Busima, o tos gražiosios skrybėlaitės raštelis jau buvo kur nors skelbtas? gal aš pražiopsojau. Jei turite, gal galite pasidalinti
QUOTE(busima @ 2012 06 28, 17:27)
nauji darbukai nori pagaliau išlįsti pas jus į eterį
Vajej, koks skryblius Tikrai, jei yra schemutė, gal galima būtų ją gauti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 06 28, 16:53)
Busima, o tos gražiosios skrybėlaitės raštelis jau buvo kur nors skelbtas? gal aš pražiopsojau. Jei turite, gal galite pasidalinti
QUOTE(rutcka @ 2012 06 28, 17:02)
Vajej, koks skryblius Tikrai, jei yra schemutė, gal galima būtų ją gauti
oj, žinokit merginos mielai pasidalinčiau, bet niekur schemos nebuvo ir neradau aš jos niekur, tik vienoj vietoj pirkt, tad teko improvizuot, atsispausdint nuotrauką ir iš jos nert, nes labai jau klientė užsimanė o dar plius ten mergaitei nerta buvo, tad dar ir platint raštelį reikėjo. Taigi, schemute tikrai negaliu padėt
QUOTE(Niktė @ 2012 06 28, 07:03)
Į tarpus "futbolinuosi" galvoju atsikvėpimui savo merginai lininę kokią nors kepurytę nunerti Nusipirkau siūlų, bet man jis taip kietai atrodo
Suminkštės kai išskalbsi. Mano šalikas dabr toks minkštas ir smagus iš lininių
Sveikutes, turiu klausimeli.. nuneriau skrybelaite, bet noriu kad graziai uzsiriestu apacia, kaip geriausia butu nerti?
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 29, 09:49)
Suminkštės kai išskalbsi. Mano šalikas dabr toks minkštas ir smagus iš lininių
Galvoju kažin ar ne su tavim kalbėjau apie tuos siūlus? Su kažkuo kalbėjau, kažkas protino, bet nepamenu kas
QUOTE(Niktė @ 2012 06 29, 09:29)
Galvoju kažin ar ne su tavim kalbėjau apie tuos siūlus? Su kažkuo kalbėjau, kažkas protino, bet nepamenu kas
Teptep, mes kalbėjom jau. Eik skalbt Duočiau pačiupyt,bet per toli esat ponia
o čia dar viena mano naujiena.
Kepurytę bandžiau nerti pagal schemutę, bet truputį panėrusi pamačiusi, kad gausis laaabai jau minetiūrinė kepurytė, tad teko imtis improvizacijos ir platinimą iš galvos daryti.
Neriant šitą kepurytę ir aš savo kailiu pajutau, ką reiškia nerti ir tolimesnį raštelį pačiai galvoti. Tad pagarba visoms, kurios sugeba improvizuoti
Kepurytę bandžiau nerti pagal schemutę, bet truputį panėrusi pamačiusi, kad gausis laaabai jau minetiūrinė kepurytė, tad teko imtis improvizacijos ir platinimą iš galvos daryti.
Neriant šitą kepurytę ir aš savo kailiu pajutau, ką reiškia nerti ir tolimesnį raštelį pačiai galvoti. Tad pagarba visoms, kurios sugeba improvizuoti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 06 28, 17:53)
Mano akiai Shura kazka panasaus nere. Zvilgterkit cia 475 zinuteje schema
http://www.supermama...?...6532&st=468
busima, egzotika, deimantine saule, na labai labai gražu, visos gėlytės, visi papuošimai labai tinka, spalvytės gražios
QUOTE(gitapita @ 2012 06 29, 12:47)
Mano akiai Shura kazka panasaus nere. Zvilgterkit cia 475 zinuteje schema
aha, Shura ir užrodė šitą skrybėlę, ji darė būtent pagal tą raštelį kur įdėjo, o čia dar tarp to rašto viduriukas išplatėjantis ir vėliau susiaurėjantis įkištas. Bet esmė rašto ta pati
Gitapita, dėkui
pagal Jūsų nurodytą schemutę kaip matau pačią pradžia galima būtų daryti, o paskui vėl reiktų improvizuoti
pagal Jūsų nurodytą schemutę kaip matau pačią pradžia galima būtų daryti, o paskui vėl reiktų improvizuoti