Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 06 25, 16:05)
pas mane populiariausias šis berniukiškas kepuriukas. Tokius jau tris esu nunėrusi. Ir visi kaip susitarę būtent šių spalvų derinio nori.
user posted image

Neriu sūneliui kepurytę tokią. Norėjau pasiteirauti, kai neriate skirtingų spalvų siūlais kas eilę siūlą nutraukiate ir rišate ar iškart nerite keliomis spalvomis, t.y. kas eilę pakeičiate?? galvoju jei netraukiant ar nesimatys tie siūlai g.gif
Laukiu pagalbos man kaip neriančiai tik trečią kepuriuką iš kyla daug neaiškumų
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veridiana @ 2012 07 08, 19:41)
Neriu sūneliui kepurytę tokią.  Norėjau pasiteirauti,  kai neriate skirtingų spalvų siūlais kas eilę siūlą nutraukiate ir rišate ar iškart nerite keliomis spalvomis, t.y. kas eilę pakeičiate??  galvoju jei netraukiant ar nesimatys tie siūlai g.gif 
Laukiu pagalbos man kaip neriančiai tik trečią kepuriuką iš kyla daug neaiškumų
Dėkui  4u.gif

Aš tokiu raštu nerdama siūlo nenutraukiu, gerojoje pusėje nieko nesimato wink.gif
Atsakyti
Aš nerdama šį kepuriuką taip pat nenutraukinėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 07 08, 20:08)
Aš tokiu raštu nerdama siūlo nenutraukiu, gerojoje pusėje nieko nesimato wink.gif

QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 07 08, 20:36)
Aš nerdama šį kepuriuką taip pat nenutraukinėjau smile.gif

Dėkui už pagalbą 4u.gif 4u.gif tada ir aš taip darysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 07 05, 21:36)
Nieko mandro bet pasirodysiu ax.gif

Labai gražiai platinat, kaip suprantu pradžioje darote po porą pynelių tarpuose, po to vis daugiau, kol nuneriate reikiamą kepurėlės plotį?
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2012 07 09, 11:25)
Labai gražiai platinat, kaip suprantu pradžioje darote po porą pynelių tarpuose, po to vis daugiau, kol nuneriate reikiamą kepurėlės plotį?

Ačiū, ne, po 3 pyneles tarpuose darau, platinu pačius tarpelius.
Atsakyti
AisLu, grazus kepuriukas mirksiukas.gif

kristinalm, obuoliuko groooooooooozis suerrrr wub.gif kaip nex'tukai atrodo biggrin.gif

IngridaGal, labai grazus kepurytes rastas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 07 09, 16:51)
AisLu, grazus kepuriukas  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

O cia naujas smile.gif

Modelis nenusiteikias fotosesijai, tai rodau tai ka pavyko nufotografuot biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
mielosios auksarankės, atsiprašau už skolintą nuotrauką, bet niekur nerandu šitos gėlytės schemos, gal pagelbėsite 4u.gif

user posted image
Atsakyti
ALsu labai grazi kepuryte o modelis tai visoks grazus biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 07 09, 17:35)
ALsu  labai grazi kepuryte  o modelis tai visoks grazus biggrin.gif:D:D

Aciu 4u.gif
Atsakyti
įkelsiu ir aš savo pasiruošimus rudenėliai smile.gif Tik dar labai noriu tą gėlytę nunerti ir šią kepurę papuošti.
user posted image
Atsakyti