Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

Aš kol kas savo merginom tik iš natūralių medžiagų viską mezgu/neriu unsure.gif Vasarą medvilnė, linas, o žiemą - merino vilna arba alpaka mirksiukas.gif
Atsakyti
atnešu ir aš parodyti savo naujausias kepurytes
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 08 31, 11:32)
user posted image

Nu kokios gražios, o paskutinė tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kukli kepuryte mazam berniukui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 08 31, 11:32)

o cia tai bent thumbup.gif

QUOTE(* viva* @ 2012 08 31, 12:06)
Kukli kepuryte mazam berniukui

simpatiska 4u.gif

toks rudeninis smile.gif

user posted image

Atsakyti
Kiek daug graziu kepuryciu,o jau tos uogytes bigsmile.gif taip ir norisi paragauti .
Atsakyti
atsiprašau už kopijavimą. bet labai labai patiko. čia mano mažajai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 08 31, 22:30)

Labai smagi kepuryte gavosi! Saunuole thumbup.gif
O as tai vis tas pats per ta paty.. jau ir padejeja noreciau susirasti butent joms gaminti doh.gif Gal kuri susidomes mano pasiulymu?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ryto@Rasa, wub.gif oi tos gelyciu kepureles , grazu
viskas, ryt imu ir as vaseli i rankas ir analizuoju schema ax.gif noriu ir as tokios savo pupai wub.gif
Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif nu bet carolinos gelyciu kepureles - ziuriu ziuriu ir sele varvinu, vis tiek kitokios jos, nenukopijuojamos
cia kaip ir Lace kepurytes isskirtines, neimanoma pagal schema taip pat padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 08 31, 23:09)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  nu bet carolinos gelyciu kepureles - ziuriu ziuriu ir sele varvinu, vis tiek kitokios jos, nenukopijuojamos
cia kaip ir Lace kepurytes isskirtines, neimanoma pagal schema taip pat padaryti doh.gif

Aciu Egzotika! wub.gif
Taip graziai mane pagyrei, net nosis i virsu tik uzsiriete is to smagumo. Aciu friends.gif

O cia siaip patarimas, jei ruosiesi nerti savo dukrytei "Gelyte", tai isiuk i vidu medvilnini pamusaliuka ir gales vaikscioti ilgai ilgai iki vos ne nulines temperaturos dukryte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 08 31, 21:30)
atsiprašau už kopijavimą. bet labai labai patiko. čia mano mažajai
user posted image

grazus pas jus tinkliuko sujungimas,tvarkingas tarpai sueina i viduriuka thumbup.gif wub.gif dar jei siulai butu kitokiu spalvyciu,uzsakymus drasiai galit daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 08 31, 23:38)

nebent pačiai gėlytės nusibodo, bet šiaip jos jūsų kepuryčio tiesiog pavergia akis wub.gif nerkit ir toliau, gražu labai 4u.gif
man labai natulionos savitai gražios kepuriukės, taip viską išgaut su vąšeliu-aukštasis pilotažas 4u.gif
Ryto Rasa, gražu 4u.gif
Lace, kepuriukais neatsistebiu 4u.gif
kitos mergaitės labai simpatiškai neria, gražu pažiūrėt visų ir neišvardiji užėjus į temukę 4u.gif
Atsakyti