Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 06 25, 22:19)
Labas vakaras smile.gif , o aš va pagalvėlę su bateliu atnešiau

cia jau ne batelis, cia špilkos lotuliukas.gif labai graziai, saunu thumbup.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 06 25, 22:21)
Cia mano siandieninis smagiausias smile.gif

nevute, tavo darbai mane varo i nevilti... niekad taip nepadarysiu... cool.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 25, 22:52)
Sūriukas 2,6kg, vidus-juodas Rafaelo.

ziauriai skanus thumbup.gif reiks kada bandyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 25, 23:02)

aciuks.gif
Atsakyti
Dieve, merginos, kokie grazus jusu tortukai.... Pasaka wink.gif man nerealios kirbes rozes...ir su piratu labai fainas, ir kitu mergyciu saunus darbai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikiuosi ir as kada nors tai sugebesiu.... doh.gif doh.gif

Noreciau paklausti :
Kas naudojate zelatina lapeliais? Tarkim jei birios zelatinos reikia sauksta, tai kiek tu lapeliu? Ar ji nera stipresne kokia? Nes vienuoje pakuoteje yra 10 lapeliu, o ju bendras svoris yra 17 gramu. Tai kai reikia vieno valomojo sauksto zelatinos, t.y. Apie 15 gr. Tai negi vos ne visa pakuote lapeliu reikia deti? Ar as cia ne i tema? doh.gif g.gif
Atsakyti
Nevute na tavo tortai tokie isskirtinai, man labai patinka tavo tortuku braizasjie tokia siluma dvelkia wub.gif
Saules zuikuciodaug groziu, o mieliausi tia meskiukas ir angeliukas rolleyes.gif bigsmile.gif

Migle79 na darbai tiesiog nepriekaistingi, spalvos, visi lygus lyguteliai kampai, gaila kad retai pasirodai ir pradziugini savo darbais blush2.gif

Kirbes lektuvas labai patiko ir geles gelytes man gtaip grazu i jas ziureti rolleyes.gif , bet daryti tai jau nemano rankytem doh.gif

dar suris kazkurios mergaites istrigo smile.gif
Atsakyti
Na labai grazus jusu tortai as savuju ,net nededu kol kas ,nes dar ner ka ir parodyt o jusu noreciau paklaust kaip ant minkstu tortu pvz jogurtinio jus ta mase uzdedat.As kol kas tik biskvitinius kepiau su rududu kremo pertepimu ir po mase (pirktine) sviestini krema tepiau nors ji ilgai plakiau cukrus girgzdejo...
Atsakyti
[quote=kirbe,2012 06 25, 12:02]

kokie nuostabus Jusu tortai,bet orcideja tai as jau isimylejau gavus tokia ir pjaustyt niekam neduociau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluze77: 25 birželio 2012 - 23:32
QUOTE(Magira @ 2012 06 25, 23:11)
As kol kas tik biskvitinius kepiau su rududu kremo pertepimu ir po mase (pirktine) sviestini krema tepiau nors ji ilgai plakiau cukrus girgzdejo...

Tai reikia dėti cukraus pudrą ir niekas negirgždės smile.gif
Atsakyti
Kokie grazus visu tortukai! thumbup.gif Is pradziu citavau, o veliau ziuriu kad susipainiuosiu, su tiek citatu doh.gif
Pagalvele kaip tikra. wub.gif
O piratus uzsaivinau, nes arteja sunaus gimtadienis tai gal ideja panaudosiu blush2.gif
Ir isimine suris wub.gif

Atsakyti
Nevute piratas tai tikrai nr. 1 wub.gif

Ramune.v sūriukas tai labai pavykęs thumbup.gif

Auksiuke visi trys tortukai fainuoliai , bet su skrybėlium tai kažkaip labiausiai man patiko wub.gif
Atsakyti
Maniškis, tėvai dovanos dukrai muzikantei 5,5 kg Rafaelo 68 cm ilgio, 46 cm pločio
user posted image
Atsakyti
mergaites, sakykit, o ar minordijos balta mase tinka tortams dengt? blush2.gif
ar nesudziuna apdengtas tortas i kaula?
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2012 06 26, 10:15)
mergaites, sakykit, o ar minordijos balta mase tinka tortams dengt? blush2.gif
ar nesudziuna apdengtas tortas i kaula?

ji ir yra "roll out" dengimui. Nesudžiūna niekaip.
Atsakyti
Nevute,ramune.v, Auksiuke

Visoms user posted image

QUOTE(Atize @ 2012 06 25, 22:01)

Labai valgomas tortikas 4u.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 26, 08:10)

Įspūdinga Dianaaa1215 thumbup.gif
Atsakyti