Labas vakaras , o aš va pagalvėlę su bateliu atnešiau
kirbe O jau tortuuuuu! ir visi pasakiski Man tai labiausiai tas lektuvas su parasiutininku patiko
p Raganyte labai labai
As tai risau su Makvynu, ojej kiek as nervu per ji sugadinu.. jau ir plaukus tuoj reikes dazyt daugiau nebedarysiu...
Cia mano siandieninis smagiausias
p Raganyte labai labai
As tai risau su Makvynu, ojej kiek as nervu per ji sugadinu.. jau ir plaukus tuoj reikes dazyt daugiau nebedarysiu...
Cia mano siandieninis smagiausias
QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 06 25, 22:19)
kaip grazu!
QUOTE(Nevute @ 2012 06 25, 22:21)
koks fainuolis!
lasiaaali,Nevute,fantastiski tortai.......
Ramune labai grazus suris, bandysiu ir as savaitgali
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 25, 10:42)
Sakiau, kad nerodysiu, bet ai.. pasirodau Tą 'nutapšnojimą' iš kažkurios pasiskolinau, tai gėdijausi
cia didziuotis reik, o ne gedytis saunuole!!!!!
o Kirbe kokiu groziu pritempus aisku orchideja man tikra karaliene
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 25, 22:52)
Sūriukas 2,6kg, vidus-juodas Rafaelo.
suriukas neblogas isejo man,kaip surio megejai galetum apgauti,tik butu daug labiau panasus i tikra suri,kad butu skylutes nevienodo dydzio,tuomet duoc ranka nukirst,kad SURIS TIKRAS
VISOS SAUNUOLES
As viena greitai turejau iskepti Tik per aukstas gavosi , labai jau nepatogu pjaustyt
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 25, 22:52)
super!
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 25, 22:59)
grazuciai
ACIU irmulia uz mano foto redagavima
Aciu
aciu, vat masciau apie tai bet taip apsidziaugiau kad gavosi ko norejau ir pakankamai lengvai tai (as ir suriu megeja, tik man prie dusios su pepesiuku biski )
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 25, 22:55)
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 25, 23:02)
Aciu
QUOTE(keno @ 2012 06 25, 22:57)
suriukas neblogas isejo man,kaip surio megejai galetum apgauti,tik butu daug labiau panasus i tikra suri,kad butu skylutes nevienodo dydzio,tuomet duoc ranka nukirst,kad SURIS TIKRAS
VISOS SAUNUOLES
VISOS SAUNUOLES
aciu, vat masciau apie tai bet taip apsidziaugiau kad gavosi ko norejau ir pakankamai lengvai tai (as ir suriu megeja, tik man prie dusios su pepesiuku biski )