Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style - Vaikiukai

Sensi , jei Jemos nepribaigei, tai mane tikrai su tom mergaitem. noriu, o neturiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 08 08, 09:14)
Sensi , jei Jemos nepribaigei, tai mane tikrai su tom mergaitem. noriu, o neturiu sad.gif

Bet zinokit berniukus stilingai aprengti daug paprasciau wink.gif Ypac jei patinka butent toks stilius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 08 08, 12:27)
Bet zinokit berniukus stilingai aprengti daug paprasciau wink.gif Ypac jei patinka butent toks stilius  bigsmile.gif

tai va kad norisi ne paprastumo, o dirziuku, lankiuku ir kitokiu detaliu
Atsakyti
Grozekites I sveikata biggrin.gif

user posted image

http://www.justbyman...eel-jurkje1.jpg
http://www.justbyman...932833140_n.jpg

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ohoooo, kokie grožiai, nu, viena už kitą gražesnė, o spalvos, o deriniai wub.gif
Atsakyti
Netycia uztikau,kad Mango vaikiska kolekcija isleido.Labai panasus su Zara.
Man cia pats paciausias derinys wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2013 08 25, 17:10)
Netycia uztikau,kad Mango vaikiska kolekcija isleido.Labai panasus su Zara.
Man cia pats paciausias derinys  wub.gif

Laaaaaabai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus LT Mango vaikams yra? Bent jau Siauliuose tai ne...
Atsakyti
Temutė kiek apmirusi, tai reikia ,,reanimuoti"... mirksiukas.gif

user posted image

4u.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

4u.gif

user posted image

4u.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Varinija smile.gif Aciu uz atgaivinta pacia graziausia tema wink.gif Negaliu atsigrozeti... velgi kaikur grozis prasilenkia su praktiskumu, bet vistiek smile.gif Mano dicke nebenori rengtis tokiu stiliumi sad.gif Jai dabar speju viskas kas ne rozine ir kas be kazkokiu graziu piesinuku yra berniukiska. Apauni rudus aulinukus - nenoriu cia berniukiski. Aprengi kokiu Happeako groziu - nenoriu cia berniukiska. Netgi Gymboree eilinis skortas melynas keliu sluoksiu (ejimui i darzeli) siandien pasirode berniukiskas. Net uzdaviau klausima kaip gali buti sijonas berniukiskas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 10 10, 12:32)
Varinija smile.gif Aciu uz atgaivinta pacia graziausia tema wink.gif Negaliu atsigrozeti... velgi kaikur grozis prasilenkia su praktiskumu, bet vistiek smile.gif Mano dicke nebenori rengtis tokiu stiliumi sad.gif Jai dabar speju viskas kas ne rozine ir kas be kazkokiu graziu piesinuku yra berniukiska. Apauni rudus aulinukus - nenoriu cia berniukiski. Aprengi kokiu Happeako groziu - nenoriu cia berniukiska. Netgi Gymboree eilinis skortas melynas keliu sluoksiu (ejimui i darzeli) siandien pasirode berniukiskas. Net uzdaviau klausima kaip gali buti sijonas berniukiskas biggrin.gif

4u.gif visad prašom biggrin.gif
ir gerai, kad parodo savo charakteri, negalima vaiku perspausti... rozine- tai rozine... svarbiausia , kad dukryte jaustusi komfortabiliai... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti