Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style - Vaikiukai

Penas akims si temute biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 07 rugpjūčio 2013 - 18:13
Sensi, nors tik viena mergyte (o man aktualiau jos) visgi pribaiget... Nu sia tema myliu nuo pirmos i ja ikeltos foto. Gaila, kad tik nemazai nepraktisku deriniu (klimato atzvilgiu), bet stiliukas... mmmm.....
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 07 rugpjūčio 2013 - 19:06
QUOTE(addicted @ 2013 07 31, 19:25)

Šita suknytę užsisaugojus savo kompe kažkada... Norėjau prašyt siuvėjos, kad kažką panašaus sumeistrautų smile.gif
Papildyta:
Papuošiu ir aš temutę:

Va šita man wub.gif

user posted image
Atsakyti
Tikrai paskutine labai... smile.gif Ir kai pagalvoji nieko mandro. Tympuciu tokiu reiketu, o toki megztuka manau ne viena auksaranke numegztu...
Gaila, kad parduotuvese tokiu groziu beveik nebuna. O aukstoji mada daznai neikandama musu vaikuciams sad.gif
Atsakyti
Manau,kad tikrai nebutini garsus brendai ir aukstoji mada,kad stilingai vaikuti papuosti smile.gif Daug ka gali mamytes auksarankiu pagalba susikurti,tuo labiau,kad kai kurie dalykai,kaip kad pvz megzti is mados neiseina. Svarbiausiai pasirinkti tinkama modeliuka ir spalvas ax.gif

JEma, imesiu dar kelias panikes,tikiuosi nepribaigsiu visiskai biggrin.gif
Gal nelabai street, nu bet kaip grazu... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 08 07, 17:25)

jau sitas kad grazus wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif Sensi - ACIU. Nerealliu groziu prikrovei wink.gif O del brandu zinomu tai visiskai sutinku, kad jie tikrai nebutini. Ir naujausios kolekcijos nebutinos. Svarbu tureti megstama stiliuka, juo sekti ir siektiek pasistengti. Tik sakau gaila, kad bent jau sis stiliukas daznai nepraktiskas del klimato. Buna per silta avalyne, arba salikas prie trumpu rankoviu ar tai kepure megzta biggrin.gif Nu bet...
As tai labai seniai seku sia tema ir tiesa pasakius visas man patinkancias nuotraukas issisaugau i atskira folderi. Tai vat ir dabar tikrai daug teks vel issaugoti nes jau groziu groziai... wub.gif
Atsakyti