O čia temos pagyvinimui iš interneto platybių Gražu
mano lino kepurytes
daugiau niekada bent jau kitiems nedarysiu is lino, prasikeikiau kaip turi buti, kietas gyvate labai
daugiau niekada bent jau kitiems nedarysiu is lino, prasikeikiau kaip turi buti, kietas gyvate labai
Sveikos ačiū Black kitty už schemele
Murce, Natulione, AisLu jūsųs visų darbeliai fantastiškai gražūs
Murce, Natulione, AisLu jūsųs visų darbeliai fantastiškai gražūs
QUOTE(Eneja @ 2012 06 29, 14:00)
JO, sitos labai fainos, rusaiciu forume net su paaiskinimu yra, kazkuri buvo i ansktesnes temas imetus, bet kai ppadaryt ta krasteli kad taip graziai stovetu? Kas nors bandet?
Papildyta:
Ui,pamirsau pagirt visas!!! Labai grazios kepurytes! Va mano naujausias darbukas su ivairiaspalviais siulais(rastelis super,fainai neres jis)!!! Aciu tai, kuri buvo ji idejus!
ps zinau zinau kad negraziai ziuris ant asocio
papuosimu ivairinimas
Papildyta:
P.S. iskilo klausimas: pamatavus kepurytes skermeni placiausioj(kepures apacia, apie 1 cm auksciau pabaigos) vietoj- turetu atitikt galvytes apimti,ne?
Murkita"s, manau isreiksiu daugelio nuomone - pasakiskas komplektukas, kvepia jura, pieva ir atostogomis.
QUOTE(gitapita @ 2012 06 29, 19:12)
, kvepia jura, pieva ir atostogomis.
gerai pasakyta!Panos, mano mazius isaugt baigia kepurioka, ausys lenda lauk. sumasciau padaryt kaip panama ale tokia... zinau nuo kur platint, bet klausimas kaip smarkiai platint? i kas antra, tada i kas trecia ir tt, ar pradet tik nuo kas trecio/ketvirto stulpelio platint?
but gerai jei kas kokia minti pakistumet, o tai sedziu ir nezinau
Labas rytas
O kaip suapvalinti snapelio kraštą, man jis kažkoks kampuotas gaunasi, nors tu ką
O kaip suapvalinti snapelio kraštą, man jis kažkoks kampuotas gaunasi, nors tu ką
QUOTE(songaila @ 2012 06 30, 08:41)
Labas rytas
Kai prisiuvu apneriu aplinkui su žemu stulpeliu ir suapvalėja
QUOTE(Murkita's @ 2012 06 29, 17:39)
o cia mano mergytes rinkinukas
Labai gražu, o kaip čia įdomiai gėlė padaryta, labai įspūdingai atrodo