Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

QUOTE(Lace @ 2012 08 24, 10:58)
Pirmoji šį sezoną

nuostabi
kodėl aš jai nepasirįžtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 08 24, 10:58)
Pirmoji šį sezoną

koks grozis wub.gif
Atsakyti
Mažytė kepurytė 1-3 mėn. mergytei smile.gif

user posted image
Atsakyti
angelelisane, bigsmile.gif cia nerta vaseliu, kaip idomiai. as nieko paasaus nemoku blush2.gif al turi nuoroda kaip tai padaryi, gal kada pameginsiu

lace, kaip visada isskirtines kepures
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Lace, labai graži, tokia paprasta atrodo, bet labai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 08 24, 13:41)
angelelisanebigsmile.gif cia nerta vaseliu, kaip idomiai. as nieko paasaus nemoku  blush2.gif al turi nuoroda kaip tai padaryi, gal kada pameginsiu

lace, kaip visada isskirtines kepures

iki šiol pati tik megzdavau, o pasižiūrėjus filmukus kaip nerti, tiesiog užsikabliavau.
knygos nepadėjo-tik video.
http://www.youtube.c...h?v=A4Hq27cGUm0

ir dar visko galima interneto platybese rasti

sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 08 24, 15:46)
angelelisanebigsmile.gif cia nerta vaseliu, kaip idomiai. as nieko paasaus nemoku  blush2.gif al turi nuoroda kaip tai padaryi, gal kada pameginsiu

Papildyta:
4u.gif

man tos pynes tai labai wub.gif pamaciau ir iskart ismeginau ant riesiniu smile.gif ryt pameginsiu surast nes db nepamenu kur buvo smile.gif
as pries gera pusmeti neisivaizdavau kad isvis isnert taip imanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
nenorim vasaros paleist dar biggrin.gif:D:D
user posted image
Atsakyti
Pas mane tai vis dar "Gelyciu" sezonas nepasibaigia doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 08 25, 12:14)
Pas mane tai vis dar "Gelyciu" sezonas nepasibaigia  doh.gif  lotuliukas.gif

kad labai jau nuostabios tavo gelytes mirksiukas.gif wub.gif as nesirystu ismegint ju smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Mmmm, kokie margumynai wub.gif wub.gif wub.gif

Labai grazios abi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 08 24, 18:35)
man tos pynes tai labai  wub.gif  pamaciau  ir iskart ismeginau ant riesiniu smile.gif ryt pameginsiu surast  nes db nepamenu kur buvo smile.gif
as pries gera pusmeti neisivaizdavau kad isvis isnert taip imanoma  lotuliukas.gif

biggrin.gif lauksiu jei rasi vaizdines medziagos

QUOTE(angelelisane @ 2012 08 25, 09:18)
kad labai jau nuostabios tavo gelytes  mirksiukas.gif  wub.gif  as nesirystu ismegint ju smile.gif  blush2.gif

wub.gif man irgi sis kepuriukas wau, tos spalvos spalvytes, dar is gelyciu wub.gif ar gali buti mergaitiskiau wub.gif
as vis galvoju kad paciai neverta jos nerti, nes vien tiek spalvu siulu man prisipirkti kiek kainuotu - geriau uzsakyma daryti pas carolina ax.gif biggrin.gif bet pabandyti vis noris, nes taip smaguai tai tavo darbas blush2.gif
ziuresiu dar

carollina, o pati virsu kepurytes kaip uzbaigi, tas gelytes sutrauki ar kaip - nesuprantu as, nes moku nertti tik pagal schema blush2.gif
Atsakyti