Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Pantogaras tinka jei plauku slinkimas nera androgeninis , jei jums androgeninis tai nepades , nebent minimaliai
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 02, 17:33)
Pantogaras tinka jei plauku slinkimas nera androgeninis , jei jums androgeninis tai nepades , nebent minimaliai

Kaip suprasti androgeninis?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 09 02, 20:51)
Kaip suprasti androgeninis?

internete labai daug info ax.gif paskaitykit tikrai aiskiau bus nei as bandysiu keliais sakinias apibudint
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 02, 20:04)
internete labai daug info  ax.gif paskaitykit tikrai aiskiau bus nei as bandysiu keliais sakinias apibudint

Rasytee, o jusu koks slinkimas ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 09 02, 22:48)
Rasytee, o jusu koks slinkimas ?  4u.gif

ryt turesiu tikslia diagnoze , nes gausiu paskutinius tyrimus . bet pagal gydytojos daryta tyrima mano 33% plauku telogeno fazeje , tai reiskia kad daug mieganciu sad.gif turetu but iki 10% . plaukas trumpai auga ir greit iskrenta , todel nuolatos man jie ir slenka ir vis ataugineja doh.gif norit stabdyti toki slinkima reik skatint augima ir naudot priemones kurios ilgina augimo faze . Gydytoja svarste apie rogaine vartojima unsure.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuriai plaukai pradejo slinkti po gimdymo ir po maitinimo (o)..(o),dar maitinu ir iki siol,nu kazkas baisaus,varnalesu aliejum tepu,nusipirkau ampuliu nuo slinkimo,dilgeliu nuoviru skalauju,vitaminu nusipirkau maitinanciom,efekto kol kas jokio... verysad.gif
Atsakyti
simtai straipsniu yra apie plauku slinkima po nestumo ir kodel jie slenka ir kada baigs slinkti !
Papildyta:
Lu Lu atsimenu Jus nuo senai kad kovojate su slinkimu. kokie rezultatai?kokia bukle dabar? ar zinot kodel slenka?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 03, 16:30)
simtai straipsniu yra apie plauku slinkima po nestumo ir kodel jie slenka ir kada baigs slinkti !
Papildyta:
Lu Lu atsimenu Jus nuo senai kad kovojate su slinkimu. kokie rezultatai?kokia bukle dabar? ar zinot kodel slenka?

O taip, as labai seniai jau su slinkimu kovoju...man genetinis... unsure.gif ilgai netikejau kad taip gali buti, bet deja.. jau isbandzius viska, laukia irgi regaine doh.gif
man jau 7-8 metai slenka, bet is tikruju plauku bukle dar patenkinama, siaip niekas is aplinkiniu nepastebi, kad turiu bedu su plaukais, bet as jau labai matau pakitimus...pastoviai kazka tepu, geriu, itrinu...bet rezultato nelabai matau. del regaine , tiesiog bijau pradet ji naudot, kai pasiskaitau anotacija... unsure.gif
o kur daretes tyrimus ? pas kokia daktare ejot ?
as taip pat jus prisimenu, vis matau uzsukat i sia tema.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 03 rugsėjo 2012 - 21:12
as buvau atsiauginus plaukus ir gan gerus bet po kiek laiko vel viskas po biski isslinko , tai daba rkaip "atgaminu" tai kol trinu/ geriu vitaminus t.y kol skatinu augima tol man jie auga o kai nustoju po pusmecio vel pradeda slinkti .
as buvau sugiharoj , pas Sabuniene
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Ilgai skaiciau temas apie plauku bedas ir nusprendziau parasyti tik dabar, kai viskas baigesi, pagaliau doh.gif Plaukai slinkt pradejo nuo ziemos, baige tik va gal pries savaite (baisu prisisneket dabr smile.gif )
Manau buvo susidejes stresas+liga+stipriu vaistu vartojimas. Mano plauku bute budavo daugiau nei suns, krisdavo kasom, vengdavau plauti galva, kad tik kuo maziau judint, nes galvojau, kad tikrai nupliksiu. Pries 1men. pradejau gerti Pantogar ir va visai neseniai atradau man labai tikusia varnalesu aliejaus plaukam visa serija (sampunas+kauke+aliejukas+serumas), plaukai nustojo slinkt.
Vaizdas dabar tai ne koksai, o anksciau tiek plauku buvo, kad net skalstymo nesimatydavo, o dabar plike sviecia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2012 09 04, 07:24)
Sveikos merginos 4u.gif
.Pries 1men. pradejau gerti Pantogar ir va visai neseniai atradau man labai tikusia varnalesu aliejaus plaukam visa serija (sampunas+kauke+aliejukas+serumas), plaukai nustojo slinkt.

Kokios firmos? Gal rusiška linija " Репейник"?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 03, 17:30)
Papildyta:

apie daug ka yra simtai straipsniu!!!!
Atsakyti