Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

Sveikos nerejeles mirksiukas.gif
Na stai ir mano paneles kepuriukas, pasipuos per brolio krikstynas smile.gif
Aciu, Natuliona, uz ideja ir pasidalintas schemas, tavo kepurytes nuostabios 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LelelinA @ 2012 07 31, 22:03)
lb grazi kepuryte  wub.gif  o ka reiskia vat tas kabliukas toks schemoj? bandau nert kepuryute,turiu schema bet nesuprantu,susisuka lb negrazu..tai ieskau kitokio varinato..o jei neiseis varysiu paprastai  blush2.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(AisLu @ 2012 07 31, 22:05)

ne to stulpelio schema idejai, sitas tiretu buti
user posted image

QUOTE(Linulemamule @ 2012 08 01, 07:48)

puikiai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 08 01, 09:20)
ne to stulpelio schema idejai, sitas tiretu buti

doh.gif aha, tikrai. Atsiprasau, kad suklaidinau 4u.gif tongue.gif biggrin.gif

Aciu Natuliona, kad pataisei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 07 31, 05:17)
mano jau šiltesnė  smile.gif

labai labai, ziurint i ja net rudenelio jau uzsinori biggrin.gif

idejau ir is schemuciu tema wub.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 01 rugpjūčio 2012 - 13:34
na stai hello kittes pusantru ir 4 metu sesytem smile.gif
tik mazesnioji ir liks be akyciu nosytes usiuku parodziau abu variantus, mamytei labiau patiko be
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 08 01, 21:10)

Nuotabios, man tai grazu ir taip ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2012 07 31, 14:29)
- su mažaja esam didelės hello kitty gerbėjos  biggrin.gif

QUOTE(angelelisane @ 2012 07 31, 19:10)
oj as ir  kitine

o man atvirkščiai blush2.gif negaliu pakesti jokių "gyvunu" ant galvos blush2.gif todėl tokių kepurių net nekometuoju blush2.gif man negražu...gerai kad manęs neprašo tokių nerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 08 02, 08:28)
o man atvirkščiai  blush2.gif negaliu pakesti jokių "gyvunu" ant galvos  blush2.gif todėl tokių kepurių net nekometuoju  blush2.gif man negražu...gerai kad manęs neprašo tokių nerti  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu net garsei nusijuokiau gyvunu ant galvu biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 08 01, 20:10)

Grazios kepurytes 4u.gif . Saviskei nersiu su visais priedais kaip Jusu ant modeliuko wub.gif tik nezinau, ar man pavyks su ausytem "susidorot" rolleyes.gif , arba kaip praejusiame puslapyje paukščiukas kitte wub.gif . Dar planuoju i komplekta rankinuka kitte nunerti tongue.gif .
Kai jau kazkas patinka, tai tinka ir ant galvos, ir ant uodegos lotuliukas.gif (cia tik apie kitte, kitu gyvunu taip pat privengiu sodinti ant galvos biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2012 08 02, 10:09)

Kai jau kazkas patinka, tai tinka ir ant galvos, ir ant uodegos  lotuliukas.gif (cia tik apie kitte, kitu gyvunu taip pat privengiu sodinti ant galvos biggrin.gif ).

nu jo kite visur tinka biggrin.gif pavyks pavyks ausytes man is pirmo kart pavyko ax.gif

beja aciu 4u.gif ALsu , v.vileva
Atsakyti
Man tai hello katytes kepurytes superines! O tesiant tema apie kepurytes su gyvunelias, tai man laaaabai jos patinka. Tik aisku jos tinka vaikams nu maksimum iki 5 metuku amziaus. Kaip sakoma del skonio nesigincijama smile.gif
Atsakyti
aha amziaus riba yra gyvniukam smile.gif ax.gif

user posted image

is kokiu siulu cia nerta kepuryte gal zinot ? ar kokius panasius naudot ? 4u.gif
Atsakyti