Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

QUOTE(gruodinuke @ 2012 07 09, 17:42)
įkelsiu ir aš savo pasiruošimus rudenėliai smile.gif Tik dar labai noriu tą gėlytę nunerti ir šią kepurę papuošti.

Labai faina kepurytė, ir visai nereikėtų tos gėlės, gražaus raštuko nesimatytų ax.gif
Atsakyti
Gruodinuke, man Jūsų kepurytė irgi labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2012 07 09, 17:42)
įkelsiu ir aš savo pasiruošimus rudenėliai smile.gif Tik dar labai noriu tą gėlytę nunerti ir šią kepurę papuošti.

mano nuomone tai nereikia jokiu geliu, nes labai grazus pats rastelis, tik noretusi kad kepuryte butu daugiau ant kaktytes na bet cia gal tik man smile.gif
siaip sauni kepuryte smile.gif
oi foto neistyrniau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 09 liepos 2012 - 18:12
ačiū už pagyrimus 4u.gif
o kepurytė gana daug ant kaktytės užeina, čia tik šitai fotosesijai kažkaip nepastebėjau, kad labai aukštai užkėliau smile.gif Kažkaip labai tampri gavosi, net aš sugebu ant savo galvos užsimauti biggrin.gif

na, gal ir tikrai nereikia tos gėlės g.gif bet vis tiek labai noriu turėti to papuošimo raštą, kur nors ateity dar pritaikyčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruodinuke: 09 liepos 2012 - 18:26

ruošiamės rudeniui:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2012 07 09, 14:35)
mielosios auksarankės, atsiprašau už skolintą nuotrauką, bet niekur nerandu šitos gėlytės schemos, gal pagelbėsite  4u.gif

schemuciu temoje tikrai yra, pati idejau mirksiukas.gif paziurek tenai, ten kepurytes virsugalvyje ta gele yra , ir nuoroda kaip ja nerti su smulkiu aprasymu
Atsakyti
As su klausymu smile.gif

Kai neriat skybelaites ar pacios kepures ilgi darot toki pat kaip ne srylebaites? Ar siek tiek trumpesni?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 07 10, 22:56)
schemuciu temoje tikrai yra, pati idejau  mirksiukas.gif paziurek tenai, ten kepurytes virsugalvyje ta gele yra , ir nuoroda kaip ja nerti su smulkiu aprasymu

oi kaip ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 07 11, 07:20)
As su klausymu smile.gif

Kai neriat skybelaites ar pacios kepures ilgi darot toki pat kaip ne srylebaites? Ar siek tiek trumpesni?

darau trumpesnę, maždaug iki ausų viršaus, nes kai skrybėlė ant ausų užlenda, tai kažkaip beryšio gaunasi mirksiukas.gif Pirmą dariau kaip kepurytę, ir bryliuką pradėjau daryt, o tada daug daug ardžiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nauja skrybelyte
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2012 07 11, 21:33)
Nauja skrybelyte

Labai žavi aguonėlė wub.gif

Aš atnešu parodyti savo paprastą margutę, kad mano manekenei prie visko tiktų ir mažiau rytais laiko sugaištume kepures ir sukneles derindamos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 07 12, 22:00)

Atrodo paprastute - bet nuostabiai grazi. Labai patinka! wub.gif
Atsakyti