Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

QUOTE(egzotikaa @ 2012 07 22, 19:51)
biggrin.gif pasirodo peledziukai labai nektarinus megsta  tongue.gif labai grazus peledziukas , as irgi ja planuoju rudeniop savo pupai uogai megint nunarplioti, nes labai labai man grazus sis modeliukas ir neatrodo sudetingas  blush2.gif tik spalvu reik tureti daug

bet tavo nerimo tempai kokie  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif

Aha, labai megsta nektarinus sitas peledziukas tongue.gif

Cia apie mano nerimo tempus? unsure.gif Nes mano tempai tai labai leti, o ypac dabar, kaip juokauju, tai dabar man neneradieniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 07 20, 04:37)
Šaunios kepurytės, gal brigadą mezgejėlių turi, kokie tempai bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Brigados neturiu, tik turiu gera ragintoja salia, kuri vis sako greiciau greiciau, matuotis reikia ax.gif
Atsakyti
turiu klausimėlį-o kaip padaryt, kad ausytės stovėtų? na kaip pvz pelėdžiukai ar koks meškutis. dar pirmam psl mačiau varliuko akys....neapsisprendžiu ką tokį ant rudeninės kepurės puošti
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 07 23, 00:28)
turiu klausimėlį-o kaip padaryt, kad ausytės stovėtų? na kaip pvz pelėdžiukai ar koks meškutis. dar pirmam psl mačiau varliuko akys....neapsisprendžiu ką tokį ant rudeninės kepurės puošti

As neriu masesniu vaseliu ir dviguba ausyte, t.y. kaip mini kepuryte tusciaviduria, kuria po to prineriu ar prisiunu, tikiuos aiskiai issireiskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 07 23, 11:27)
As neriu masesniu vaseliu ir dviguba ausyte, t.y. kaip mini kepuryte tusciaviduria, kuria po to prineriu ar prisiunu, tikiuos aiskiai issireiskiau blush2.gif

supratau, aiškiai parašėt. ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug grožybių wub.gif

Vasarinė berniukui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Man patinka ne visai standartines kepurytes. Bet cia skonio reikalas. Kelios musu skrybelytes.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 25, 11:43)
Man patinka ne visai standartines kepurytes. Bet cia skonio reikalas. Kelios musu skrybelytes.
[

Gražios kepurytės, man ypač ta , su kaspinu 4u.gif
Atsakyti
DOGEFA, simpatiškos kepurytės. Braškių valgytojos kepurė labiausiai patiko.
Atsakyti
Kepuryčių gražumas wub.gif

Parodysiu ir savo skrybeliuką

user posted image
Atsakyti
Nieko ypatinga, bet pasirodyti noriu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmeta @ 2012 07 28, 18:31)
Nieko ypatinga, bet pasirodyti noriu  ax.gif

abi grazios bet jeigu reiktu rinktis tai rinkciausi violetine 4u.gif
Atsakyti