Penas akims si temute
Papildyta:
Papildyta:
Sensi, nors tik viena mergyte (o man aktualiau jos) visgi pribaiget... Nu sia tema myliu nuo pirmos i ja ikeltos foto. Gaila, kad tik nemazai nepraktisku deriniu (klimato atzvilgiu), bet stiliukas... mmmm.....
QUOTE(addicted @ 2013 07 31, 19:25)
[/url]
Šita suknytę užsisaugojus savo kompe kažkada... Norėjau prašyt siuvėjos, kad kažką panašaus sumeistrautų
Papildyta:
Papuošiu ir aš temutę:
Va šita man
Tikrai paskutine labai... Ir kai pagalvoji nieko mandro. Tympuciu tokiu reiketu, o toki megztuka manau ne viena auksaranke numegztu...
Gaila, kad parduotuvese tokiu groziu beveik nebuna. O aukstoji mada daznai neikandama musu vaikuciams
Gaila, kad parduotuvese tokiu groziu beveik nebuna. O aukstoji mada daznai neikandama musu vaikuciams
Manau,kad tikrai nebutini garsus brendai ir aukstoji mada,kad stilingai vaikuti papuosti Daug ka gali mamytes auksarankiu pagalba susikurti,tuo labiau,kad kai kurie dalykai,kaip kad pvz megzti is mados neiseina. Svarbiausiai pasirinkti tinkama modeliuka ir spalvas
JEma, imesiu dar kelias panikes,tikiuosi nepribaigsiu visiskai
Gal nelabai street, nu bet kaip grazu...
JEma, imesiu dar kelias panikes,tikiuosi nepribaigsiu visiskai
Gal nelabai street, nu bet kaip grazu...
Labas rytas Sensi - ACIU. Nerealliu groziu prikrovei O del brandu zinomu tai visiskai sutinku, kad jie tikrai nebutini. Ir naujausios kolekcijos nebutinos. Svarbu tureti megstama stiliuka, juo sekti ir siektiek pasistengti. Tik sakau gaila, kad bent jau sis stiliukas daznai nepraktiskas del klimato. Buna per silta avalyne, arba salikas prie trumpu rankoviu ar tai kepure megzta Nu bet...
As tai labai seniai seku sia tema ir tiesa pasakius visas man patinkancias nuotraukas issisaugau i atskira folderi. Tai vat ir dabar tikrai daug teks vel issaugoti nes jau groziu groziai...
As tai labai seniai seku sia tema ir tiesa pasakius visas man patinkancias nuotraukas issisaugau i atskira folderi. Tai vat ir dabar tikrai daug teks vel issaugoti nes jau groziu groziai...