Shura - antrasis salmukas suzavejo! 10 balu! ( "sok su manimi" per tv3 tik ka prisiziurejau, tai balais vertinti pradejau )
Šalikėlis i kompanija "Gėlyčių" kepurytei.
Aciu Carollina
na jusu darbuku 10 balu tai nevertinciau, o visa 12 duociau
na jusu darbuku 10 balu tai nevertinciau, o visa 12 duociau
QUOTE(Carollina @ 2012 09 08, 23:59)
Šalikėlis i kompanija "Gėlyčių" kepurytei.
Nu isradingumas, tikrai labai gražu
QUOTE(Carollina @ 2012 09 08, 23:59)
smagios tos kabancios gelytes
QUOTE(zanazuzana @ 2012 09 10, 09:47)
Man ši kepurytė labai graži:super gal gali paaiškinti kaip mezgi paskutines eilutes aš kažką panašaus narplioju bet man nesigausna. Iš anksto ačū
visa kepka stulpelis su uzmetimu, paskui keleta eiliu (3-4) zamais stulpeliais
o paskui apneriu
kazkas apnasaus i sita tik be tos akutes virsuj ir stulpeliu su uzmetimu 6-7
QUOTE(vlymae @ 2012 09 08, 20:14)
sveikos merginos reikia jusu pagalbos.... Neriu dovanu kepuraite mergaitei, jos galvytes apimtis 45 cm. Koks turi buti kepuraites ilgis nuo virsugalvio iki akyciu ir mazdaug ausyciu? Gal kas turi kokia lentele... nerandu internete
O kepuraites mazdaug tokia, su ausytem... bet su kitais papuosimais. http://dirbumama.lt/.../2011/12/16.jpg
O kepuraites mazdaug tokia, su ausytem... bet su kitais papuosimais. http://dirbumama.lt/.../2011/12/16.jpg
dabar mezgu tokią, tai man išmatavo ape 17 cm į aukštį .
QUOTE(Carollina @ 2012 09 08, 20:59)
super sugalvojai su gelytemis ant salikelio
Savaitgalio rezultatad
kaip geriau megzti baktusiuka noriu patarimo, kas 4 eile platint ar kas 6, mezgu vaikui prie kepuriuko
QUOTE(ingauk @ 2012 09 10, 22:55)
kaip geriau megzti baktusiuka noriu patarimo, kas 4 eile platint ar kas 6, mezgu vaikui prie kepuriuko
Ir mane šitas daiktas domina, čia apie tą trikampinį šalikėlį kalbat? Norėčiau ir aš nunert savo panelytei Gal kas nors galėtų pasidalint jo nėrimo instrukcijomis
Aciu merginos uz grazius zodzius mano salikiukui
As is viso kas antra eilute platinau pridedama po 1 aki nerdama baktusa. Labai gerai gavosi
As is viso kas antra eilute platinau pridedama po 1 aki nerdama baktusa. Labai gerai gavosi
aš paltinu kas 4, bet esu platinus ir kas antra. kas antra gausis platesnis, o kas 4 siauresnis.