Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

QUOTE(angelelisane @ 2012 08 02, 10:50)

is kokiu siulu cia nerta kepuryte gal zinot ? ar kokius panasius naudot ?  4u.gif

manau is tokio storio siuliuku kaip Begonia 4u.gif pastebejau kad rasautes daznai neria vasarai is tokiu siulu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 08 02, 10:50)
aha amziaus riba yra gyvniukam smile.gif  ax.gif

user posted image

is kokiu siulu cia nerta kepuryte gal zinot ? ar kokius panasius naudot ?  4u.gif

Man labai panašu į Filetta
Atsakyti
Pasirodysiu su rudenine hello kitte ax.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=angelelisane,2012 08 02, 09:37]
ausytes man is pirmo kart pavyko ax.gif

Pasitikslinsiu ax.gif , ausytes atskirai nunerete ir paskui prisiuvote, kai kepuryte buvo baigta?

kristinalm, Jusu rudeninis variantas taip pat labai zavus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kepurytės labai žavios 4u.gif man hello kites labai gražu wub.gif
sakykit o kaip jūs neriat tas vietas kur ausytės, gal yra kokia schemutė? būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti

pirma kepuryte paskui ausytes smile.gif , nuneriau ketures austyes paskui jas suneriau po dvi smile.gif
as paprastai neriu tik ausis dasiunu , nesiimu jokiu imantrybiu smile.gif

rudenine isimylejusi kite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 03 rugpjūčio 2012 - 08:40
QUOTE(Simsė @ 2012 08 02, 22:51)
sakykit o kaip jūs neriat tas vietas kur ausytės, gal yra kokia schemutė? būčiau labai dėkinga 4u.gif

QUOTE(angelelisane @ 2012 08 03, 09:36)
pirma kepuryte paskui ausytes smile.gif , nuneriau ketures austyes paskui jas suneriau po dvi smile.gif
as paprastai neriu tik ausis dasiunu , nesiimu jokiu imantrybiu smile.gif

as neriu ausytes kaip maza kepuryte, taip greiciau ir paprasciau mano galva, nei kad nunert 4 ausytes ir jas sunert. tiesiog mazu ratuku kaip kepuriukas, tusciavidures aisku.
Atsakyti
QUOTE(mantvaida @ 2012 08 02, 20:01)
Man labai panašu į Filetta

nea
radau net jos zinutes:

Панама "Пчелкино счастье" и ее производные

user posted image

Вам потребуется:

Пряжа - Yarn Art Begonia, 100% хлопок, 169м/50 г. На ОГ 48-50 расход 1 моток.
Крючки - № 1.5, 2.1.

......

QUOTE(kristinalm @ 2012 08 02, 20:27)
Pasirodysiu su rudenine hello kitte ax.gif

čia iš Begonia? o kaip bumbulas ar nesukrenta? siulai pakankamai sunkus idomu kaip laikosi smile.gif nes teks ir man daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 08 03, 10:23)
čia iš Begonia? o kaip bumbulas ar nesukrenta? siulai pakankamai sunkus idomu kaip laikosi  smile.gif nes teks ir man daryti  smile.gif

Ne čia iš Alise bella, burbulas gavosi toks pliuške, bet rudeniui gerai žiūrisi, žiemai jau tokio neprikabinsi, standesnio reiktų.
Atsakyti
mergaitiskas katinukas 4u.gif virsugalvi su skilutem kasytem , nezinau kaip atrodys(meginimas is galvos ) dar nes mano dama be kasu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 03 rugpjūčio 2012 - 14:08
QUOTE(angelelisane @ 2012 08 03, 15:07)
mergaitiskas katinukas  4u.gif  virsugalvi su skilutem kasytem , nezinau kaip atrodys(meginimas  is galvos )  dar nes mano dama be kasu smile.gif

Koks mielas katineles wub.gif Idomu butu pamatyti kaip atrodys ant galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 08 03, 10:23)
čia iš Begonia? o kaip bumbulas ar nesukrenta? siulai pakankamai sunkus idomu kaip laikosi  smile.gif nes teks ir man daryti  smile.gif

Iš Begonijos bumbulą aš dariau ir skalbiau kelis kartus, labai gerai laikos
user posted image

Atsakyti