Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

QUOTE(Carollina @ 2012 09 02, 13:28)
QUOTE(natuliona @ 2012 09 01, 22:04)

o Alsu koki faina geltonzandi suniuka nunere wub.gif Fainuolis!

Aciu 4u.gif

Siaip man labai sunku isrinkti aplikacija (ar siaip puosima) berniukiskai kepurytei doh.gif Norisi vis kazko vyrisko, bet tuo paciu ir dar vaikisko biggrin.gif
QUOTE(angelelisane @ 2012 09 02, 13:44)
ateinam su rudeniniu komplektuku  4u.gif    bandymas nukopijuoti zara komplektuka 
su modeliu mano kuo toliau tuo prasciau darosi , saliko isvis neimanoma uzrist kepuryte spejau  dar nufotografuot  4u.gif

Grazus 4u.gif

Jo, su fotografavimu, tokio amziaus modelius beda biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, jei galvytės apimtis 46 cm, kokio pločio kepurytės viea pusė gaunasi pas jumis neištempus? bijau nepataikyt blush2.gif
Atsakyti
merginos padekit smile.gif

kai kepuryte neriama tik zemais stulpeliais, kiek mazdaug akiu gaunasi pvz siulais Almina, Begonia ir tt, nes galvyte 46cm, blynukas dar tik 11cm, o akiu jau 112 doh.gif bijau, kad paskui bus labai didele g.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
o aš prisidedu prie pelėdžiukų būrio ir rodau savuosius:)

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 08 26, 23:20)
Sveikos 4u.gif
tai visos jau sezona rudenini atidariusios  4u.gif
ir as pabaigiau siandiena "begemotuku porele"

user posted image

gal galima butu schemute gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 09 02, 18:14)

kai kepuryte neriama tik zemais stulpeliais, kiek mazdaug akiu gaunasi pvz siulais Almina, Begonia ir tt, nes galvyte 46cm, blynukas dar tik 11cm, o akiu jau 112  doh.gif  bijau, kad paskui bus labai didele  g.gif

aciu  4u.gif

as tai niekada neskaiciuoju akiu blush2.gif ziuriu kiek cm reikia blinuko ir neriu smile.gif

Linulemamule vau kokie fainuolei cia man tai ne peledziukai o monstriukai labai mieli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 09 01, 12:52)
nertas, kaitaliuoji viena eile stulpeliai su uzmetimu kita eile (siuo atveju visada balta) stulpelis be uzmetimo  4u.gif
balto siulo nenutraukdavau  4u.gif

ačiū 4u.gif nu kaip paprasta , atrodo super 4u.gif
Papildyta:

kai kepuryte neriama tik zemais stulpeliais, kiek mazdaug akiu gaunasi pvz siulais Almina, Begonia ir tt, nes galvyte 46cm, blynukas dar tik 11cm, o akiu jau 112  doh.gif  bijau, kad paskui bus labai didele  g.gif

aciu  4u.gif

jei modelis yra šalia biggrin.gif ir aš neskaičiuoju, daug paprasčiau matuot, nes priklauso ir nuo siūlo ir nuo vašelio nr.
Atsakyti
QUOTE(geinta @ 2012 09 02, 18:27)
gal galima butu schemute gauti smile.gif

butu galima, jei tokia butu 4u.gif
neriau ziuredama i nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, radau labai gražią kepurę, bet nenumanau, kaip ją nusimegzti smile.gif gal galėtumėt padėti? būčiau labai dėkinga ;]

http://1.bp.blogspot...8/s1600/kep.jpg
Atsakyti
QUOTE(Resifee @ 2012 09 02, 23:02)
Sveikos, radau labai gražią kepurę, bet nenumanau, kaip ją nusimegzti smile.gif gal galėtumėt padėti? būčiau labai dėkinga ;]

http://1.bp.blogspot...8/s1600/kep.jpg

ant nuotraukos yra nuoroda, tai pas pacia tanzja liveinternet'e neieskojot? kazkur tikrai ja ten maciau, tik balta su melyna.
Papildyta:

aciu  4u.gif

dar prasau pagalbos ax.gif
man isvis neriant blynuka zemais stulpeliais gaunasi kazkoks susirangojes astuonkampis.akis pridedineju pagal iprasta schema, jei stulp.su uzm.tai visada ok gaunasi, bet vos tik zemais vis rangojasi ir as isradineju dvirati... kame beda mano? - gal vaselis per mazas nr.? ir tie zemi stulp.tai labai po biski blynuka didina, tai ir akiu daug gaunasi, turbut?

aciu, kas man cia paaiskins 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=*Black kitty*,2012 09 02, 22:11]
ant nuotraukos yra nuoroda, tai pas pacia tanzja liveinternet'e neieskojot? kazkur tikrai ja ten maciau, tik balta su melyna.

man sudėtinga su rusų kalba. Ten mačiau lyg ir kažką, bet reikia užsiregistruot ir neduoda atsisiųst :/ gal jei matėt, galėtumėt paieškot? labai dėkočiau smile.gif)

oj, tikrai.. Tik dabar pastebėjau nuorodą biggrin.gif kvaišelė aš. eisiu ieškot, gal rasiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Resifee: 02 rugsėjo 2012 - 22:45
QUOTE(Resifee @ 2012 09 02, 23:43)
man sudėtinga su rusų kalba. Ten mačiau lyg ir kažką, bet reikia užsiregistruot ir neduoda atsisiųst :/ gal jei matėt, galėtumėt paieškot? labai dėkočiau smile.gif)

tokia schema sios kepures turiu

user posted image
Atsakyti