Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

Trynukės kepurės ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2012 09 04, 21:54)
Trynukės kepurės  ax.gif

thumbup.gif kepuriukai bigsmile.gif

Koks siūliukas? bigsmile.gif
Atsakyti
Fainuoles trynukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2012 09 04, 21:50)

aciu 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
QUOTE(Ristina @ 2012 09 04, 22:08)
Koks siūliukas?  bigsmile.gif

Begonija
Atsakyti
Jau dabar įsivaizduoju kaip šauniai atrodo trynukai papuošti Paukščiuko nertomis kepurėmis
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2012 09 04, 21:54)
Trynukės kepurės  ax.gif

na super! labai jau grazios smile.gif senai ziuriu i sias.
o kaip padaryt, kad tas galas taip kabotu susirangojes? ilgesne nert reikia?
Atsakyti
Va taip 'priderinau' salikeli prie "Gelytes".
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 09 05, 10:00)
Va taip 'priderinau' salikeli prie "Gelytes".

Labai ryskiai, spalvingai ir graziai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos:)
gal galite man padeti neriu savo mergaitei kepurytei,bet vis gaunasi tai per maza tai per didele, is kur zinoti kiek deti pynučių kad gautusi gerai, mergaitei 3 metai:)
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 09 05, 11:40)
gal galite man padeti neriu savo mergaitei kepurytei,bet vis gaunasi tai per maza tai per didele, is kur zinoti kiek deti pynučių kad gautusi gerai, mergaitei 3 metai:)

o nenorit nerti konkrečiai pagal schemukę? būna parašyta maždaug kokio dydžio galvytei, nurodyta siūlas, lengviau bus. dukrytė yra šalia, vis matuokit. schemukių yra daug pirmame temukės puslapyje nurodytoje nuorodoje kur tik schemos ir aprašymai
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 09 05, 10:40)

pamatuoji galvos apimti, padalini is 3,14 - gaunasi blyniuko diametras. cia jei nert pagal "kubanka" modeli (nzn kaip lietuviskai jis vadintusi). o jei ne, tai nert 12 cm diametro blyniuka (schemos idetos pirmoj zinutej) ir paskui didint (pridet akis) kas antra eile, kol pasieks reikiama galvos apimti (as matuoju aplink kepuryte arba apverciu ir matuoju diametra, kaip sumastau).
kai pasieki reikiama apimti, toliau nebedidinti, nert tiek akiu, kiek yra. kol ilgis bus geras. paskutines 2-3 eiles galima bandyt pasiaurint, nuimant akiu tokiu paciu principu, kaip buvo uzdeta.
kai neriau pirma kepuryte, tai vis matuodavau, matuodavau, matuodavau ant galvytes. paskui sugalvojau matuot ant kojos - sulenkiu per keli, ir ten maunu. man atitinka.
jeigu stulpeliais su uzmetimu, tai mano 3metei (50 cm galvos apimtis) gavosi 132 akys 3nr vaseliu.
o jeigu pagal schema, kur kiaurarastis, tai tada jau schema studijuoju. arba turi siulai ir vaselis atitikt aprasyma, kad gautusi, arba daznai matuot ant vaiko ir uzsiimt rashto improvizacija.

sorry, jeigu painiai prirasiau. jei padejau, tai jum 4u.gif
Atsakyti