Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės -

user posted image

Ankstesnės temos

1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema
6 tema 7 tema 8 tema 9 tema 10 tema
11 tema 12 tema 13 tema 14 tema 15 tema 16 tema 17 tema 18 tema 19 tema 20 tema 21 tema

SM tema kepurytės, skrybelaitės, skarelės-schemos, be komentarų

p.s. kas turit kokių schemų - prašom papildyti temą 4u.gif

SM tema - PAPUOŠIMAI

kepurėlių platinimo būdai

1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image

p.s. kai cituojate n foto - pratrinkite nuoruodas, kad pernelyg neapkrauti temos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Bonda už temutę 4u.gif

o čia mano snaigė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 06 22, 15:34)
Ačiū Bonda už temutę 4u.gif

o čia mano snaigė
user posted image

snaigė fantastiška 4u.gif ,atrodo paimsi ir ištirps
Atsakyti
Sveiki, as kreipiuosi i caroline. gal galetumet ideti schemute gelyciu kepurytes. noreciau ja nunerti giminaites mergytei 3 metuku. ir krastelis labai grazus,bet kaip ji nerti man mistika.aciu
Atsakyti
Labu, o čia galima paklausti, kaip numegzti kepurytei snapelį?
Kepurytę berniukui dabar jau bandau nerti, ir galvoju kaip gražiai snapelį padaryti g.gif Peržiūrėjau nuotraukyčių, tai yra labai dailių. Gal kas nepatingės pamokinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 06 22, 08:45)
-O Lietuvoje net nebandziau ieskoti tu Kitty.

Aisku na teks paieskoti man tu sagyciu cia kur nors Lietuvoj gal kur ir rasiu g.gif as tas gelytes pasilikau velesniam laikui vis dar sukasi man megztukas is tu gelyciu galvoj su katyciu sagutem,rudeniop reiks nurakti ir man jai tik manau kad tavo cia siuliukai yra storesni nes as bandziau is EVA nusinerti gelyte ir jinai man gavosi plona ir kuda.O tavo gelyte matosi kad pakilusios minkstos.Kokie cia siuliukai turbut kazkas i begonia panasaus?
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2012 06 22, 17:19)
Aisku na teks paieskoti man tu sagyciu cia kur nors Lietuvoj gal kur ir rasiu g.gif

Paziurekite Klp Akropolyje parduotuveje Sidabra, as ten mazajai esu pripirkus ju segtuku i plaukus wub.gif (dar su 50 proc nuoliada, ne karta ten buna) padarysite tada kaip carolina, priklijuosite is modelino ta blynuka ir turesite katinuka smile.gif

sorry, tik foto nekokybiska nes dariau dabar patamseje blush2.gif bet gyvai tikrai grazus labai man jie wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 06 22, 21:28)

Labai labai Aciu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Kaip tik salia akropolio gyvenu esu praejusi ne karta bet i ta parduotuve taip ir nebuvau uzejus reiks nulekti pasipirkti ir man tikrai jie grazus
Atsakyti
Paprastutė kepurytė, bet mano pirmoji nerta mergaitei smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vi.da. @ 2012 06 23, 10:17)
Paprastutė kepurytė, bet mano pirmoji nerta mergaitei  smile.gif
user posted image

Labai daili thumbup.gif
Atsakyti
Dovana:

user posted image
Atsakyti
murce, o kur turkio spalvos siūliukus pirkote?

Ar niekas nepamokins snapelio nerti? Turbūt reik iš dvigubo siūliuko, kad nesibanguotų ir kokiu mažesniu vašeliu.. mane dar ir forma domintų.. Nu ką, teks improvizuoti. Dabar tik pradėjau nerti vašeliu, jau 3 kepurytes nunėriau wub.gif
Daba atėjo eilė ir sūneliui

user posted image

user posted image
Atsakyti