Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Sena tema

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 22, 16:34)
Sveikos, į temos pabaigą jungiuosi ir aš.
Nes šian eilinį kartą posmą nublioviau žiūrėdama į vonioje gulinčius savo plaukus. Šukuot ir bijau  doh.gif

Tas liaudiškas priemones mažiau ar daugiau išbandžiau, dėl brangių priemonių vis abejoju, ar verta????

Gal šitą http://harmonylife.l...CFUFG3wodX0ur0w kas bandėt?

Šiaip streso mano gyvenime pakanka, bet rimtų sveikatos problemų lyg ir neturiu  g.gif

4u.gif
Atsakyti

Dabar toks didziulis pasirinkimas tu priemoniu nuo slinkimo, kad akys raibsta doh.gif As asmeniskai sito nebandziau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 23 birželio 2012 - 18:27
o as netikiu stebuklingu serumu poveikiu, netikiu nei sampunais nei purskalais nuo slinkimo- man nepadejo. esu isitikinusi, kad slinkima reikia gydyti is vidaus, ieskoti problemos (kraujo tryrimas, endokrinologo konsultacija), bandziaukruva priemoniu :serumai, ampules, purskalai, sampunai ir t.t.= 0 rezultato. asmeniskai man padejo biotinas-tikrai efektyviai po 2 men. nustojo slinkt, dariau ir darau naturaliu alieju kaukes+saknu masazas, dilgeliu arbata (gelezies saltinis) ir plauku skalavimas ju nuoviru.
Atsakyti
Na, rimtų sveikatos problemų atrodo neturiu,kraujas geras.
Žibalą, dilgeles, čemeryčias, rozmarino aliejų naudojau/ naudoju.

Bet ... verysad.gif
Atsakyti
o tevu, seneliu plauku nagu ragu bukle kokia? labai gali buti, kad paveldeta. hormonu tyrimus siulyciau darytis vos ne visus is eiles. bet cia jau kai TIKRAI slenka, o ne iskrenta simtas plauku per diena (kas yra norma)
Atsakyti
lyg neturėjo tokių bėdų g.gif
bent jau pakankamoj jaunystėj g.gif
Atsakyti
o jum seniai plaukai slenka? anksciau slinko? kiek buvo metu, kai pradejo slinkt? ir rimtai, susiskaiciuokit kiek tiksliai plauku isslenka per diena. nes jeigu stori ar tamsus, tai gal tik atrodo, kad labai labai daug?
Atsakyti
man kad ir slenka tie plaukai bet jų kaip yra taip yra biggrin.gif kol kas dėl to nepergyvenu nes nei kiek nepastebėjiau, kad kažkas negerai pasidarytų su mano plaukais ar plonesni jie pasidarytu ar ne.. ždž jokių pokyčių, bet slenka tai kuokštais g.gif
ir šiaip savo plaukais nuo gimimo nesiskundžiau niekada visada stori buvo ir jų labai daug. kai blondinė buvau jš buvo daug ir stori dabar esu juoda ir vistiek tai pat kiek buvo taip ir yra nors plaukai smunka kokie 3 metai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell_: 24 birželio 2012 - 20:49
sveikos, man irgi plaukai slenka jau 10 metų kokia.. draugė pasibaisėjusi pareiškė, kad šeriuosi kaip jos katinas, aš irgi nesidžiaugiu, nes visur mano kudlos ant šviesių grindų mėtosi.. na slenka baisiai, tiesa, vis dar turiu pakankamai plaukų. Tyrimus skydliaukės bei hormonų esu pasidariusi, priežastis ne ta.. taigi, nusipirkau vichy apulių ir pažadu parašysiu po kurso ar padėjo. Be to darysiu eksperimentą ir bandysiu skaičiuoti, kiek man tų plaukų iškrenta.. žiemą tepiau varnalėšų aliejumi, lyg ir pradėjo truputį, bet tik apleidau ir vėl slinkimas prasidėjo..
Atsakyti
QUOTE(Elafonisse @ 2012 07 02, 12:56)
sveikos, man irgi plaukai slenka jau 10 metų kokia.. draugė pasibaisėjusi pareiškė, kad šeriuosi kaip jos katinas, aš irgi nesidžiaugiu, nes visur mano kudlos ant šviesių grindų mėtosi.. na slenka baisiai, tiesa, vis dar turiu pakankamai plaukų. Tyrimus skydliaukės bei hormonų esu pasidariusi, priežastis ne ta.. taigi, nusipirkau vichy apulių ir pažadu parašysiu po kurso ar padėjo. Be to darysiu eksperimentą ir bandysiu skaičiuoti, kiek man tų plaukų iškrenta.. žiemą tepiau varnalėšų aliejumi, lyg ir pradėjo truputį, bet tik apleidau ir vėl slinkimas prasidėjo..

lauksiu atsiliepimų.
dabar lyg akcija Fitoval linijai plaukams. Galvoju,gal pamėgint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 07 02, 12:59)

lauksiu atsiliepimų.
dabar lyg akcija Fitoval linijai plaukams.  Galvoju,gal pamėgint g.gif

fitovalio ir kapsules ir sampuna bandziau, absoliuciai jokio poveikio, tik pykindavo nuo tu papildu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 02 liepos 2012 - 17:23
As jau pries kelis menesius baigiau Pantogaro kursa (6 men.). Rezultatu esu patenkinta. Tikrai nebeslenka plaukai schmoll.gif Na, iskrenta tiek, kiek ir turetu, bet tikrai sustabde man ta baisu slinkima doh.gif Be to, ir pats plaukas pasidare geresnis.
Kai dar geriau Pantogar, skaiciau cia (SM), kad po to, kai pabaigsiu, greiciausiai ir vel prades slinkti plaukai. Man, aciu D, to nebuvo schmoll.gif Plaukai atsistate thumbup.gif
Zinoma, be Pantogaro, naudojau ir ivairiausias priemones: sampunus, losjonus, ampules ir t.t. Taip pat geriau kartu su Pantogar ir Biotina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 03 liepos 2012 - 19:50