Aš kol kas savo merginom tik iš natūralių medžiagų viską mezgu/neriu Vasarą medvilnė, linas, o žiemą - merino vilna arba alpaka
atnešu ir aš parodyti savo naujausias kepurytes
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 08 31, 11:32)
Nu kokios gražios, o paskutinė tiesiog
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 08 31, 22:30)
Labai smagi kepuryte gavosi! Saunuole
O as tai vis tas pats per ta paty.. jau ir padejeja noreciau susirasti butent joms gaminti Gal kuri susidomes mano pasiulymu?
Ryto@Rasa, oi tos gelyciu kepureles , grazu
viskas, ryt imu ir as vaseli i rankas ir analizuoju schema noriu ir as tokios savo pupai
Papildyta:
nu bet carolinos gelyciu kepureles - ziuriu ziuriu ir sele varvinu, vis tiek kitokios jos, nenukopijuojamos
cia kaip ir Lace kepurytes isskirtines, neimanoma pagal schema taip pat padaryti
viskas, ryt imu ir as vaseli i rankas ir analizuoju schema noriu ir as tokios savo pupai
Papildyta:
nu bet carolinos gelyciu kepureles - ziuriu ziuriu ir sele varvinu, vis tiek kitokios jos, nenukopijuojamos
cia kaip ir Lace kepurytes isskirtines, neimanoma pagal schema taip pat padaryti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 08 31, 23:09)
Aciu Egzotika!
Taip graziai mane pagyrei, net nosis i virsu tik uzsiriete is to smagumo. Aciu
O cia siaip patarimas, jei ruosiesi nerti savo dukrytei "Gelyte", tai isiuk i vidu medvilnini pamusaliuka ir gales vaikscioti ilgai ilgai iki vos ne nulines temperaturos dukryte
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 08 31, 21:30)
grazus pas jus tinkliuko sujungimas,tvarkingas tarpai sueina i viduriuka dar jei siulai butu kitokiu spalvyciu,uzsakymus drasiai galit daryti
QUOTE(Carollina @ 2012 08 31, 23:38)
nebent pačiai gėlytės nusibodo, bet šiaip jos jūsų kepuryčio tiesiog pavergia akis nerkit ir toliau, gražu labai
man labai natulionos savitai gražios kepuriukės, taip viską išgaut su vąšeliu-aukštasis pilotažas
Ryto Rasa, gražu
Lace, kepuriukais neatsistebiu
kitos mergaitės labai simpatiškai neria, gražu pažiūrėt visų ir neišvardiji užėjus į temukę