema pries parasydama savo klausima g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2012 09 04, 13:30)
Taip, man cia atradimas nerealus  biggrin.gif  Labai pamegau sia linija thumbup.gif

Šampūnas tai nelabai, o purškiamas aliejukas ir kaukė man patinka. Serumo nebandžiau. Kaip jį naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 04, 18:33)
ar skaitet sia ir praeita tema pries parasydama savo klausima  g.gif ?

o jus perskaitot visas temas nuo a iki z esancias SM? g.gif kaip matau nera ka su jumim diskutuot,soriukas rasiu kas bendraus o ne soks i akis mirksiukas.gif
Atsakyti
taip tema kuri man rupi as perskaitau ir net ne viena , jei nerandu atsakymu i sau randama klausima tada klausiu ir t.t
Atsakyti
pavydziu kad turit tiek laisvo laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 09 04, 12:02)
Sveikos wink.gif

lotuliukas.gif Stebėkit šunį mirksiukas.gif Jei ką, abiems nebeslinks.
Atsakyti
QUOTE(Mnemė @ 2012 09 04, 22:16)

Matom, kad turit du vaikucius smile.gif bet as taip pat turiu du maziukus, Rasytee irgi smile.gif Plauku slinkimas po gimdymo yra naturalus reiskinys, nepergyvenkit 4u.gif bet jei labai del to isgyvenat, pagerkit vitaminu, galit ampoliu kokiu itrinti, arba tiesiog ricinu aliejaus kaukes daryt, irtinat ir paliekat nakciai, ryte nuplaunat. Dabar yra tokia pasiula tu priemoniu nuo plauku slinkimo, kad sunku ir patarti doh.gif jus turbut maitinat leliuka, tai rinkciausi naturalesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 09 04, 14:59)
O koks skaitosi pilnas kursas pantogar?

3 pakuotes, 6 pakuotes. as 3 sugeriau, slinkimas dingo po pirmos su puse gal taip panasiai g.gif

QUOTE(Mnemė @ 2012 09 04, 21:05)
o jus perskaitot visas temas nuo a iki z esancias SM? g.gif kaip matau nera ka su jumim diskutuot,soriukas rasiu kas bendraus o ne soks i akis mirksiukas.gif

kai reikia tai ir perskaitau, prisirasau ant lapelio visokiu geru dalykiuku, jei nerandu atsakymu i savo klausimas tada cia parasau smile.gif

QUOTE(Rasytee @ 2012 09 04, 22:30)
taip tema kuri man rupi as perskaitau ir net ne viena , jei nerandu atsakymu i sau randama klausima tada klausiu ir t.t

butent drinks_cheers.gif

QUOTE(Mnemė @ 2012 09 04, 23:16)

kiek cia to laiko, greit akim prameti ir viskas, ne viska butina skaityti, kas jums neaktualu ir praleidziat mirksiukas.gif

QUOTE(re55 @ 2012 09 04, 23:52)
lotuliukas.gif Stebėkit šunį  mirksiukas.gif Jei ką, abiems nebeslinks.

na jau praejo laiko, antra savaite. aisku buvau issigandus, bet nieko neatsitiko. jam slinkimas nera aktualus smile.gif bet galetu greiciau ataugti kirpimo brokas biggrin.gif
Atsakyti
Miss rasei kad nori pavartot kazka pastiprint organizmui bet ar tu tikra kad tau kazko truksta?gal pasidaryk kraujo tyrimus , kam kisti i save jei istrikruju nieko nereik. Cia sakau is patirties , pasidariau tyrimus ir labai labai nustebau kad visu reikalingu vitaminu pas mane uztektinai !reiskias priezastis kitur...
Atsakyti