QUOTE(*Black kitty* @ 2012 09 02, 17:14)
kai kepuryte neriama tik zemais stulpeliais, kiek mazdaug akiu gaunasi pvz siulais Almina, Begonia ir tt, nes galvyte 46cm, blynukas dar tik 11cm, o akiu jau 112
bijau, kad paskui bus labai didele
pas mane stulpeliais s/u 132 akys gavosi 50 cm galvytei, 3 nr vaseliu. jei pades
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 09 02, 22:11)
dar prasau pagalbos
man isvis neriant blynuka zemais stulpeliais gaunasi kazkoks susirangojes astuonkampis.akis pridedineju pagal iprasta schema, jei stulp.su uzm.tai visada ok gaunasi, bet vos tik zemais vis rangojasi ir as isradineju dvirati... kame beda mano? - gal vaselis per mazas nr.? ir tie zemi stulp.tai labai po biski blynuka didina, tai ir akiu daug gaunasi, turbut?
jeigu rangosi, tai gal ne taip didinat? kiek skaiciau, tai zemais stulpeliais pradedam nuo 6 stulp ir didinam po +6
jei gerai prisimenu. o su uzmetimu tai nuo 12 ir po +12. gal cia reikalas sitame?
QUOTE(natuliona @ 2012 09 03, 14:49)
aaa tada nedomina
as galvoju baktusiuka nert pagal kepures to krastelio-gumeles rasta
gal gautusi
nes su virbalais nedraugauju
tik dar neapsisprendziau, ar man baktuso, ar snoodo reik
geriau butu, kad mazajai raisiot nereiketu. bet du kartus apmuturiuot irgi gali but sudetinga. tai kol kas darau kepures krasteli vyresnelei ir bandysiu primatuot, jei ilgio uzteks, gal koks ala snoodukas gausis