Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

QUOTE(ramu @ 2012 06 27, 21:17)
Nerealus katinukas  wub.gif
Cia is galvos neret ar pagal schema?

dekui
pagal siuvinejimo schema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 06 27, 20:41)
Labas. Gal kas nors turit išsisaugoję kaip nerti kepuriuko snapiuką  ax.gif Ne kartą esu dėjusi kitoms, o kai pačiai reikia neberandu  unsure.gif

aš nėriau iš nuotraukų, schemos neturiu smile.gif
Atsakyti
Mielai prasom, Nikte!

user posted image 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif Pas mane iš esmės visos schemos ištrauktos ant lapo. prieš kelias dienas mano gražuolė su šuniu prasisuko doh.gif biggrin.gif Džiaugiausi kad namuose tyla, o įėjus į kambarį čiut nenuvirtau biggrin.gif Viskas skuteliais doh.gif Vakar kai prireikė nė kompiuterinio varianto neberadau doh.gif

Natuliona, jeigu ne paslaptis kiek valandų per parą neri biggrin.gif Peržiūrėjau ankstesnėje temoje tai tavo nerealiai atrodo wub.gif

Aš savo nieko kaip ir parodyti negaliu. Sėdžiu ties savo urminiu užsakymu, panašu kad jau liepą darželis galės puoštis ax.gif Daugiau tokio kiekio neapsiimčiau nė už ką blush2.gif

Į tarpus "futbolinuosi" biggrin.gif galvoju atsikvėpimui savo merginai lininę kokią nors kepurytę nunerti ax.gif Nusipirkau siūlų, bet man jis taip kietai atrodo unsure.gif
Papildyta:
vi.da. paprasčiausios būna pačios mieliausios mirksiukas.gif

songaila man tokie raštai patys pačiausi, taip primena vaikystę praleistą pas močiutę rolleyes.gif

samantila, kepurytės raštukas liuks, bet man norėtųsi ilgesnės ir labiau kraštų prigludusių ax.gif

Deimantine Saule, snaigė super atrodo. Gal galėtum schema pasidalinti ax.gif

Naomyte atrodys kaip sesytės wub.gif

angelelisane aš neseniai tupdžiau šunį, tai labiausiai vargau su tuo kaspinu po kaklu

AisLu paukščiukas paukščiuku, bet jau akių grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 06 28, 09:03)
AisLu paukščiukas paukščiuku, bet jau akių grožis  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Stai ir dar vienas kepuriukas mano melynakei wub.gif viena diena galvoju, kad palikti tik viena gele biggrin.gif kita diena mastau, kad grazu ir visos 3 aplink galvyte

URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 06 28, 14:00)
Stai ir dar vienas kepuriukas mano melynakei  wub.gif viena diena galvoju, kad palikti tik viena gele  biggrin.gif kita diena mastau, kad grazu ir visos 3 aplink galvyte

Labai grazi... wub.gif As palikciau visas tris geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 06 28, 11:17)
Labai grazi... wub.gif  As palikciau visas tris  geles smile.gif

wub.gif aciu, man paciai ji irgi miela labai blush2.gif na prisiuti nera jau taip paprasta tas aplikacijas biggrin.gif ta paliksiu visas tris, o kai nusibos nuardyti bet kada spesiu, viens du ir nebera biggrin.gif
tik 3 idomiau, nestandartiska ax.gif bigsmile.gif bet kepurytei svorio prideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 06 28, 14:30)
wub.gif aciu, man paciai ji irgi miela labai blush2.gif na prisiuti nera jau taip paprasta tas aplikacijas  biggrin.gif ta paliksiu visas tris, o kai nusibos nuardyti bet kada spesiu, viens du ir nebera  biggrin.gif
tik 3 idomiau, nestandartiska  ax.gif  bigsmile.gif bet kepurytei svorio prideda  doh.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nauji darbukai nori pagaliau išlįsti pas jus į eterį ax.gif

user posted image
berniukui 2m.

user posted image
moteriška skrybėlė

user posted image
mergytei 4m.
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2012 06 28, 13:00)
Stai ir dar vienas kepuriukas mano melynakei  wub.gif viena diena galvoju, kad palikti tik viena gele  biggrin.gif kita diena mastau, kad grazu ir visos 3 aplink galvyte

nuostabi žydra gražuolė thumbup.gif aš palikčiau visas gėlytės, super atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima: 28 birželio 2012 - 16:27
Nikte, prašom gėlytės schemą
user posted image
Papildyta:
Busima, man labai graži ta jūsų balta skrybėlaitė su violetine gėle
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 06 28, 16:41)
Busima, man labai graži ta jūsų balta skrybėlaitė su violetine gėle

ačiū, tikiuosi, kad klientės mama irgi bus patenkinta dovana blush2.gif
Atsakyti